a baterka by mala v poho davat 30A takze toto je len spekulacia. A zistil
to by bola velka tragedia ....
ale to sem samozrejme nepatri ...
Digis píše:1. Poprvé a naposled jsem koupil něco made in Pelikán vybaveno elektronikou. Chtěl jsem koupit Gamu ale moc se budu rozmýšlet.
pospassl píše:Zdravim, tak jsem si koupil taky betu a mám otázku co je tam za motor na první stránce tady je psanej C2822, v manuálu mám 2622. Zajímalo by mě co je to zač, ve vzduchu se to udželo ale že by to bylo něco extra to se říct nedá. Už počítám s výměnou vrtule tak uvidim jestli to bude lepší.
Bumpy_SK píše:tavne lepidlo
Digis píše:Chci se zeptat, čím lepíte serva např. do trupu? Když jsem jedno odlepoval bylo přilepený něčím pružným, ale drželo jako čert. Přilepil jsem ho vteřiňákem, ale není to ono, zdá se , že se hýbe.
xpertvis píše:Rozhodol som sa, ze sa pridam a kupim betu. Zatial som este nelietal, takze som uplny zaciatocnik. K bete ARF kupim vysielacku Turnigy 9x. A co sa chcem popytat: Ked uz to budem davat dohromady, je motor postacujuci, alebo by bolo fajn ho vymenit za nejaky silnejsi ? Cital som reakcie, ze minimalne vrtulu treba vasciu, ale ak by mi tu niekto skuseny odporucil vymenit cely motor, tak ho vymenim. Diky.
xpertvis píše:Rozhodol som sa, ze sa pridam a kupim betu. Zatial som este nelietal, takze som uplny zaciatocnik. K bete ARF kupim vysielacku Turnigy 9x. A co sa chcem popytat: Ked uz to budem davat dohromady, je motor postacujuci, alebo by bolo fajn ho vymenit za nejaky silnejsi ? Cital som reakcie, ze minimalne vrtulu treba vasciu, ale ak by mi tu niekto skuseny odporucil vymenit cely motor, tak ho vymenim. Diky.