jyrry píše:Nejak mi neleze do hlavy jak se muze motor poveseny na reglu roztocit jen po pripojeni napajeni a kdyz pri tom ma plyn jinde nez v nule...
Uz dlouho jsem se s takovym reglem nesetkal, kazdy mne hned pipanim sprdnul at si plyn stahnu... Maximalne pri plnem plynu prejde do programovaciho modu, pokud je tak udelany...
Prijde mi to jako modelarska latina...
... nebo jsem to nejak nepochroupnul?
Podle mne je to jen fabulace založená na tom, že některé regly mají volnoběh natvrdo a naopak než default TX Futaba. Coro pak má představu, že cvakneš chcípátkem a motor se rozjede na plný plyn. Nějak pozapomněl na to, že cvakat můžeš čímkoliv a nic se nestane, pokud chcípák není aktivovaný, nemá přiřazeno nějaké aktivační hejble a nemá nastavenu polohu ku chcípnutí. Pokud to všechno má a místo zastavení se motor roztočí, tak je nastavovatel trotl, zprasil to a rádio za to vůbec nemůže. Stejný případ je aktivace FS při vypnutí TX. Pokud se někomu motor roztočí po vypnutí TX, tak jen proto, že si to sám blbě nastavil.
A vůbec nezáleží na tom, jaký signál posílá TX pro plný plyn. Protože TX umí kanál reverzovat, regly to taky mají různě a nikdy nemůžu předem na nic spoléhat. Musí se to přednastavit, ověřit a pak doladit dle potřeby. A jak už jsem říkal - dokud není uděláno základní napípání typu modelu, serv, neutrálů, koncových poloh, letových režimů a podobně, nesmí být elektromotor vůbec připojen, nedejbože s vrtulí. A až je všechno kolem serv v základu nastaveno, přichází teprve doba k připojení motoru bez vrtule, vyzkoušení a natavení případného reverzu, napípání parametrů reglu a až nakonec vrtule.
Už mnoho lidí si nedodržením těchto pravidel nabilo hubu. Posekali si prsty, rozmlátili ještě nedokončený model, naporcovali sedačku, ubrus či záclony, dokonce vím i o případech uražených lustrů a horké polévky vyfouknuté z talíře na spolustolovníky...