Kompletní sety pomaloletů z Asie
Na třístovku s převodem rozhodně dvoučlánek... Lítáme kombaty s 300+převod 5:1+GWS 10/6 a dvoučlánek 1200-1500 a lítá to velmi dobře(letová u 80cm éra je okolo 250g) a kolmo to stoupe. Při kombatu lítáme téměř furt na plný kotel a doba kombatění je mezi 15ti a 20ti minutama. A HLAVNĚ je to o třetinu levnější!!! Tříčlánek bych dal raději do nějakého akrobata,než ho huntovat v nějakým poletadle....
Ale to je samozřejmě jenom můj názor... 
-
AnonymnÃ
ttommi: ja ti nevim, nak se mi to nezda. ta 480ka je delana predpokladam na 7.2-9.6V, ale z toho 3S do ni pohrnes tak kolem 12.5V, nevim jestli se ji to bude libit. ale s motory osobne koncim u tristovky, nic vetsiho nevlastnim, tak nevim,... ale 300ka se s 3S opravdu nekamaradi.
Amerlock: chtel sem se zeptat, jakej ma priblizne 300ka s 2S statickej tah? a s jakou vrtuli na ni litate? zkouseli ste to naprimo? rikal sem si ze bych si udelal maly vznasedlo, a tohle by se mi zdalo docela dobry reseni pokud bych se chtel vyhnout AC,..??
Amerlock: chtel sem se zeptat, jakej ma priblizne 300ka s 2S statickej tah? a s jakou vrtuli na ni litate? zkouseli ste to naprimo? rikal sem si ze bych si udelal maly vznasedlo, a tohle by se mi zdalo docela dobry reseni pokud bych se chtel vyhnout AC,..??
-
Barny