Plkání o všem

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Barny

#1051 Příspěvek od Barny »

Pánové , kdo mě máte v adresáři tak si změňte mail . Přesedlal jsem ze seznamu na volný . Mail je stejnej jen místo seznam je volny
czernitko

#1052 Příspěvek od czernitko »

copak, moc spamu?? :roll:
Anonymní

#1053 Příspěvek od Anonymní »

Czernitko : Tak už zas žiju . Musel sem si vytvoÅ™it novej úÄ
czernitko

#1054 Příspěvek od czernitko »

Nazdar BARRY :D Dela mi uplne presne to co tobe. prisel mi mail ze ucet byl deaktivovan a at se pro opetovnou aktivaci podivam na adresu XY, a tam mi to napsalo ze stranka neexistuje.. :roll: :evil: :( no, tak sem si zalozil czernitko... ;) :D
Honza

#1055 Příspěvek od Honza »

czernitko píše:nemam zadnej web kam ho umistit,.. :(

Tak si nejakej zaloz, ne?
Anonymní

#1056 Příspěvek od Anonymní »

Mě ani mail nepřišel , tohle mi to napsalo tady na rc manii a že prej ho aktivuje admin
Psal sem Davidovi jestli by nebylo možný smáznout starej ůÄ
Honza

#1057 Příspěvek od Honza »

Nic nedelej a pockej, tvuj ucet zase pujde - vyzkouseno.
czernitko

#1058 Příspěvek od czernitko »

no, se zalozenim webu bych nevidel problem ve znalostech, uz sem jich par mel (a nebyly ani tak uplne strasny :) ), ale nak ted nemam cas se o nej starat.. :( no, rekneme ze cas by byl, ale neni neni chut.. :lol: :oops:
Anonymní

#1059 Příspěvek od Anonymní »

Honza : Po jaký dobÄ› ti ten úÄ
Honza

#1060 Příspěvek od Honza »

Účet ožil do dvou dnů.

Czernitko: Jakto ze se ti nechce?? Me se taky nechtelo a dneska smazim stranku za strankou (nooo :oops: ). A původně jsem měl stránku s jednim modelem.
czernitko

#1061 Příspěvek od czernitko »

no, znas to, lenora a alkohol sou metlou lidstva.. :lol: nechce se mi je naplnovat obsahem, kdybych mel digital tak by to slo ale takhle by se mi nechtelo vymyslet toliko textu.. :oops:
Honza

#1062 Příspěvek od Honza »

czernitko píše:no, znas to, lenora a alkohol sou metlou lidstva.. :lol: nechce se mi je naplnovat obsahem, kdybych mel digital tak by to slo ale takhle by se mi nechtelo vymyslet toliko textu.. :oops:

Tedy, to je něco. Když jsem počítal kolik mám modelů, skončil jsem někde u čísla 20 (a něco). No a na to všechno potřebuju napsat stránky.... lenochu 8O. Ale v jednom máš pravdu, píšu jen o tom, co mam vyfocený, jinak bych se upsal k smrti.
czernitko

#1063 Příspěvek od czernitko »

mno, mozna mas pravdu ze by i bylo o cem psat, u mne to s poctem letadel(bohuzel? :roll: :) ) je dost stejny, ale obavam se ze i kdybych uz stranky napsal, pripada mi ze dneska web kterej nema svuj peknej design delanej do tabulky, se spoustou obrazku a interaktivnich prvku nema rekneme'konkurencni silu'.. :lol: vemme si napriklad typickeho a bezneho uzivatele internetu-kamarada Barnyho. kdybych napsal nakej text o letadle, popsal stavbu, letovy vlastnosti, humorne historky z nataceni a pridal tam rekneme klidne i technicky vychytavky a zlepseni, byt by se jednalo o nejpopularnejsi letadlo aktualni sezony, okamzite by me zacal bombardovat mailem o fotky a obrazky a podobne, ktery bych tam zkratka casem dat musel a musel,... :lol: (neber si to prosim osobne, barny :D ). ale mas pravdu ze uz mi nakou dobu vrta hlavou naka predstava-vzdycky kdyz prijdu z letiste tak me prasti do hlavy a prihlasi se, a ja ji vzdycky zazenu zpatky a reknu si ze 'nekdy jindy'.. :roll: rikal sem si jen neco jednoduchyho, do tabulky design neco takovyho jako obrazek v levym hornim rohu az do ±40% stranky, v leve casti menu-odkaz na moje letadla, letovej denicek-s cim sem kdy jak lital-a samozrejme fotoalbum, kdyby se treba nasla sila tak tipy z dilnicky a pochopitelne postup rozestavenych letadel.. :lol: mno, asi by to nebyl problem, ale... :roll: :( :oops:
Honza

#1064 Příspěvek od Honza »

Ale......
To znám. Web o svých modelech jsem plánoval napsat už 3 roky zpátky, dokonce jsem i začal, ale pak mi kixnul disk, zálohy jsem nenašel. Až vy jste mě donutili napsat první dvě stránky a jak to skončilo....???
envelope

#1065 Příspěvek od envelope »

Kolik cyklů můžu čekat od 15C Kokam 910mAh (průměrný odběr cca 9A) ?
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“