Plkánà o všem
-
Barny
-
AnonymnÃ
czernitko píše:no, znas to, lenora a alkohol sou metlou lidstva..nechce se mi je naplnovat obsahem, kdybych mel digital tak by to slo ale takhle by se mi nechtelo vymyslet toliko textu..
Tedy, to je něco. Když jsem počítal kolik mám modelů, skončil jsem někde u čísla 20 (a něco). No a na to všechno potřebuju napsat stránky.... lenochu
mno, mozna mas pravdu ze by i bylo o cem psat, u mne to s poctem letadel(bohuzel?
) je dost stejny, ale obavam se ze i kdybych uz stranky napsal, pripada mi ze dneska web kterej nema svuj peknej design delanej do tabulky, se spoustou obrazku a interaktivnich prvku nema rekneme'konkurencni silu'..
vemme si napriklad typickeho a bezneho uzivatele internetu-kamarada Barnyho. kdybych napsal nakej text o letadle, popsal stavbu, letovy vlastnosti, humorne historky z nataceni a pridal tam rekneme klidne i technicky vychytavky a zlepseni, byt by se jednalo o nejpopularnejsi letadlo aktualni sezony, okamzite by me zacal bombardovat mailem o fotky a obrazky a podobne, ktery bych tam zkratka casem dat musel a musel,...
(neber si to prosim osobne, barny
). ale mas pravdu ze uz mi nakou dobu vrta hlavou naka predstava-vzdycky kdyz prijdu z letiste tak me prasti do hlavy a prihlasi se, a ja ji vzdycky zazenu zpatky a reknu si ze 'nekdy jindy'..
rikal sem si jen neco jednoduchyho, do tabulky design neco takovyho jako obrazek v levym hornim rohu az do ±40% stranky, v leve casti menu-odkaz na moje letadla, letovej denicek-s cim sem kdy jak lital-a samozrejme fotoalbum, kdyby se treba nasla sila tak tipy z dilnicky a pochopitelne postup rozestavenych letadel..
mno, asi by to nebyl problem, ale...