Prodejna RCM Brno Veveří

Nakupujete na internetu, hledáte radu jak zaplatit, co a kde koupit nebo schánice něco v modelářských kamenných prodejnách?
Zpráva
Autor
SuperMUF

Re: Prodejna RCM Brno Veveří

#16 Příspěvek od SuperMUF »

Mejla1 píše:
Robinsson píše:Tak jsem tam byl asi to tam funguje i jako bazar letadel. No sortiment.. to co je na stránkách není rozhodně sortiment na jejich prodejně. Když jsem chtěl listy 12x8 tak neměli, ale na webu jsou skladem. Ale jinak celkem pěkná prodejna.

Mas recht.
Kdyz si vemes kolik polozek je potreba, aby jsi uspokojil kazdeho modelare...
A stejne neuspokojis.

Asi si nerozumíme - nikdo nepolemizuje o tom kolik toho musíš mít skladem aby jsi každého uspokojil - tady jde o to, že je něco na webu označeno skladem a ono to skladem není ...

potom je na místě moje původní otázka ? skladovost uváděná je jen tak pro legraci ? nebo je to jako co má skladem dodavatel - takže klasický "překupník" dnes objednáš - já objednám u Pelikána, zítra mám, zítra odešlu a pozítří u Tebe ?

když někdo uvádí toto :

24 000 produktů skladem (ČR i SK)
Denní aktualizace skladů, novinky, slevy, newslettery

měl by si za tím stát nebo na férovku napsat ( jak to mají jiné obchody typu elektro atd ) - SKLADEM U DODAVATELE - K DODÁNÍ DO 3 DNŮ

potom je to férovka, ne že jako s rozzářenýma očima naklušu do obchodu který inzeruje jak má skoro vše skladem a na prodejně 6x8m uvidím to co v každém jiném malém obchůdku a zjistím, že to pro mě objednají - nejsem z Brna takže to není podle mne solidní jednání ... a jet tam jindy ? nebo si to nechat poslat ? to už to koupím raději v ověřeném obchodě kde vím, že to skladem OPRAVDU mají ( JINO, RCM Pardubice, třeba i ten Kostka v Jihlavě ... )
FrSky Horus X12S+Tandem X20, ACES combat a kdejaké jiné poletuchy. www.Smart3D.cz
Kissman
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Kissman »

vubec nepocitas s tim, ze muzou mit oddeleny sklad prodejny od shopu, tak jak to ma spousta jinych kramu (logisticky je to lepsi). Takze na prodejne to byt nemusi, ale kdyz to objednas na shopu, muzes to mit druhy den doma ;) Nevidim tam nikde poznamku, ze to co maji na shopu skladem je skladem i na prodejne ;)
Jeti DC-16 | „Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora“
SuperMUF

#18 Příspěvek od SuperMUF »

Jasně, nechci dělat nějaký vlny ... jen bych byl rád aby to bylo zřejmé ...

Nevidim tam nikde poznamku, ze to co maji na shopu skladem je skladem i na prodejne

se vším co říkáš souhlasím, ale abychom si rozuměli - já tuto prodejnu objevil ( i když do původní JRmodels jsem svého času chodil docela často, v dobách kdy jsem býval v Brně pravidelně ) na základě inzerátu na "Kamenný obchod v Brně" a tedy k tomu přistupuji jako ke kamennému obchodu - vždyť by bylo naprosto super ( vím, že to není snadný ) kdyby tam byla nějaká pomůcka pro nákup - co je skladem na prodejně a co na web-shopu ...

třeba u modelů a dražších věcí jsem se už několikrát spálil při koupi na netu - prostě mám rád, když si to mohu prohlédnout na vlastní oči a mít z toho nějaký svůj dojem - a přijde mi asi hloupé objednat si to na prodejnu ( když deklarují 99ks skladem ) z jejich eshopu a tam zjistit, že model na fotce vypadá super ale zpracování je ubohé atd a říct nechci to, nechte si to, a oni mi řeknou - máme to tady pro Vás a basta ... proto chodím do kamenných obchodů, pro tu možnost zboží si osahat a na místě se rozhodnout ...
FrSky Horus X12S+Tandem X20, ACES combat a kdejaké jiné poletuchy. www.Smart3D.cz
Kissman
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Kissman »

treba to jeste chysta dodelat, je to novy shop ;) uvidime :)
martin z

#20 Příspěvek od martin z »

Před týdnem jsem si v tomhle shopu objednal několik graupner přepínačů co jsou teď za cca třetinovou cenu, dnes mi to na dobírku přišlo, pohoda. Mít to doma do třetího dne by bylo sice super, ale to jsem zažil snad jen u azera a u rcmarket.
mihlit
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od mihlit »

martin z píše:Před týdnem jsem si v tomhle shopu objednal několik graupner přepínačů co jsou teď za cca třetinovou cenu, dnes mi to na dobírku přišlo, pohoda. Mít to doma do třetího dne by bylo sice super, ale to jsem zažil snad jen u azera a u rcmarket.
Já jsem v tomto obchodě ještě nenakupoval, ale to "skladem" = do 14 dnů už jsem před časem přestal tolerovat. Sice je to pro mě dražší, ale u neověřených eshopů kupuji na dobírku místo platby převodem a do poznámky k objednávce připíšu "Veškeré objednané zboží je uvedeno jako skladem. Pokud nejste schopni zboží dodat do 7 dnů, objednávku ruším. Případné zboží doručené po tomto termínu od pošty nepřevezmu."
saint21

#22 Příspěvek od saint21 »

mihlit píše: Pokud nejste schopni zboží dodat do 7 dnů, objednávku ruším. Případné zboží doručené po tomto termínu od pošty nepřevezmu."

To je velmi zajimavá fráze! Byl s tím někdy problém?
T-Rex 600E Pro Spirit, T-Rex 600N AR7200BX, UH-60 (T-Rex 500)
DX9
Carbon Cub SS, Traxxas Summit
Kissman
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Kissman »

Pokud prodejce bude idiot, pak ne... pokud bude prodejce inteligentni a bude mit toto osetrene v podminkach, muzes si napsat co chces, muzes to neprevezmout... ale skoncis nakonec u soudu ;)
mihlit
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od mihlit »

saint21 píše:
mihlit píše: Pokud nejste schopni zboží dodat do 7 dnů, objednávku ruším. Případné zboží doručené po tomto termínu od pošty nepřevezmu."
To je velmi zajimavá fráze! Byl s tím někdy problém?
Zatím žádný. Použil jsem ji ale jen 7x. Dvakrát dorazilo zboží v čas. Jednou napsali, že zboží nejsou schopni dodat, že tedy objednávku ruší. Třikrát nedorazilo žádné zboží ani žádný email. Jen jednou dorazila zásilka pozdě, kterou jsem nepřevzal. Koukal jsem se na datum odeslání, jestli není vina na straně pošty. Ještě jsem uvažoval, že proti "poplatek za zrušení objednávky" přeformuluji větu do "Objednávka platí pouze pokud bude zboží dodáno do sedmi dnů. Neobjednané zboží doručené po této lhůtě nebude od pošty převzato." Ale problém zatím nebyl žádný.
mihlit
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od mihlit »

Kissman píše:Pokud prodejce bude idiot, pak ne... pokud bude prodejce inteligentni a bude mit toto osetrene v podminkach, muzes si napsat co chces, muzes to neprevezmout... ale skoncis nakonec u soudu ;)
Promiň, ale to je jako když napíšu "že prodejce si může napsat co chce". Obchod uzavírají dvě strany a obě dvě strany si můžou určit podmínky. Já si svoje podmínky do objednávky připsal. Pokud s nimi nesouhlasí, prodávat mi nic nemusí. Kdyby si podmínky mohla určit jen jedna strana, to by byly dost zvláštní zákony...
Kissman
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Kissman »

jiste, ale takhle to doopravdy nefunguje ;) s tim ze na shopu nakoupis, souhlasis s jeho podminkami. Oni si tvoji podminkou prectou, povrdi ti objednavku a nechaji te vyzrat 7 dni ;) vsak si nakup jinde. Nikdo o takove zakazniky nestoji...

nicmene uz jsem tak cca. 5 let nenakoupil v eshopu, ktery by me zbozi nedodal tentyz den ci do druheho dne... at uz modelarske potreby, elektro, ci rohliky. HK.com nepocitam, to je neco jineho.

docela je pro me prekvapenim, ze takove eshopy jeste existuji a ze tam vubec nekdo nakupuje...
saint21

#27 Příspěvek od saint21 »

E-Shop není špatný, ale dokáže mě opravdu na*rat když mají napsané skladem a já to objednám a na zboží čekám třeba i 3 týdny! To jsem poslední dobou eliminoval tím, že nakupuji v kamenném RC obchodě v Brně kde v podstatě je vše, a když ne objednají a řekne zhruba, kdy to bude. Je to sice dražší, ale je to hned a na věci, které chci objednat a nemají skladem většinou nespěchám, ale je to taky dané oblastí kde člověk bydlí. Někdy je odkázán na e-shop a jinou možnost bohužel nemá.
T-Rex 600E Pro Spirit, T-Rex 600N AR7200BX, UH-60 (T-Rex 500)
DX9
Carbon Cub SS, Traxxas Summit
mihlit
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od mihlit »

Však mně je to ukradené, jestli o takové zákazníky stojí nebo ne :D Pokud to jsou slimáci, kteří nemají skladem to, co tvrdí, že mají, tak o takového prodejce já taky nestojím. Ve výsledku tedy žádná škoda. V dnešní době je eshopů taková hromada, že výběr je až až. Samozřejmě taky, že to nenapíšu do objednávky farnellu či gme, protože prostě nemám na výběr, kde to koupit jinde. Pokud jde ale třeba o mikrovlnku nebo podobné věci, tak prodejců je stále víc než dost.
slim

#29 Příspěvek od slim »

- shop celkem dobrej (na to ze asi startujou), co se mi libi je posilani pres "zasilkovnu" za 50Kc (vyuzil jsem)
- v utery (10.4.) objednano, ve ctvrtek (12.4.) zaurgovano, v utery (17.4.) jzem si to vyzvednul na pobocce "zasilkovny"
Takze tyden (bylo to o den driv nez od Kostky).

P.S. navic putovani zasilky se da na "zasilkovne" podrobne sledovat
P.P.S. pro zajimavost 'putovani" zasilky:
13. duben 2012, 11:25 Internetový obchod předal informace o zásilce.
13. duben 2012, 12:42 Zásilka byla přijata na depu Zásilkovna, Brno, Spálená.
16. duben 2012, 13:52 Zásilka byla přijata na depu Zásilkovna, Praha 8, Prvního pluku.
16. duben 2012, 16:51 Zásilka byla připravena k odeslání na depu Zásilkovna, Praha 8, Prvního pluku.
16. duben 2012, 17:46 Zásilka byla odeslána na pobočku Hradec Králové.
17. duben 2012, 12:24 Zásilka byla přijata na cílovém výdejním místě Hradec Králové, Náměstí 5. Května 285.
18. duben 2012, 11:25 Zásilka byla vydána.
TURING

#30 Příspěvek od TURING »

Predpokladm, ze to byla zasilka na dobirku = odesilatel necekal na prijem penez.

A to ti pripada jako dobre skore ? 7 pracovnich dnu ?? :-O A jeste urgence ?

Ja bych to nazval mizerie.
Odpovědět

Zpět na „Internetové a jiné nákupy“