Mejla1 píše:Robinsson píše:Tak jsem tam byl asi to tam funguje i jako bazar letadel. No sortiment.. to co je na stránkách není rozhodně sortiment na jejich prodejně. Když jsem chtěl listy 12x8 tak neměli, ale na webu jsou skladem. Ale jinak celkem pěkná prodejna.
Mas recht.
Kdyz si vemes kolik polozek je potreba, aby jsi uspokojil kazdeho modelare...
A stejne neuspokojis.
Asi si nerozumíme - nikdo nepolemizuje o tom kolik toho musíš mít skladem aby jsi každého uspokojil - tady jde o to, že je něco na webu označeno skladem a ono to skladem není ...
potom je na místě moje původní otázka ? skladovost uváděná je jen tak pro legraci ? nebo je to jako co má skladem dodavatel - takže klasický "překupník" dnes objednáš - já objednám u Pelikána, zítra mám, zítra odešlu a pozítří u Tebe ?
když někdo uvádí toto :
24 000 produktů skladem (ČR i SK)
Denní aktualizace skladů, novinky, slevy, newslettery
měl by si za tím stát nebo na férovku napsat ( jak to mají jiné obchody typu elektro atd ) - SKLADEM U DODAVATELE - K DODÁNÍ DO 3 DNŮ
potom je to férovka, ne že jako s rozzářenýma očima naklušu do obchodu který inzeruje jak má skoro vše skladem a na prodejně 6x8m uvidím to co v každém jiném malém obchůdku a zjistím, že to pro mě objednají - nejsem z Brna takže to není podle mne solidní jednání ... a jet tam jindy ? nebo si to nechat poslat ? to už to koupím raději v ověřeném obchodě kde vím, že to skladem OPRAVDU mají ( JINO, RCM Pardubice, třeba i ten Kostka v Jihlavě ... )