Piper J3 CUB

Sem můžete psát své zkušenosti se stavebnicemi konkrétních modelů.
Odpovědět
Zpráva
Autor
okapes

Piper J3 CUB

#1 Příspěvek od okapes »

nemáte někdo pozitivní skušenosti s nějakou ARF stavebnicí tohoto letadla tak od1,4 do 2m. Vím že to vyrábí Black Horse, Airline, Hangar 9 atd. Potřeboval bych radu, od kterého výrobce to pěkně lítá. Slyšel jsem negativa na toho od Black Horse.
Terry
#2 Příspěvek od Terry »

No nevím jestli pozitivní.Mám ho od Airline ve verzi 40 rozp.1720mm.Podívej se na galerii-rc servru tam je i s popisem.Zatím jsem s ním letěl 3-4x.Nějak se moc nechtěl zvedat ale to je zřejmě záležitost lepšího nastavení.Ještě jsem se k tomu nedostal.Ale když se to zvedlo tak je to v pohodě.
Terry
#3 Příspěvek od Terry »

No nevím jestli pozitivní.Mám ho od Airline ve verzi 40 rozp.1720mm.Podívej se na galerii-rc servru tam je i s popisem.Zatím jsem s ním letěl 3-4x.Nějak se moc nechtěl zvedat ale to je zřejmě záležitost lepšího nastavení.Ještě jsem se k tomu nedostal.Ale když se to zvedlo tak je to v pohodě.

Sry asi jsem na to klep 2x.
Surgical

#4 Příspěvek od Surgical »

Měl jsem a létal jsem s J3 Cubem od E-Flite jak na kolech tak na plovákách
Obrázek.
Létá nádherně, rozpětí 1575 mm.

Prodal jsem ho a ted stavim Hangar9
Obrázek,
který má rozpětí 2m, stavím ve smyslu, že to ARFko, který je možné postavit do letu za večer jsem malinko rozřezal a předělávám ho na SuperCub(přidané klapky na křídle, jiný tvar směrovky a výškovky, jiný kryt motoru atd.), maketový podvozek ala Robart
Obrázek...

P.S. BlackHorse Cuba znám, má ho kolega a moc spokojený nebyl, létání s ním byl spíše boj o zrno na relativně velké rychlosti, která s maketovostí moc společného neměla. Když si půjčil mého E-Flite Cuba, tak vrtěl hlavou, že to lítá samo a nakonec ho ode mě koupil i s plovákama....
valentapat
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od valentapat »

Terry píše:No nevím jestli pozitivní.Mám ho od Airline ve verzi 40 rozp.1720mm.Podívej se na galerii-rc servru tam je i s popisem.Zatím jsem s ním letěl 3-4x.Nějak se moc nechtěl zvedat ale to je zřejmě záležitost lepšího nastavení.Ještě jsem se k tomu nedostal.Ale když se to zvedlo tak je to v pohodě.

Pls - Nemate na toho Airline 1720mm nejaky lepsi navod ? staci obrazky, napr. me zajimaji detaily uchyceni podvozku a podper kridel. Manual prilozeny ve stavbnici je C/B kopie a nede to videt. Co lanka na zadi letadla jsou nutna ?

valik
geo
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od geo »

Ahoj, bohužel jsem si pořídil v rámci cenové úspory od BH, věřil návodu a taky jej podle toho postavil a následně neměřil. CHYBA!!! Při prvním pokusu se překlopil na čumák - ulomená vrtule, zpět domů, výměna, opětovná kontrola nastavení ovládání, znovu čumák! Začal jsem měřit a - stabilizátor výškovky proti úhlu náběhu křídla +3,5st!!! :evil: Prakticky neopravitelné, ale u Pelikánů se k tomu postavili čelem a vyměnili mi to za Bellancu, kterou jsem chtěl víc... Prý jsou dobrý Cuby od H9, i vypadaj líp a lítaj jako skutečný. Jen cena je vyšší, ale až do něj zase půjdu, tak od H9.
geo
Odpovědět

Zpět na „Stavebnice“