Piper J3 CUB
Piper J3 CUB
nemáte někdo pozitivní skušenosti s nějakou ARF stavebnicí tohoto letadla tak od1,4 do 2m. Vím že to vyrábí Black Horse, Airline, Hangar 9 atd. Potřeboval bych radu, od kterého výrobce to pěkně lítá. Slyšel jsem negativa na toho od Black Horse.
No nevím jestli pozitivní.Mám ho od Airline ve verzi 40 rozp.1720mm.Podívej se na galerii-rc servru tam je i s popisem.Zatím jsem s ním letěl 3-4x.Nějak se moc nechtěl zvedat ale to je zřejmě záležitost lepšího nastavení.Ještě jsem se k tomu nedostal.Ale když se to zvedlo tak je to v pohodě.
Sry asi jsem na to klep 2x.
Sry asi jsem na to klep 2x.
Měl jsem a létal jsem s J3 Cubem od E-Flite jak na kolech tak na plovákách
.
Létá nádherně, rozpětí 1575 mm.
Prodal jsem ho a ted stavim Hangar9
,
který má rozpětí 2m, stavím ve smyslu, že to ARFko, který je možné postavit do letu za večer jsem malinko rozřezal a předělávám ho na SuperCub(přidané klapky na křídle, jiný tvar směrovky a výškovky, jiný kryt motoru atd.), maketový podvozek ala Robart
...
P.S. BlackHorse Cuba znám, má ho kolega a moc spokojený nebyl, létání s ním byl spíše boj o zrno na relativně velké rychlosti, která s maketovostí moc společného neměla. Když si půjčil mého E-Flite Cuba, tak vrtěl hlavou, že to lítá samo a nakonec ho ode mě koupil i s plovákama....
.
Létá nádherně, rozpětí 1575 mm.
Prodal jsem ho a ted stavim Hangar9
,
který má rozpětí 2m, stavím ve smyslu, že to ARFko, který je možné postavit do letu za večer jsem malinko rozřezal a předělávám ho na SuperCub(přidané klapky na křídle, jiný tvar směrovky a výškovky, jiný kryt motoru atd.), maketový podvozek ala Robart
P.S. BlackHorse Cuba znám, má ho kolega a moc spokojený nebyl, létání s ním byl spíše boj o zrno na relativně velké rychlosti, která s maketovostí moc společného neměla. Když si půjčil mého E-Flite Cuba, tak vrtěl hlavou, že to lítá samo a nakonec ho ode mě koupil i s plovákama....
- valentapat
- Kontaktovat uživatele:
Terry píše:No nevím jestli pozitivní.Mám ho od Airline ve verzi 40 rozp.1720mm.Podívej se na galerii-rc servru tam je i s popisem.Zatím jsem s ním letěl 3-4x.Nějak se moc nechtěl zvedat ale to je zřejmě záležitost lepšího nastavení.Ještě jsem se k tomu nedostal.Ale když se to zvedlo tak je to v pohodě.
Pls - Nemate na toho Airline 1720mm nejaky lepsi navod ? staci obrazky, napr. me zajimaji detaily uchyceni podvozku a podper kridel. Manual prilozeny ve stavbnici je C/B kopie a nede to videt. Co lanka na zadi letadla jsou nutna ?
valik
Ahoj, bohužel jsem si pořídil v rámci cenové úspory od BH, věřil návodu a taky jej podle toho postavil a následně neměřil. CHYBA!!! Při prvním pokusu se překlopil na čumák - ulomená vrtule, zpět domů, výměna, opětovná kontrola nastavení ovládání, znovu čumák! Začal jsem měřit a - stabilizátor výškovky proti úhlu náběhu křídla +3,5st!!!
Prakticky neopravitelné, ale u Pelikánů se k tomu postavili čelem a vyměnili mi to za Bellancu, kterou jsem chtěl víc... Prý jsou dobrý Cuby od H9, i vypadaj líp a lítaj jako skutečný. Jen cena je vyšší, ale až do něj zase půjdu, tak od H9.
geo