Prodejna RCM Brno Veveří

Nakupujete na internetu, hledáte radu jak zaplatit, co a kde koupit nebo schánice něco v modelářských kamenných prodejnách?
Zpráva
Autor
slim

Re: Prodejna RCM Brno Veveří

#31 Příspěvek od slim »

TURING píše:...A to ti pripada jako dobre skore ? 7 pracovnich dnu ?? :-O A jeste urgence ?...

- mel jsem hlavne na mysli tu pouzitou sluzbu "zasilkovna" (www.zasilkovna.cz), v podstate dobirka za 50,- Kc , ta byla celkem rychla
- rychlost shopu nic moc, ale vzhledem k tomu ze se zrejme rozjizdej, tak jsem toleratni, "Kostka modelcentrum" je na trhu podstatne dele, trvalo mu to dyl a za poslani na dobirku (PPL) si uctuje 130,-Kc,
petr64
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od petr64 »

Chlapi,
eshop jsem nezkoušel, ale byl jsem tam 3x - 4x ? Sorrtiment, takový no "záchranný", všechno důležité, když vám něco chybí před víkendem. Nosníky, překližka, uhlí (pásy, trubky), hliník, mosaz, lepidla, vrtule, potahy, bižu, nějaký vercajk, nože ... a krabice s érama, ne 2, ale 15-20. Heli nevím - nejsem vrťas. Nějaký lodě - taky to není moje téma.

Ten mladý není prodavač, ale především modelář. Takže no problém, poradí. Vybíral jsem motor na samokřídlo (přišel jsem v pátek 15 min před zavíračkou), študovali jsme parametry, Watty, KV. Nemá jich tam tisíce, ale desítky jo. Vybral jsem.

Nakonec jsem odešel i s 3D YAKem55 od RCFactory. Prostě ho měl sestavený na pultě (dodělával v prodejně osvětlení :). V pohodě mi popsal stavbu, řekl kde co je třeba vyztužit líp než je v návodu. A tak jsme pokecali a já ho nakonec koupil (dělám EPP a samokřídla a řekl jsem si, že to 3D zkusím).

Ve finále (až po tom co jsem ho koupil! Tedy žádné lámaní zákazníka) vzal YAKa a říká: "Já jdu lítat!" A šel s ním na dvůr (kdo zná Brno, ví že je ta prodejna v poměrně rušné části), zeptal se jestli může mladý holky, protože na dvoře sídlí i jezdecký oddíl a ona zrovna "venčila" koně. Prej jo, zůstala s koněm stát na druhém konci dvora (dvůr je fakt velkej a dobře se tam parkuje)

Inu hodil YAKa do visu a předvedl mi 7 minutové akro, že jsem se červenal za ušima. Má to prostě v ruce.

Co tím vším chci říct:
- mít všechno na skladě asi nejde
- začíná, nemůže utopit a umrtvit oběživo ve skladě
- ladí web (mimochodem zdařilý web), takže těch 99 ks skladem je hned každému jasné, že jde o testování
- web má dobrý, určitě to ještě vše poladí

- zaplať mu to pámbů, že se do takového businessu pustil (při dnešní konkurenci, cenách číny a různých "radobyobchodnících")
- je to fajn, že se snaží, je ochotný, zákazníkům se věnuje (kde to dneska najdete?)

Na začátek dost dobrý, osobně mu držím pěsti a občas tam nějakou kačku nechám, protože si to zaslouží.

Tož tak, čau, P64
p.s. a u Reicharda taky dobrý - chodím tam. Tam zase funguje: "jé, to nemáme, ale napíšu si to do bloku". Za dva/tři dny volá: "Máte to tady, stavte se až půjdete z práce". Tak to mě vyhovuje. Opakovaně vyzkoušeno - funguje to. Sortiment bohatší - jsou déle zavedení.

Je to fajn, že jsou 2 solidní prodejny v Brně.
Ještě se chci vypravit na Vinohrady - jaké máte zkušenosti tam?
BEN

#33 Příspěvek od BEN »

Tak jsem neodolal a byl jsem se v prodejně také podívat. Plně souhlasím s tím, co napsal petr64. Koupil jsem pouze časopis, pár metrů Tanky a delší dobu pokecal. Je vidět, že mladej modelařině rozumí. Abych nezapoměl. Do prodejny se může i s pejskem. Kdo nevěří, ať se tam jde podívat.
petr64
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od petr64 »

petr64 píše:Ještě se chci vypravit na Vinohrady - jaké máte zkušenosti tam?

:?:
saint21

#35 Příspěvek od saint21 »

petr64 píše:Ještě se chci vypravit na Vinohrady - jaké máte zkušenosti tam?

Chodím nakupovat jenom tam a jsem max. spokojený. Vše co píše, že má skladem tak opravdu má.
T-Rex 600E Pro Spirit, T-Rex 600N AR7200BX, UH-60 (T-Rex 500)
DX9
Carbon Cub SS, Traxxas Summit
Odpovědět

Zpět na „Internetové a jiné nákupy“