Chlapi,
eshop jsem nezkoušel, ale byl jsem tam 3x - 4x ? Sorrtiment, takový no "záchranný", všechno důležité, když vám něco chybí před víkendem. Nosníky, překližka, uhlí (pásy, trubky), hliník, mosaz, lepidla, vrtule, potahy, bižu, nějaký vercajk, nože ... a krabice s érama, ne 2, ale 15-20. Heli nevím - nejsem vrťas. Nějaký lodě - taky to není moje téma.
Ten mladý není prodavač, ale především modelář. Takže no problém, poradí. Vybíral jsem motor na samokřídlo (přišel jsem v pátek 15 min před zavíračkou), študovali jsme parametry, Watty, KV. Nemá jich tam tisíce, ale desítky jo. Vybral jsem.
Nakonec jsem odešel i s 3D YAKem55 od RCFactory. Prostě ho měl sestavený na pultě (dodělával v prodejně osvětlení

. V pohodě mi popsal stavbu, řekl kde co je třeba vyztužit líp než je v návodu. A tak jsme pokecali a já ho nakonec koupil (dělám EPP a samokřídla a řekl jsem si, že to 3D zkusím).
Ve finále (až po tom co jsem ho koupil! Tedy žádné lámaní zákazníka) vzal YAKa a říká: "Já jdu lítat!" A šel s ním na dvůr (kdo zná Brno, ví že je ta prodejna v poměrně rušné části), zeptal se jestli může mladý holky, protože na dvoře sídlí i jezdecký oddíl a ona zrovna "venčila" koně. Prej jo, zůstala s koněm stát na druhém konci dvora (dvůr je fakt velkej a dobře se tam parkuje)
Inu hodil YAKa do visu a předvedl mi 7 minutové akro, že jsem se červenal za ušima. Má to prostě v ruce.
Co tím vším chci říct:
- mít všechno na skladě asi nejde
- začíná, nemůže utopit a umrtvit oběživo ve skladě
- ladí web (mimochodem zdařilý web), takže těch 99 ks skladem je hned každému jasné, že jde o testování
- web má dobrý, určitě to ještě vše poladí
- zaplať mu to pámbů, že se do takového businessu pustil (při dnešní konkurenci, cenách číny a různých "radobyobchodnících")
- je to fajn, že se snaží, je ochotný, zákazníkům se věnuje (kde to dneska najdete?)
Na začátek dost dobrý, osobně mu držím pěsti a občas tam nějakou kačku nechám, protože si to zaslouží.
Tož tak, čau, P64
p.s. a u Reicharda taky dobrý - chodím tam. Tam zase funguje: "jé, to nemáme, ale napíšu si to do bloku". Za dva/tři dny volá: "Máte to tady, stavte se až půjdete z práce". Tak to mě vyhovuje. Opakovaně vyzkoušeno - funguje to. Sortiment bohatší - jsou déle zavedení.
Je to fajn, že jsou 2 solidní prodejny v Brně.
Ještě se chci vypravit na Vinohrady - jaké máte zkušenosti tam?