AR1 píše:Ty si nedáš říct. Eneloopy se mi do T12FG nevejdou........
Ty čteš nepozorně co píšu
T12FG je právě jeden z těch vysílačů kam musely přijít LiFe. Vysílačový pack LiFe do toho prodává např. Robbe.
AR1 píše:Ty si nedáš říct. Eneloopy se mi do T12FG nevejdou........
JMalik píše:
T12FG je právě jeden z těch vysílačů kam musely přijít LiFe. Vysílačový pack LiFe do toho prodává např. Robbe.
AR1 píše:Ty si nedáš říct. Eneloopy se mi do T12FG nevejdou, nezjistím to i kdybych chtěl. Navíc já Life nemám, a navíc já to zjišťovat nechci. Lipo mi zajišťují maximální komfort a nemám vůbec žadný důvod to měnit. Jinak tahle debata je už víš o čem. Většího ho mám stejně já.![]()
AR1 píše:
http://www.robbe.de/lithium-akku-2s-280 ... -12fg.html
65€ za 2S baterku
............Mě tam musely přijít 2S Lipo. Prodává třeba HobbyKing China............
JMalik píše:AR1 píše:
http://www.robbe.de/lithium-akku-2s-280 ... -12fg.html
65€ za 2S baterku
............Mě tam musely přijít 2S Lipo. Prodává třeba HobbyKing China............
To už si musíš sám zvážit, kolik stál ten TX a jestli se vyplatí tam dát lipolku za 5 dolarů.
coro píše:Aj tak je chobotina že tvrdíš že lipolky sú super, len preto že lepšie sa Ti tam nezmestia!
EDIT: Eneloop AA 2000mAh lebo sa osvedčili už roky. Nie nejaké Lite a Extreme bla bla.
AR1 píše:...... Nesmíš si myslet, že to, že Lipolka z HC stojí 5USD je blbá jen proto, že Robbe prodává baterku za 65€.
JMalik píše:.... Prodávaly se tady "spešl" lipolky do TX. Mělo to nízká "C" a vestavěný balancer. Ve výsledku to byl šrot co se nedal použít pro pohony. ....
zdekar píše:..... nutno říct, že to nebyla žádná levná baterka... stojí okolo $15......
jyrry píše:nene, o cene to fakt neni, to zase neeee, to jsem v tech mych "proto" vubec nezohlednil !!!!
jyrry píše:JMalik píše:.... Prodávaly se tady "spešl" lipolky do TX. Mělo to nízká "C" a vestavěný balancer. Ve výsledku to byl šrot co se nedal použít pro pohony. ....
hm, tohle jsem nejak nepobral... kdyz byly pro Tx, proc to pouzivat pro pohony???
Nakonec ty soucasne "Tx-ove" LiPolky jsou taky nizkoodberove, tak co?