TheDawe píše:Z bazaru?? Tomu moc nevěřim ale zkusit bych to mohl. Ty s tím máš zkušenost??
S bazarovými modelářskými věcmi ano, konkrétně s bazarovým opticem ne. Když jsem po letech přecházel z flash 5X, tak mě prostě mrknout na bazar nenapadlo (víceméně jsem v tu dobu ani ještě na fóra nekoukal, to až poslední dobou).
Jinak konkrétně optica 6 mám a s trochou námahy jsem tam napípal vždy všechno. I větroně se 4servovým křídlem. V téhle cenové relaci se holt musíš přizpůsobit vysílačce ty, nejde si vysílačku dokonale přizpůsobit sobě. 3D akro ale nelítám, tak nevím, jestli tam něco chybí. Aktuálně ho stále ještě mám i používám jako druhou/záložní vysílačku(s FrSky modulem - tedy navíc mám telemetrii a levnější přijímače). Novou lepší jsem pořizoval "protože jsem chtěl", ne "protože jsem musel" (hlavně mě nebavilo pitvat a reverzovat serva pro klapky).
MHz verzi, ani 40 MHz tu nikdo nikomu nedoporučoval, jen sám TheDawe (tazatel) se zeptal, jestli ji může použít a že neví... proto se přece ptá.sigi123 píše:Pánové,chce si to nejdřív něco o tom přečíst.Optic 40mhz je na lodičky,35mhz je určená frekvence pouze pro letadla.Když už tak 2.4G.