Doska Crius Multiwii + gps
Re: Doska Crius Multiwii + gps
Omlouvám se je to semnou těžký nebo jsem spíš jelito ale kde najdu složku Config, zaboha ji nemůžu nikde najít..
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
vpohodě,to spíš já neumím takhle vysvětlovat (učitele bych dělat nemohl)
není to složka ale záložka - pokud máš verzi 1.9 wiička, tak otevřeš v arduinu soubor multiwii1.9 PDE (koncovka) a v něm už tu záložku uvidíš.
Spust arduino,Daj si file,open....pohladaj kde mas rozzipovany sw1.9.Otvor to.Uvidis zalozky s jednotlivymi zlozkami sw.posledna je def.-h,tam zedituj veci podla navodu.
B
B
Futaba T14SG VELOX 2,2 EXTRA EF 60` EPP RCF PA XR61 ARDEA
...ja musim otvarat MultiWii1.9.ino subor,inac ma to nepusti a otvoria sa vsetky zalozky sw.
Mě nejde ani jedno, když to přes to otevřu vyběhne tam na mě šílená kodovaná slohovka 
Otevřu to tedy přes Arduino 1.0
A MultiWii1.9.ino tam nemám...
No spíš na to opravdu nemám, zkusím se domluvit s kamarádem takhle budu kazit večer sobě i ostatním...
Otevřu to tedy přes Arduino 1.0
A MultiWii1.9.ino tam nemám...
No spíš na to opravdu nemám, zkusím se domluvit s kamarádem takhle budu kazit večer sobě i ostatním...
samozrejme,otvor Arduino 1.0 a potom file,open..ako sme pisali....
,neboj,nekazis nic.Aj tak som vo spitale a mam prd na praci 
Stiahni a rozbal arduino oo23!!!, a samotny sw 1.9 najlepsie,ten viem,ze chodi.
Otvor arduino a potom file ,open najdi zlozku sw 1.9 a otvor to s priponou .ino ako som pisal a mas pristup do def h.
Stiahni a rozbal arduino oo23!!!, a samotny sw 1.9 najlepsie,ten viem,ze chodi.
Otvor arduino a potom file ,open najdi zlozku sw 1.9 a otvor to s priponou .ino ako som pisal a mas pristup do def h.
Naposledy upravil(a) Boro dne pát 11.05.2012 22:45, celkem upraveno 1 x.
Takže otevřu Arduino 1.0 potom kliknu na jednu z šipek Open, potom se rozbalí nabídka hned první možnost je také open.
Zvolím tedy Open a vyběhne mi Windovs okno tam najdu soft MultiWii1.9 který jsem stáhnu tam zvolím MultiWiiConf_1_9 ta se rozbalí a je tam MultiWiiConf_1_9.pde když na to kliknu rozbalí se nové okno Arduino 1.0 s šílenou slohovkou v kodech
Pak jsem zkoušel i MultiWii_1_9 pod tím jsou config.h a def.h ale at zvolím cokoliv tak zase vyběhne nové okno Arduino 1.0 zase s tou slohovkou...
Zvolím tedy Open a vyběhne mi Windovs okno tam najdu soft MultiWii1.9 který jsem stáhnu tam zvolím MultiWiiConf_1_9 ta se rozbalí a je tam MultiWiiConf_1_9.pde když na to kliknu rozbalí se nové okno Arduino 1.0 s šílenou slohovkou v kodech
Pak jsem zkoušel i MultiWii_1_9 pod tím jsou config.h a def.h ale at zvolím cokoliv tak zase vyběhne nové okno Arduino 1.0 zase s tou slohovkou...
Sorry,omluvam sa...musis mat arduino 0023 pre sw 1.9. Arduino 1.0 je pre sw 2.0 ale to mi nechce chodit,tam sme na tom rovnako.Stiahni si 0023 a uvidis,pofici to...
Tak se mi to tam podařilo nahrát mám hexu X ale ted deska svítí modře a v MultiWii se mi nezobrazují hodnoty..
Nevíte co se mohlo stát?
Nevíte co se mohlo stát?
Pokud by někdo potřeboval k této desce jen samotný převodník FTDI, tak mám úplně nový k dispozici - stačí poslat SZ. Dostal jsem ke své desce vadný a abych měl jistotu že je to opravdu vadný FTDI (neměl jsem možnost to jinak vyzkoušet), tak jsem si na GLB objednal nový. Potom jsem jim napsal, že jsem teda dostal k desce vadný FTDI a oni mě jej hned obratem poslali nový - takže jeden mám teď navíc. Docela mě tato jejich reakce mile překvapila:-)
Phantom 4 + Nvidia Shield K1
http://www.youtube.com/user/zskalfpv
http://www.youtube.com/user/zskalfpv
Skopčil by sem dakdo zdrjový kod na ktorom si fiči? videl som aj mam stiahnuty ten všeubecny kde je všetko a iba sa mažu // ale chcel by som vydiet "živý" kod. Najlepsie quadX
Taranis X9D Plus, Heavy lift hexacopter, Phantom 4 Pro
Dneska došla doska. Chcel som ju otestovať ci funguju senzory (nič v nej nie je zapojene okrem usb prevodnika). Ale neda sa mi zosuladiť s gui. Napíše že mam zlu verziu softweru. 1.9 ....
Duffs píše:Dneska došla doska. Chcel som ju otestovať ci funguju senzory (nič v nej nie je zapojene okrem usb prevodnika). Ale neda sa mi zosuladiť s gui. Napíše že mam zlu verziu softweru. 1.9 ....
tak si stahni mw config 2.0 treba uz tam davaji dvojku
Uz to šlape dakujem...Problem bol vo FDTI... win7 mi nenainstaloval ovladač.