rozmístění reglu,baterie,příjmače v modelu
- Lukáš Kuba
Re: rozmístění reglu,baterie,příjmače v modelu
No tak řeším další problémek který nastínil Efin a to že i když mám baterii 3s 1600mAh ve špici tak potřebuji do špice dát 684g něčeho,zkusím v prodejně zvážit nějaký 4S 3500Mah snad se to trochu zlepší nechce se mi tam dávat zbytečně olovo,když bude nejhůř koupim baterii niMh ta to trochu lépe dováží,jakej na to máte názor ?
Hi tec Aurora,Proxima II,cesna 182 by pelikán,DG 808S-4m,DG 800-4,35m,nahoru to může dolů musí.
tak určitě je lepší vozit hmotnost v těch baterkách, než když tam máš "mrtvou hmotu" - olovo. Ale někdy nic jinýho nezbývá. Ty tam máš místa dost, dej tam pořádný baterky 
- Lukáš Kuba
tak finální verze je taková jen čekám na baterii 4s 5500Mah která by to měla dovážit.
co vy na to?
Hi tec Aurora,Proxima II,cesna 182 by pelikán,DG 808S-4m,DG 800-4,35m,nahoru to může dolů musí.
Všechno maximálně dopředu ( protože je tam dost místa) a dát minimum olova. (nejlépe žádné).
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka
- Lukáš Kuba
regl tam už šoupat nemůžu už takhle jsou kabely k motoru prodlužované o 15 cm,příjmač by šel ale nehci ho moc míchat ke kabelům baterie.baterii dám co nejvíc ji narvu dopředu,tak uvidíme,taky se mi tam nechce moc olova dávat.
- Lukáš Kuba
Co je pro model lepší mám už baterii 4S 5500mAh a je docela velká cca 180x40x36 mm,jde mi o to že pokud dám větší baterii výš tak se mi pod ní vejde ještě 5 článková příjmačovka a bude to takové urovnané,nebo můžu dát velkou na spod a na ní ten malý 5 tičlánek ale už to nebude takové uspořádané.jde mi o letové vlastnosti.když dám těžší baterii trochu výš tak jestli to nebude mít špatný vliv třeba na stabilitu modelu.snad jsem to napsal srozumitelně 
Lukáš Kuba píše:Co je pro model lepší mám už baterii 4S 5500mAh a je docela velká cca 180x40x36 mm,jde mi o to že pokud dám větší baterii výš tak se mi pod ní vejde ještě 5 článková příjmačovka a bude to takové urovnané,nebo můžu dát velkou na spod a na ní ten malý 5 tičlánek ale už to nebude takové uspořádané.jde mi o letové vlastnosti.když dám těžší baterii trochu výš tak jestli to nebude mít špatný vliv třeba na stabilitu modelu.snad jsem to napsal srozumitelně
rozdil nepoznas.....