ondrej_heli píše:Pajavlk píše:tak bráchuv kolibřík umřel, koupil jsem z netu ještě jednu baterku, nabil jsem ji ovladačem vložím ji do vrtulníku a jen se lehce roztočil hlavní a zadní rotor a baterka se začla strašně hřát a smrdět. Tak jsem ji vytrhnul koukám na ni multimetrem a ukazuje 5.8V, neuvěřitelný. Ale nedalo mi to, tak jsem ji vybil a znovu nabil ovladačem, dle multimetru měla 4.1V dal jsem ji do vrtulníku a jen to zasyčelo a zahulilo se, smrad jak svině a vrtulník mrtvej.
Zkusím reklamaci ale když to nevyjde, kde se dá nejlevněji sehnat celá ta řídící elektronika ? a jak se spáruje se starým ovladačem ?
Ma to mit 3.7V. To byly original baterky? Asi uz to bylo nacaty z toho prvniho propaleni, kdovi kolik ta baterka mela ze zacatku.
Jinak elektronika lze sehnat bezne u nas i n HK. Sparovani se jednoduse provede podle navodu (je to nejaky zmacknuti packy pri zapnuti vysilace).
tak bohužel reklamaci neuznají, doporučení je koupit novej vrtulník a asi to udělám budu mít aspoň komplet díly z toho shořelého. Otázka dá se koupit samotnej vrtulník bez vysílačky ? dvě mít nemusím