Blade mCPX II - tuning, upgrady
Re: Blade mCPX II - tuning, upgrady
Někdo vyrábí kabinky z durofolu, někdo umí jen lepit samolepky
Jen je to teď určitě o něco těžší, nemáte někdo zkušenost s touhle kabinkou od Extreme? Zítra vyzkouším jak si s ní setový motor poradí. Zdá se být o hodně bytelnější než origo, tam už je víc izolepy než původního materiálu
Cyklika RKH schne se zalepeným čepem, snad to bude držet.
Blade Scout CX > Colibri V4.5 > Blade mCPX V2
SCOUT Pelikán
Spektrum DX6i - Phoenix v4
SCOUT Pelikán
Buď v klidu, lítat to bude i polepené 
viewtopic.php?f=104&t=35622&start=1605#p726291
viewtopic.php?f=104&t=35622&start=1830#p733148
Mně už éra kabinek přešla ... nejvíce se mi osvědčila ta originální. Mám ji tolikrát opravovanou, že s ní není možné zlomit kolík na kostře
.
Důležité ale je, aby dírky v kabince byly dostatečně velké (jako v originální) a použily se gumičky z mCPX. Kabinka musí při nárazu z kolíku sjet (né ho zlomit). PS: Když jsem používal kabinky z Durofolu a gumičky z Colibri V4.5, které vypadají skoro stejně, tak jsem nakonec polámal všechny kolíky na kostře a pak je všechny opravoval viz. historie
.
viewtopic.php?f=104&t=35622&start=1605#p726291
viewtopic.php?f=104&t=35622&start=1830#p733148
Mně už éra kabinek přešla ... nejvíce se mi osvědčila ta originální. Mám ji tolikrát opravovanou, že s ní není možné zlomit kolík na kostře
Důležité ale je, aby dírky v kabince byly dostatečně velké (jako v originální) a použily se gumičky z mCPX. Kabinka musí při nárazu z kolíku sjet (né ho zlomit). PS: Když jsem používal kabinky z Durofolu a gumičky z Colibri V4.5, které vypadají skoro stejně, tak jsem nakonec polámal všechny kolíky na kostře a pak je všechny opravoval viz. historie
Blade 130X, FPV Quady QX90, 200, 210, 250, Mini Prôtos FBL Brain
DX7s, Phoenix
DX7s, Phoenix
8exit píše:Někdo vyrábí kabinky z durofolu, někdo umí jen lepit samolepkyJen je to teď určitě o něco těžší, nemáte někdo zkušenost s touhle kabinkou od Extreme? Zítra vyzkouším jak si s ní setový motor poradí. Zdá se být o hodně bytelnější než origo, tam už je víc izolepy než původního materiálu
Cyklika RKH schne se zalepeným čepem, snad to bude držet.
Kabinka bez poškození přežila několik ran a při pádu poslušně vyzkočí z kolíčků. Žádné lámání rámu se nekoná
TRex500, letadla AMR - Ultimate,VA models - Trinity, Ultimate, FMS - MSX v2, rádio Horus X10
Jo no, je to trochu pouťové, ještě tam je druhá sada nálepek, jen si říkám že jsem měl koupit tu červenou, sedím totiž celé dny u kompu v práci a můj zrak není úplně na výši, ta červená by se asi četla líp 
Ale teď budu kupovat EPP letadlo na blbnutí, na velkou heli si ještě netroufám, zatím jen na Phoenixu. Sry za OT ale asi půjdu do něčeho takového - http://www.rcmodels.cz/zbozi/letadla-ep ... 1321013542
Přeju všem úspěšný pracovní týden, já včera lítal asi do dvou do rána na Phoenixu a zatím nic moc
Ale teď budu kupovat EPP letadlo na blbnutí, na velkou heli si ještě netroufám, zatím jen na Phoenixu. Sry za OT ale asi půjdu do něčeho takového - http://www.rcmodels.cz/zbozi/letadla-ep ... 1321013542
Přeju všem úspěšný pracovní týden, já včera lítal asi do dvou do rána na Phoenixu a zatím nic moc
Blade Scout CX > Colibri V4.5 > Blade mCPX V2
SCOUT Pelikán
SCOUT Pelikán
Nevíte někdo, kde sehnat samostatně pouze ten PLASTOVÝ držák na zadní motorek od mCPX?
DX7s, Phoenix
DX7s, Phoenix
- vylizplech
RadekCe píše:Nevíte někdo, kde sehnat samostatně pouze ten PLASTOVÝ držák na zadní motorek od mCPX?
Jestli myslíš ten originál setový a ne na 120 SR,tak ti ho klidně pošlu,mám jeden navíc a určitě ho nevyužiju.
Ano, mám na mysli ten setový. Zítra se ozvu SZ, díky
.
DX7s, Phoenix
DX7s, Phoenix
- vylizplech
RadekCe píše:Ano, mám na mysli ten setový. Zítra se ozvu SZ, díky.
Jasně,ale budu tu až večer,musím pracovat
nemá někdo nevyužitý setový zadní motorek? třeba po upgrade na 120sr.
díky Petr
díky Petr
helifish píše:Něco podobnýho jsem si zbastlil na obyčejné tužkáče. Doma jsem našel rámeček na 8 AA článků který původně napájej Walkeráckou vysílačku. Následovala malá úprava kdy jsem ze seriových 8 kousků udělal 2 páry 4seriových tj 2x6 Volt. Pokud do toho nacpu AA s kapacitou 2700mA tak mám dohromady 5400mA a 6V. Práce na 4 hodky a nabíjí to celkem fajnNa fotkach je test jen s jednou sadou AA akumulátorů. Tz. 6V 2700mA
kde jsi sehnal ten jack? taky to mám v plánu vyrobit ale nějak je problém s jackem
Podle nejnovějších vědeckých studii lítají i tučňaci!
Hk 450gt v2 T-rex 450 se hk 250 gt blade mcpx
Sem ti to říkal,že bude problém ho sehnat.Nejrychlejší cesta je,zajít na tržnici a koupit nějaký adaptér s koncovkou a tu amputovat 
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
Janek78 píše:František Koudelka píše:Mate nekdo tyhle lyziny?
http://www.fast-lad.co.uk/store/xtreme_ ... 17212.html
me se mcpx libi vzhledove tak jak je, ale ty lyziny by se mi libily vic a mozna by se pak nelamala ta ocasni uhlikova tycka
Sice je nemám ale když jsem o nich silně uvažoval dostal jsem dobrou radu nebrat, ty plasty prej strašně praskaj. (dvě nic moc rány a je na kusy)
já je mám a věř že už zažily pořádné šupy
Tsisters píše:Sem ti to říkal,že bude problém ho sehnat.Nejrychlejší cesta je,zajít na tržnici a koupit nějaký adaptér s koncovkou a tu amputovat
no asik to tak dopadne
Hornis píše:Janek78 píše:František Koudelka: Mate nekdo tyhle lyziny?
http://www.fast-lad.co.uk/store/xtreme_ ... 17212.html
me se mcpx libi vzhledove tak jak je, ale ty lyziny by se mi libily vic a mozna by se pak nelamala ta ocasni uhlikova tycka
Sice je nemám ale když jsem o nich silně uvažoval dostal jsem dobrou radu nebrat, ty plasty prej strašně praskaj. (dvě nic moc rány a je na kusy)
já je mám a věř že už zažily pořádné šupyjsou ještě gumovější než originál lyžiny ty jsem zlámal hned do týdne
Mám je týden a zatím jsem spokojen - lehké, pružné, odolné
DX7s, Phoenix
DX7s, Phoenix
Tak jsem si dneska místo lítání trošku pohrál,dorazil podvozek 
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/