Chtěl bych aby křidélko mělo mělo při vysunuté brzdě větší výchylku než má jako křidélko a současně se při zatáčení jeho výchylka nahoru už nezvětšovala.
Laboroval jsem s tím hodně dlouho a nakonec jsem to vzdal
Jenda_84 píše:Zdravím. Potřeboval bych poradit s nastavením křidélek na Optikovi 6 Sport. Jde mi o to, že když mám křidélka nastavená mechanicky tak, že nepotřebují žádnou korekci vysílačem (co se týče funkce křidélek), mají souhlasnou výchylku nahoru jen cca 1/2 maximální výchylky křidélka a to je podle mě dost málo. Pokud upravím výchylku tak, že maximum odpovídá požadované výchylce pro brzdy, dochází k tomu, že při pohybu křidélka jako křidélka se servo snaží překročit svůj rozsah a bzučí.
Chtěl bych aby křidélko mělo mělo při vysunuté brzdě větší výchylku než má jako křidélko a současně se při zatáčení jeho výchylka nahoru už nezvětšovala.
Laboroval jsem s tím hodně dlouho a nakonec jsem to vzdal, takže beru jakoukoliv radu. Dík
Jenda_84 píše:Právě že EPA jsem zkoušel. Nastavil jsem pomocí toho výchylku pro brzdy a protože pro křidélka je potřeba menší, tak jsem ji potlačil pomocí diferenciace (ADIF). Když jsem to měl takhle, tak pak rádio při současném brzdění a klopení sčítalo výchylky a ty se pak dostaly mimo rozsah serv.
Nejvíc by mi pomohlo, kdyby mi tu někdo s Opticem Sport napsal, jak to nastavil. Protože já určitě někde dělám něco špatně, ale nedokážu přijít na to, co