Dáva píše:... a zůstal mi tam flybáárekjen 178mm dlouhý,takže namontim závaží 5g a vyzkóšim..
Už to je moc krátký a lehký závaží.Všechno špatně
Dáva píše:... a zůstal mi tam flybáárekjen 178mm dlouhý,takže namontim závaží 5g a vyzkóšim..
pmasarik píše:Zdravím všetkých,
1. Máte niekto nejaké overené batérie do F45 s číny, alebo ebay? Ak hej poradte najlepšie priamim linkom.
2. Ďalej pochopil som správne že sa toto zapája na servo a keď to dlhšie nedostane impuls (keď napr. vrtulník spadne do žita a neviem ho nájsť) tak to začne pípať?
3. Máte nejaký overený kontrolór baterky? (niečo takéto)
4. Ten hlavný motor sa fakt extrémne zahrieva mohol by tu užívateľ Dáva zhrnúť v jednom príspevku čo presne na ten striedak použil? Lebo informácie sú roztrúsené a my čo tomu až tak nerozumieme sa v tom strácame
Dáva píše:Dáva píše:... a zůstal mi tam flybáárekjen 178mm dlouhý,takže namontim závaží 5g a vyzkóšim..
Už to je moc krátký a lehký závaží.Všechno špatně.Vrátim se k odzkoušené variantě - zkrátit origo flybar o 20mm na každé straně a osadit 4g závažíčky.Je to rébus ten flybar,ale začínám mít pocit,že dokud ten vrtulník nebude mít bell-hiller systém stabilizace,tak to nebude nikdy ono(bohužel).
countryman píše:Please![]()
nevíte někdo kde v ČR objednat nový hlavní motor na F-45. V RC King ho nemají a v RC Auto zase nereagují. Je tady nějaký funkční shop kde jde objednat.
pmasarik píše:Dáva ja mám tie tiahla rovné, nie hentak zahnuté.
A akurát som zistil že som pri nejakom páde zlomil tú objímku cez ktorú to ide![]()
Dáva píše:To mosaic: Předělat f-45 na bell-hiller systém by určitě šlo,už jsem nad ti uvažoval,ale stálo by to hrozný peníze a moc práce s nejistým výsledkem.To si radši koupim stavebnici nějakého lepšího 6ch a postavim i osadim podle sebe.Sakra to by mě bavilo..
Dáva píše:countryman píše:Please![]()
nevíte někdo kde v ČR objednat nový hlavní motor na F-45. V RC King ho nemají a v RC Auto zase nereagují. Je tady nějaký funkční shop kde jde objednat.
To je divný,já jsem od RC Auto bral už 2krát a nikdy nebyl problém i na email mi odepsali ihned,právě že jsem byl s jejich přístupem spokojený,tak jsem dal odkaz sem.Tak nevim co se stalo..
mosaic píše:Dáva píše:To mosaic: Předělat f-45 na bell-hiller systém by určitě šlo,už jsem nad ti uvažoval,ale stálo by to hrozný peníze a moc práce s nejistým výsledkem.To si radši koupim stavebnici nějakého lepšího 6ch a postavim i osadim podle sebe.Sakra to by mě bavilo..
Šlo? Na tu 6mm tlustou kládu bych cykliku jen těžko hledal....i na rexovi 450 je jen 5mm, serva by tam člověk už umístil, to by takový problém nebyl, ale co pak třeba ještě kámen hlavy?
Dáva píše:To víš že šlo! Stačí jen trochu nad tim pošpekulovat.Hřídel musíš dát samozřejmě menší.Například pokud chceš použít kompletní rotor včetně cykliky a bell-hilleru z Honey bee 2,tak použiješ 3mm hřídel origo a když to nevyjde délkou,tak jelikož to je plná hřídel ne dutá,tak neni problém nechat vyrobit(kamarád má kovovýrobu).Pak stačí nechat vytočit futro do hl.převodového kola(F-45) a osadit hřídel jinými ložisky s vnitřním průměrem 3mm ,přemístit jedno servo a aretaci desky cykliky a neni co řešit.Vim trochu sci-fi, ale při trošku dobré vůle by to mohlo zhruba takhle fungovat
.Jen se všeho nebát..
Dáva píše:To mosaic: prolistoval jsem v rychlosti to jejich vlákno a mrkám,že mají už zmáknutej zadní stříďák http://www.rcgroups.com/forums/showthre ... 11&page=60 to čučim teda.Ale bell-hiller nic,že bych se do toho pustil cože?Asi nee už to asi nechám tak jak to mám i když...
.