EPP akrobat 3D na venkovní polítání

Všechno co se týká lehkých modelů, slow a parkflyerů.
Zpráva
Autor
radis
Kontaktovat uživatele:

EPP akrobat 3D na venkovní polítání

#1 Příspěvek od radis »

:o Jak tak pozoruji, nejvíce se zde tlachá o EPP érech. Já lítám klasiku a pro nedostatek času mám chuť si pořídit model z EPP. :mrgreen: Musí však vypadat jako letadlo a nelíbí se mi ty ploché trupy z kterých trčí dráty a táhla. Pokud lítáte z modely tohoto typu, tak se podělte. Líbí se mi Christen Eagle od Potenského. Chtěl bych to napájet zásadně LI-POLkama a nebát se každého závanu větru :(
Pejvl
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Pejvl »

Vítr je u většiny letadel z epp problém.
Skorpion
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Skorpion »

Vitr se da zvladnout, ale pak zase to ero neni schopne tak dlouho litat. Musis se rozhodnout jestli chces litat nesmysli, ktere s nicim jinym nezaletis a pak volit nizkou hmotnost nebo neco tezsiho a pak kratsi dobu letu...
envelope

#4 Příspěvek od envelope »

doporučuju duo . A nebo jetsli chceš něco z epp aby tomu nevadil vítr tak Blade XL :mrgreen:
MartinLetec

Rada

#5 Příspěvek od MartinLetec »

No i když jsem tady poprvé protože konečně mam internet tak rád poradím hodně vím o akrobatech ať EPP či potpronovích nebo klasické konsrukce.Já lítám s Blejdem ale zvětšeným na rozpětí 1200mm venku a je to paráda dá se i lítat za středně silného větru ikdyž je váha pouhých 300g sice se nedají lítat přesné obraty prostě to sfukuje ale lítat se dá i visení je v klidu sice není kolmé model je nakloněn proti větru.Dále mám skušenost s Eaglem ale vlasní konstrukce s potpronu a polistyrenovích křídel a s tímto modelem je lítání venku idelka i za silného fučáku no jak pro koho já už toho mám dost nalítaný takže mi to nepřijde a nejlepší je coufání po větru nedoporučuji při zemi pak letadlo záhy skončí napůl po pádu.Eagle má profil tak je pronikavější a hlavně rychlejší ale zas co mě na eagle vadí je to že při vysení není stabylní příliš krátký trup s porovnáním s křidly a to Jetinko je postavené podle plánu od Tinky ale s novím křídlem s tlustčím profilem to původní bylo moc rychlé a horší pádové vlastnosti je to éro parádní ale na můj vkus těžké váží 1200g a nezvládne ekstrémní obraty a ani vysení chtělo by to Lipolky s pořádným odběrovím proudem ty sice jsou ale zatím drahé .Já osobně bych vám doporučil Eagle nebo ChrystenEagle a když motor tak vám radím AXI, mam i Megu ale ta se mi nelíbý problémi z ložisky náraz a drahá oprava tak hodně úspěchů za toho větru nami tak milovaného.
Naposledy upravil(a) MartinLetec dne úte 30.11.2004 18:46, celkem upraveno 2 x.
Laco

#6 Příspěvek od Laco »

to MartinLetec:clovece,zkusenosti mas z modelariny asi dobre,ale ta cestina :oops: ...uplne jsem se kroutil kdyz jsem to cetl!!!
hzp

#7 Příspěvek od hzp »

O Češtinu tu snad nejde ne.
Kdo si chce zalétat a dlouho , dobrá věc je TORO 300 či 280 ale toto 280 chce předělat na 300stovku s převodovkou 1:33.Toto letadlo s Li-pol Kokam1500HD ,létá živě a okolo 45minut.Je pravda že to není příliž krásné letadlo ALE VYDRŽÍ TO VŠECHNO.
Laco

#8 Příspěvek od Laco »

to hzp:kolika V tam mas motor?
2clanek Li-Pol?
a jakou vrtuli?
MartinLetec

#9 Příspěvek od MartinLetec »

No víte čeština není moje silná stránka, už jsem to opravil ale určitě se tam ještě něco najde a navíc jsem to psal na rychlo.PS:příště ty chyby nevnímejte zatím. :D
Pejvl
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Pejvl »

to MartinLetec: To si toho ¨blejda¨ moc nezvětšil. Divim se že ti letadlo s rozpětim 120mm vůbec lítá. Co tam máš za micro vybavení? :D :D
Honza

#11 Příspěvek od Honza »

MartinLetec: Proč máš jako svojí webovou stránku uvedeno www.rcmania.cz ? (Mám takový dojem, že se spletl při nastavování svého účtu.)
MartinLetec

#12 Příspěvek od MartinLetec »

Tak to byl překlep má to být 1200mm jo a tu adresu musím změnit ani nevým jak se tam dostala.
MP
MartinLetec

#13 Příspěvek od MartinLetec »

Jo a díky za upozornění
MP
Honza

#14 Příspěvek od Honza »

Není zač.
Kokes

#15 Příspěvek od Kokes »

Jedine Blade xl od Freeairu je to fakt super...LIta fakt hodne dobre a neni zaludny.. :lol:
Odpovědět

Zpět na „Pomalu a v hale“