Modelarska dovolena v Alpach - Saiser Alm

Byli jste na nějaké akci a chcete ji zhodnotit nebo se podělit o dojmy? Tady můžete.
Odpovědět
Zpráva
Autor
pepin

Re: Modelarska dovolena v Alpach - Saiser Alm

#16 Příspěvek od pepin »

kocour píše:Je tam pěkně, ale asi ne levně. Hlavně - já ty třísky vyrobím do 50 km od Prahy, ostuda je tady menší. Mě stačí Vinařice a Málkov. Přesto to obdivuji.

je tady mraky lidí,co vubec nikdy s nejakým letadýlkem nelétaly a modelařina jim vubec nic neříká,je tu prostě pěkně,hezčí výhled nežli z Vinařic,nic jiného v tom není.joooo,trošku víc termiky :D
robotmz

#17 Příspěvek od robotmz »

Treba viac podrobností ako si tam, kde si sa tam ocitol... či sa organizuje nejaký spoločný zájazd... po vlastnej osi....
pepin

#18 Příspěvek od pepin »

robotmz píše:Treba viac podrobností ako si tam, kde si sa tam ocitol... či sa organizuje nejaký spoločný zájazd... po vlastnej osi....

já osobně jsem tu tu jen proto,že se o mě někdo postaral,všechno vyřešil a já jen nakonec zaplatil mě odpovídající poplatek.v každém případě v rámci předem domluvené dovoloené na termínově stanoveném termínu je vcelku problém,,že vyrazíš a vubec třeba nepolétáš kuli špatnému počasí----osobně to ale každý rok rád risknu :D jsem tu potřetí a zatím jsem se nepřežral.
robotmz

#20 Příspěvek od robotmz »

nádhera,krása :wink:
graup15

#21 Příspěvek od graup15 »

Pavle díky za vše a za rok pokud budeme všichni zdraví....repete :-)
Viking2-E Pavla Baloše.

http://www.youtube.com/watch?v=WMJd-FTt ... e=youtu.be
pepin

#22 Příspěvek od pepin »

tak už zase doma :( dnes se létat nešlo,sice bylo líp nežli včera a létalo se,měli jsme toho ale už všichni dost a po snidani vyrazili směr domov.

včera večer se ale domlouval víkendový sraz na srpen ve Strašecí,tak snad to klapne.
graup15

#23 Příspěvek od graup15 »

Rozhodně tam nebudu chybět...neboj. :-) :-)
Máš vlečný háček v čumáku? Kluci tě když tak vystřelí do púl kilometru....:-)
graup15

#24 Příspěvek od graup15 »

Jo Pepine...každý den sem začnu dávat jedno video těch Crazy Italiano speedo gonzales clubu....Na naše podmínky je StingRay k hov...ale tam by před ním smeknula i turbína :-) :-)
pepin

#25 Příspěvek od pepin »

graup15 píše:Rozhodně tam nebudu chybět...neboj. :-) :-)
Máš vlečný háček v čumáku? Kluci tě když tak vystřelí do púl kilometru....:-)

mám,dělal jsem na vlečnou jako záložní model právě toho Condora,pokud budou peníky,možná bych už mohl mít plánovaného a slíbeného Superblaníka od RKM nebo tak nějak,trošku mi to ale zkomplikovalo sobotní definitivní rozhodnutí,jaký model si pořídím právě na tyto výlety na trošku větší kopečky--VOLKANO,je to levný,je to vidět ,pujde s tím podstatně víc blbnout nežli s ekonomickými maketami jako jsem měl třeba to ASW 28,navíc bude trup v autě zabírat podstatně méně místa a díky křidélkum,klapkám a brzdám s tím nebude problém sednout kdekoli.Sice mám už od podzima třímetrového Foxe --ten žlutej,co měl Benda,ale to Volkáno mi přijde použitelnější---jak termika,tak i blbnutí.

jedno videiko ze soboty,už byl ten kopec v mracích,bohužel mi blbla a vypínala kamerka,tak než jsem píchnul mrak,už byla vypnutá,myslím,že je problém s ochlazením baterie během letu---s každým startem se čas kdy točila zkracoval.

http://www.youtube.com/watch?v=9ERu_yiM ... e=youtu.be

ty stingree mám pořešené---to jsou pro nás čecháčky vyhozené peníze.
graup15

#26 Příspěvek od graup15 »

Tak si pak na setkání v Novém Strašecí to Volcano můžeš naštudovat..Kovaco určitě dorazí i s ním :-)
To já už přemýšlím , že příští rok rozhodně musím mít s sebou olovo do spojky. 3kg Viking byl do Saiseru papíráček :-)
kovaco

#27 Příspěvek od kovaco »

:lol: Jasan kluci, jestli udržím moč a rádio, jsem tam i s Volcanem. :lol:

Jo a na klapky zapomeň, však to uvidíš. Můžeš si s tím zalítat. Já ho Daliborovi nabízel, ať si ho veme sebou, nechtěl. :D
Stork8 (3,82m),Maxi Swift(1,4m) /Futaba T18 SZ /Nabíječ CELLPRO POWERLAB 8/
graup15

#28 Příspěvek od graup15 »

Já byl rád, že nerozšlehal svého mazlika. :-) Ještě udělat třísky z tvého Volcana..to tak !! :-) Tam uděláš chybu jen jednou...a dolétal jsi.
pepin

#29 Příspěvek od pepin »

tak já už vkládám asi poslední video,kamerovat mě moc nebaví a Dalibor stejně točil v lepším rozlišení.

http://www.youtube.com/watch?v=tNuVyFRH ... e=youtu.be
pepin

#30 Příspěvek od pepin »

za mě už i poslední fotky,ta travnatá boule mezi stromy je ten náš startovací plácek.

http://pepin65.rajce.idnes.cz/seiser_2012_finale

PS:klidně bych tam jel s někým na divoko ještě po prázdninách v září,pokud bude počasí.dole pod vlekem na parkovišti taky přespávali nějací podivíni :D
Odpovědět

Zpět na „Minulé“