graup15 píše:Rozhodně tam nebudu chybět...neboj.

Máš vlečný háček v čumáku? Kluci tě když tak vystřelí do púl kilometru....

mám,dělal jsem na vlečnou jako záložní model právě toho Condora,pokud budou peníky,možná bych už mohl mít plánovaného a slíbeného Superblaníka od RKM nebo tak nějak,trošku mi to ale zkomplikovalo sobotní definitivní rozhodnutí,jaký model si pořídím právě na tyto výlety na trošku větší kopečky--VOLKANO,je to levný,je to vidět ,pujde s tím podstatně víc blbnout nežli s ekonomickými maketami jako jsem měl třeba to ASW 28,navíc bude trup v autě zabírat podstatně méně místa a díky křidélkum,klapkám a brzdám s tím nebude problém sednout kdekoli.Sice mám už od podzima třímetrového Foxe --ten žlutej,co měl Benda,ale to Volkáno mi přijde použitelnější---jak termika,tak i blbnutí.
jedno videiko ze soboty,už byl ten kopec v mracích,bohužel mi blbla a vypínala kamerka,tak než jsem píchnul mrak,už byla vypnutá,myslím,že je problém s ochlazením baterie během letu---s každým startem se čas kdy točila zkracoval.
http://www.youtube.com/watch?v=9ERu_yiM ... e=youtu.bety stingree mám pořešené---to jsou pro nás čecháčky vyhozené peníze.