na obrázcích je krásně popsány velikosti jednotlivých zásuvek a vypadá to bombově
Větší kufr nebo box a všechno pro modely
Re: Větší kufr nebo box a všechno pro modely
to se lehko řekne
ale kablíky a konektory už mám objednaný
Docela přemejšlim o http://www.tuningcar.de/magazin/sonstig ... ory_id=178
na obrázcích je krásně popsány velikosti jednotlivých zásuvek a vypadá to bombově
Vezmi case na světla od bedňáků. Tam se ti určitě vejde všechno, přihrádky i polstrování...zn. ideál:) http://www.shop4djs.com/accu-case-1.html
ježkovo voči ty hrubice,se omlouvám
Tak na tohle jsem si pořídil 4 hliníkové kufry 450x330x150 [mm] z BauHausu za cca 500 Kč/ks. A na vysílačku s nabíječkou ještě jeden menší. Naskládám to v pohodě i do Feldy
JaHo
I květák je jen vycepované zelí
krwell píše:no jo no, jenže já jsem hlava skopová a v pátek na chatě jsem zjistil, že jsem nechal nabíječku na Blada doma, s t-rexem jsem žuchnul, a neměl jsem hřídel, takže jsem celej víkend jezdil s autem, protože jsem si řekl, že mám modelů dost a nebudu tahat na chatu ještě letadlo
Kdyby se mi tohle povedlo, bude mít manželka radost. Že bych prý taky dělal něco jiného.
Jardah
což o to, já taky všechno naskládám do auta, spíš mi jde o to, abych neměl tolik kufrů a tašek a boxů a tak 
to jardah62 : jo, to jsem taky slyšel od přítelkyně
to jardah62 : jo, to jsem taky slyšel od přítelkyně
A co zkusit třeba na těchto stránkách http://www.hudebniraj.cz/ozvucovaci-technika/aktivni-ozvucovaci-pa-systemy/systemy-elements/hk-audio-elements-prepravni-obal-pro-e-435 nebo zkrátka dát hledat toto "VÝROBA PŘEPRAVNÍCH KUFRŮ PRO AUDIO"...tam je linků hab kuk 
Sehnal jsem zadara zelený plastový kufr od vrtacího kladiva BOSCH a je to super věc, mám v tom malýho vrťase + vysílačku + baterky + drobnosti. Je to lehký a pevný, ucho je jedno z čela a druhý taky shora. Ty kufry se dají do sebe zacvakávat donekonečna, takže se z toho dá sestavit úplnej komín. (No já mám jen jeden
)
Ideální věc, ale cena je pekelná. Dají se koupit, jenže je to BOSCH, takže si za to dají řádně zaplatit. Kdyby se to tak dalo sehnat někde ve 2. jakosti - jestli to existuje...
To spojování je vynikající, zacvaknul by sis, s čím zrovna jedeš.
No kouněte - není to paráda?
http://www.naradionline.cz/kategorie/pr ... ch-l-boxx/
Klikněte si na ten první, je tam videjko jak se to skládá...
Ideální věc, ale cena je pekelná. Dají se koupit, jenže je to BOSCH, takže si za to dají řádně zaplatit. Kdyby se to tak dalo sehnat někde ve 2. jakosti - jestli to existuje...
FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
http://rc.ludl.cz
http://rc.ludl.cz
- zdendys
- Kontaktovat uživatele:
krwell píše:jsem doufal, že se přidá víc lidí do diskuzeasi jenom my dva řešíme problém s moc věcma
Jestli to nebude tím, že ne zrovna každý potřebuje a potažmo nemá zkušenost, s nacpáním tolika vysílaček, zdrojů,
modelů, vybavení celé dílny, skladu náhradních dílu a tak, do jednoho kufru...
"Je těžké být debilem, protože konkurence je veliká."
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Řešil jsem podobný problém, ale skončil jsem na větším množství kufrů.
Každý má svůj účel: Na Futabu T14, Na JETI DC-16, Nabíjecí kufřík (3x nabíječka, zdroj, krabice kabelů), Dílnový kufr, Příslušenství k modelům.
Taky se mi to moc nelíbí, že je to spousta kufříků, ale je to operativní a mohu to přeskládat jak potřebuji.
Co mě dost pomůže, je občas všechno vyházet a dát je potřebné věci, jinak se nějak nářadí "samo" koncentruje a klidně mám v kufru 6x nůžky.
Každý má svůj účel: Na Futabu T14, Na JETI DC-16, Nabíjecí kufřík (3x nabíječka, zdroj, krabice kabelů), Dílnový kufr, Příslušenství k modelům.
Taky se mi to moc nelíbí, že je to spousta kufříků, ale je to operativní a mohu to přeskládat jak potřebuji.
Co mě dost pomůže, je občas všechno vyházet a dát je potřebné věci, jinak se nějak nářadí "samo" koncentruje a klidně mám v kufru 6x nůžky.
Woita píše:Sehnal jsem zadara zelený plastový kufr od vrtacího kladiva BOSCH a je to super věc, mám v tom malýho vrťase + vysílačku + baterky + drobnosti. Je to lehký a pevný, ucho je jedno z čela a druhý taky shora. Ty kufry se dají do sebe zacvakávat donekonečna, takže se z toho dá sestavit úplnej komín. (No já mám jen jeden)
koukám, že ten bosch má stejnej systém jako jsme řešili na začátku s protool nebo festool, ale jak jsi řekl, ta cena je pekelná
zdendys píše:krwell píše:jsem doufal, že se přidá víc lidí do diskuzeasi jenom my dva řešíme problém s moc věcma
Jestli to nebude tím, že ne zrovna každý potřebuje a potažmo nemá zkušenost, s nacpáním tolika vysílaček, zdrojů,
modelů, vybavení celé dílny, skladu náhradních dílu a tak, do jednoho kufru...
no jo no, vždycky se najde nějakej jedinec, kterej vyšuhuje z davu
TomasC píše:Řešil jsem podobný problém, ale skončil jsem na větším množství kufrů.
je sice hezký, že se dá všechno přeskupovat a vozit podle potřeby, ale já osobně jsem zjistil, že na letiště většinou vezu stejně všechno
Nechci delat reklamu, v lidlu jsem pred chvili zahledl sadu kufru - tri - spodni vyklapeci, nad tim tri nebo ctyri suplata a horni otviraci zhora s vlozenou prihradkou a dvemi mini prihradkami na viku. Vsechny tri jdou spojit do jednoho monobloku, spodni ma kolecka a horni prodlouzenou rukojet. Pri zakoupeni vice kusu jde prostredni dil pravdepodobne pouzit vicekrat (stavet vezicku
) nebo nepouzit a mit jen dvoupatrovy vozik, pripadne vzit samostatny horni dil (tam trosku bude prekazet vyklopna rukojet, ale jde to). Prostredni a spodni dil se samostatne, bez horniho, budou transportovat spatne, nemaji zadne ergonomicke uchyty. Cena za jeden set je lid(l)ova [bezkackylitr] a kvalita cene zrejme odpovidajici. Moc jsem je neprohlizel, byl jsem v mziku manzelkou nalozen nakupem a odpraven k pokladne k placeni
.
Nicmene, ac nerad, se priklanim k nazoru, ze s kufry pro modelareni je to uplne stejne jako s manzelkou, autem a dovolenou. At jedem na jakkoli dlouhou dovolenou, manzelka dokaze vzdy auto narvat po strechu nezavisle na jeho velikosti, a jeste zbyde neco, co holt nevezmem. Tj i kdyz budes mit velke, do sebe zapadajici kufry, za chvili je naplnis a casem budes potrebovat dalsi. Krom vrtulniku, letadel a aut jsou preci jeste lodicky, tanky, robutci, vysilacky, ryby, vzduchovky ... takze jeden set nikdy nestaci
Nicmene, ac nerad, se priklanim k nazoru, ze s kufry pro modelareni je to uplne stejne jako s manzelkou, autem a dovolenou. At jedem na jakkoli dlouhou dovolenou, manzelka dokaze vzdy auto narvat po strechu nezavisle na jeho velikosti, a jeste zbyde neco, co holt nevezmem. Tj i kdyz budes mit velke, do sebe zapadajici kufry, za chvili je naplnis a casem budes potrebovat dalsi. Krom vrtulniku, letadel a aut jsou preci jeste lodicky, tanky, robutci, vysilacky, ryby, vzduchovky ... takze jeden set nikdy nestaci
to je zajímavý, na stránkách lidlu jsem ho nenašel, ale skočim se tam podívat, máme tady kousek od práce lidl, ale nevim jestli ho tam budou mít
Jsem si u jedné firmy nechal udělat na přepravní kufr pro Trexe 700E,v podstatě jsem z větší míry okopíroval ten co je na trhu pro pětikilo.
Ovšem ta cena co by mne ten kufr stál....
Děs-běs...
Ovšem ta cena co by mne ten kufr stál....