Kupa RC auticka
Re: Kupa RC auticka
a ano vetsi pastorek - vic zubu = vetsi rychlost ale vetsi odber a pozor i 1 - 2 zuby delaji nekdy zasadni rozdil 16z pastorek udela oprtori 18z rozdil ...
a na ty vypocty sou i programy, doporucuju stahnout
a na ty vypocty sou i programy, doporucuju stahnout
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
- darth.hokro
- Kontaktovat uživatele:
auta od TRX jsou waterproof, tak sundáš karosku a normálně ostříkáš hadicí na dvorku, kdo má pak tu vanu mejt 
http://darthhokro.rajce.idnes.cz/
[quote="peSKo"]gasolin: sprchujes to komplet cele aj s elektornikou ?
ta fotka vyzera brutalne
Jednou jsem ji sundal, rozdelal co slo...projel tavnou a od te doby nesundavam nic....traxxas pise na strankach vodeodolnost a tu mohu potvrdit
Jen kola se ti trochu nacucaji..ale to pri prvni jizde vylita ven...
S tim prehrivanim mam ted v tech vedrech s 3S semtam problem...ale to az tak po 15ti minutach jezdeni pod plnym plynem....za stampousem beha pulka psu u nas v parku...takze plny plyn v trave (stiha jen chrt
) 200x150 metru takovej obdelnik...takhle tech zminenych 15min...vetsinou se ale driv uzenou ti psi...nutno dodat ze je venku kolem tricitky...asi by to vyresil original aktivni chladic na regl a alu prstynek na motor...ale jelikoz to je jednou za cas tak me to nijak netrapi...
Jednou jsem ji sundal, rozdelal co slo...projel tavnou a od te doby nesundavam nic....traxxas pise na strankach vodeodolnost a tu mohu potvrdit
Jen kola se ti trochu nacucaji..ale to pri prvni jizde vylita ven...
S tim prehrivanim mam ted v tech vedrech s 3S semtam problem...ale to az tak po 15ti minutach jezdeni pod plnym plynem....za stampousem beha pulka psu u nas v parku...takze plny plyn v trave (stiha jen chrt
na to bacha taky to muzes upejct ... ja pouzivam kvalitni vetracky napajeny z prijimace volnyho kanalu
ten malej prcek prozene 1,5 m2 / h :-d takze to solidne chladi ale taky pravda je ze my treba na draze dame nekolik lipolek a defakto treba hodinu jezdime skoro v kuse
ten malej prcek prozene 1,5 m2 / h :-d takze to solidne chladi ale taky pravda je ze my treba na draze dame nekolik lipolek a defakto treba hodinu jezdime skoro v kuse
SOVA is YouR CO-pilot
Milan Nes píše:na to bacha taky to muzes upejct ... ja pouzivam kvalitni vetracky napajeny z prijimace volnyho kanalu
Jj, na drahu to chapu, upect by se to nemelo...ochrana vzdy zasahne a sunda vykon motoru nebo uplne vypne motor....
Mas tam ten origo vetracek, nebo si tam neco dobastlil...ala pc vetracek?
FlyBear píše:VXL verze jsou již se stříďákem a připraveny na LiPo. Nic - kromě nabíječky - se dokupovat nemusí.
Ale k takej baterii ako som dal link z HK je potrebne dokupit ten traxxas konektor aby sa dala zapojit nie ?
gasolin píše:Milan Nes píše:na to bacha taky to muzes upejct ... ja pouzivam kvalitni vetracky napajeny z prijimace volnyho kanalu
Jj, na drahu to chapu, upect by se to nemelo...ochrana vzdy zasahne a sunda vykon motoru nebo uplne vypne motor....
Mas tam ten origo vetracek, nebo si tam neco dobastlil...ala pc vetracek?
nn mam tam vykonnejsi z PC ten origo je dost nic moc z Mamby
a spolehat se na tu ochranu je naprd, mel sem revo a taky se to dost hralo ale litalo to jak pila na 2 naparovany 3s ka az do ty doby nez to proste jednou uz ten regl nedal
ty mambe verim ze by to dala ale de mi o to spis , ze sem rad kdyz na vsem po jizde udrzim ruku, abych to zbytecne netrapil, i pravidelne servisuju auto a 2 krat do sezony ho i rozeberu do posledniho sroubku :-d
SOVA is YouR CO-pilot
peSKo píše:FlyBear píše:VXL verze jsou již se stříďákem a připraveny na LiPo. Nic - kromě nabíječky - se dokupovat nemusí.
Ale k takej baterii ako som dal link z HK je potrebne dokupit ten traxxas konektor aby sa dala zapojit nie ?
Ano, to je pravda, ale taky si můžeš koupit LiPo baterku, která již má Traxxas konektor na sobě.
Je více možností...
Hoď prosím nějaký link na ten větráček, abych nemusel vymýšlet co už je vymyšlené...kdyby se mi Stampouš v těhle vedrech častěji hřál tak ať to mám doma....
http://www.gme.cz/dc-ventilatory-35x35-mm/
tady si vyber podle velikosti tveho regulatoru
kolik mista tam mas ....
v zasade hlavne zaskrtni 5V a ostatni parametry podle toho jak se ti to tam vejde
tady si vyber podle velikosti tveho regulatoru
kolik mista tam mas ....
v zasade hlavne zaskrtni 5V a ostatni parametry podle toho jak se ti to tam vejde
SOVA is YouR CO-pilot
FlyBear píše:Dokonce i všechny nové modely s komutátorovými motory od Traxxase mají regl LiPo ready. U Traxxase LiPo neuměly pouze staré ss regly, které se dnes již nevyrábí.
To není až tak úplně pravda. Regulátory ve stejnosměrných šestnáctinách (XL-2.5) pořád podporu pro LiPol nemají.
Kovboj píše:To není až tak úplně pravda. Regulátory ve stejnosměrných šestnáctinách (XL-2.5) pořád podporu pro LiPol nemají.
Aha, tak tenhle mi unikl
To jsem nevěděl, že se to ještě vyrábí - myslel jsem, že už byl taky nahrazen novou verzí.
Kámoš si koupil ss autíčko a byl v něm regl XL-5, ovšem již inovovaný právě o detekci pro LiPo.
Stejně tak EVX-2, který v mém starém E-Maxxovi byl bez LVD, se dnes vyrábí ve verzi vhodné i pro LiPo.
Předpokládal jsem, že ty regly do malých 1/16 inovují taky. Nestalo se, ale i tak VXL verze jsou naštěstí rovnou se stříďákem a k tomu mají patřičný regl, který LiPo samozřejmě umí.
- djtombstone
môžem potrvdiť E-Revo VXL je stavané na LIPO
Traxxas E-Revo VXL 1:16
heli Syma S107
ex heli Double Horse 9104
heli Syma S107
ex heli Double Horse 9104
já můžu potvrdit, že Stampede VXL je hodně odolný autíčko, koupil jsem si ho na blbnutí a nic jinýho bych nechtěl. mám ho teda jenom 3 tejdny, ale každej víkend dostává na chatě docela záhul, takže hned jak vstanu tak ho prohánim a když jdu spát tak si stempede konečně odpočine. Už mám objednaný lipolky, tak se těšim jak to s tim bude frčet. Jinak dávám mu slušně zabrat a jediný co mi odešlo je pravý přední rameno jelikož jsem to v plný rychlosti napálil do betonovýho schodu, takže moje chyba. Jinak je to super. mám 4x4 a tam kam s ním jezdím bych nešel ani sám
většinou stojim na lesní cestě a prohánim ho lesem a vším co mi stojí v cestě