jakvok píše:Pravdu díš, jardahu, dneska jsem dal v Milovicích šestku s UŠkou s nalepeným páskem a je to o dost lepší. Pásek ještě krapet zvětšim.
Chápu dobře, že jsi zvětšil plochu vnější klapky?
jakvok píše:Pravdu díš, jardahu, dneska jsem dal v Milovicích šestku s UŠkou s nalepeným páskem a je to o dost lepší. Pásek ještě krapet zvětšim.
jakvok píše:Jasan, jak píše jardah. Pásek 100x10 z B3 na outb. konec klapky vnějšího křídla.
Foxik píše:jakvok píše:Pravdu díš, jardahu, dneska jsem dal v Milovicích šestku s UŠkou s nalepeným páskem a je to o dost lepší. Pásek ještě krapet zvětšim.
není se čemu divit. Já radím jenom dobře![]()
jakvok píše:Mě při hranatém obratu taky mávlo éro podle podélné osy, někdy víc, někdy míň. Jak jsem nalepil ten pásek, o poznání se to uklidnilo. Čili podobně by se to dalo upravit odebráním olova z vnějšího křídla? To bych ale rozházel zas něco jinýho ne? Škoda, že nejsou někde popsaný a vysvětlený tyhle závislosti (závaží, těžiště, vývody, ....atd, atd...) podobně jako kuchařka ke stavbě MaxBee tady na fóru.
Leccos má Škrabko ve svých knížkách, ale moc do hloubky.
My, pralesní lid, bychom uvítali nějakou zalétávací kuchařku - výcuc od civilizovaných a poučených misionářů.
jakvok píše:My, pralesní lid, bychom uvítali nějakou zalétávací kuchařku - výcuc od civilizovaných a poučených misionářů.
BUBI píše:Chlapci, hodil som do galérie foto z MČR 2011 vo Svitavách. Viď album.