Model na zahrádku- Crack Yak RC F. jaké vybavení?
Re: Model na zahrádku
Asi padne volba na toho Crack Yaka od RC Factory.
Co mi k němu doporučíte za vybavení ? Chtěl bych se s váhou dostat co nejníž ale zase aby to mělo tah na odlet z visu atd.
Co mi k němu doporučíte za vybavení ? Chtěl bych se s váhou dostat co nejníž ale zase aby to mělo tah na odlet z visu atd.
Re: Model na zahrádku- Crack Yak RC F. vybavení?
Já jsem se na ten full kit díval. Jenže třeba ten motor a regl vůbec neznám, HXT serva jsou čína a já jsem si říkal že bych ho osadil pořádně. Ale jestli je to OK tak zase proč ne!?
-
von boberov
REX píše:Tak dneska byl ukázkový večer pro létání na zahradě, úplné bezvětří, užíval jsem si to na maximum![]()
Tak tak, včera jsem dal též troje baterky až někdy v půl deváté večer a paráda. Bohužel mě zastavil vybitý vysílač
K těm servům: řekl bych, že by si výškovka se směrovkou zasloužili něco lepšího než HXT. Sice se to hýbe v pohodě, ale vydává to zvuk jak starý ruský kombajn
Další věc-letadlo(YAK) se teplem roztahuje, tudíž se to po vynesení na sluníčko roz-trimuje. Dám příklad: letadlo vynesu z garáže ven na zahradní stolek, nic nezapínám kormidla jsou v nule. Asi za 2-3min je ta nula v pr.... Ta houba se prostě teplem natáhne. Ale blbne(létá) se s tím fajn. M.
- pikus 1
- Kontaktovat uživatele:
von boberov píše: Další věc-letadlo(YAK) se teplem roztahuje, tudíž se to po vynesení na sluníčko roz-trimuje. Dám příklad: letadlo vynesu z garáže ven na zahradní stolek, nic nezapínám kormidla jsou v nule. Asi za 2-3min je ta nula v pr.... Ta houba se prostě teplem natáhne. Ale blbne(létá) se s tím fajn. M.
Ono to roztrimování vlivem teploty také hodně způsobují serva, ale ty kuličky
samozř. "pracují" také...
Přijedu na letiště-odstartuji- dotrimuji- éto se ochladí a opět trimuji na zpět na původní nastavení
K létání nepotřebuji mít v dosahu trafostanici...
-
von boberov
Tak nějak
, Akorát já pokud nemám v kufru aspoň jedno éro na spalovák, tak mě s tím na letiště nepustí 
- pikus 1
- Kontaktovat uživatele:
Re: Model na zahrádku- Crack Yak RC F. jaké vybavení?
To chápu...

K létání nepotřebuji mít v dosahu trafostanici...
TomasC píše:Pořiď si FULL KIT: http://www.rc-factory.cz/detail.php?id=626
Já přemýšlím, že si k Vánocům pořídím místo deproňáka FULL KIT Sbacha Green.... tak doufám, že dodávané vybavení bude za něco stát
Ale na druhou stranu, nejsem až tak náročný na výkony, hlavně že se vyblbnu a zalétám podle sebe.
A na to že má být letová kolem 170-180g, píšou v tabulce pod motorem, že s vrtulí 9x5 je tah přes 400gramů!!! Teda jestli se správně pamatuju a to mě přijde až zbytečně moc!!!
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho co dělám...
-
von boberov
Tak po prvním měsíci poletování jsem ušmoulil video- ale jo dobrý, zatím mě to baví, je to ráně odolné, no a díky tomu postupně podaj zábrany
Točila manželka, hudrovala že se to nedá dohnat. Na jedny baterky jsem měl 7:40 min. videa-toliko asi letový čas pro představu
http://www.youtube.com/watch?v=gfe_9wyfhdo
Točila manželka, hudrovala že se to nedá dohnat. Na jedny baterky jsem měl 7:40 min. videa-toliko asi letový čas pro představu
http://www.youtube.com/watch?v=gfe_9wyfhdo
Lítá ti to pěkně a manželce pochvala za video - je to paráda. Jen tak dál.