Model na zahrádku- Crack Yak RC F. jaké vybavení?

Taky vás už nebaví jen tak poletovat? Zkuste létat akrobacii nebo si o tom aspoň tady povídat.
Zpráva
Autor
vencavw

Re: Model na zahrádku

#16 Příspěvek od vencavw »

Asi padne volba na toho Crack Yaka od RC Factory.
Co mi k němu doporučíte za vybavení ? Chtěl bych se s váhou dostat co nejníž ale zase aby to mělo tah na odlet z visu atd.
TomasC
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Model na zahrádku- Crack Yak RC F. vybavení?

#17 Příspěvek od TomasC »

vencavw

#18 Příspěvek od vencavw »

Já jsem se na ten full kit díval. Jenže třeba ten motor a regl vůbec neznám, HXT serva jsou čína a já jsem si říkal že bych ho osadil pořádně. Ale jestli je to OK tak zase proč ne!?
von boberov

#19 Příspěvek od von boberov »

REX píše:Tak dneska byl ukázkový večer pro létání na zahradě, úplné bezvětří, užíval jsem si to na maximum :D

Tak tak, včera jsem dal též troje baterky až někdy v půl deváté večer a paráda. Bohužel mě zastavil vybitý vysílač :oops:

K těm servům: řekl bych, že by si výškovka se směrovkou zasloužili něco lepšího než HXT. Sice se to hýbe v pohodě, ale vydává to zvuk jak starý ruský kombajn :lol: Křidýlka jsou v poho.

Další věc-letadlo(YAK) se teplem roztahuje, tudíž se to po vynesení na sluníčko roz-trimuje. Dám příklad: letadlo vynesu z garáže ven na zahradní stolek, nic nezapínám kormidla jsou v nule. Asi za 2-3min je ta nula v pr.... Ta houba se prostě teplem natáhne. Ale blbne(létá) se s tím fajn. M.
pikus 1
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od pikus 1 »

von boberov píše: Další věc-letadlo(YAK) se teplem roztahuje, tudíž se to po vynesení na sluníčko roz-trimuje. Dám příklad: letadlo vynesu z garáže ven na zahradní stolek, nic nezapínám kormidla jsou v nule. Asi za 2-3min je ta nula v pr.... Ta houba se prostě teplem natáhne. Ale blbne(létá) se s tím fajn. M.

Ono to roztrimování vlivem teploty také hodně způsobují serva, ale ty kuličky
samozř. "pracují" také...
Přijedu na letiště-odstartuji- dotrimuji- éto se ochladí a opět trimuji na zpět na původní nastavení :)
K létání nepotřebuji mít v dosahu trafostanici...
von boberov

#21 Příspěvek od von boberov »

Tak nějak :wink: , Akorát já pokud nemám v kufru aspoň jedno éro na spalovák, tak mě s tím na letiště nepustí :lol:
pikus 1
Kontaktovat uživatele:

Re: Model na zahrádku- Crack Yak RC F. jaké vybavení?

#22 Příspěvek od pikus 1 »

To chápu... :wink: :lol: :lol:
K létání nepotřebuji mít v dosahu trafostanici...
REX

#23 Příspěvek od REX »

TomasC píše:Pořiď si FULL KIT: http://www.rc-factory.cz/detail.php?id=626

Já přemýšlím, že si k Vánocům pořídím místo deproňáka FULL KIT Sbacha Green.... tak doufám, že dodávané vybavení bude za něco stát :!: :?:
Ale na druhou stranu, nejsem až tak náročný na výkony, hlavně že se vyblbnu a zalétám podle sebe.
A na to že má být letová kolem 170-180g, píšou v tabulce pod motorem, že s vrtulí 9x5 je tah přes 400gramů!!! Teda jestli se správně pamatuju a to mě přijde až zbytečně moc!!!
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho co dělám...
von boberov

#24 Příspěvek od von boberov »

Tak po prvním měsíci poletování jsem ušmoulil video- ale jo dobrý, zatím mě to baví, je to ráně odolné, no a díky tomu postupně podaj zábrany :oops:

Točila manželka, hudrovala že se to nedá dohnat. Na jedny baterky jsem měl 7:40 min. videa-toliko asi letový čas pro představu :mrgreen:

http://www.youtube.com/watch?v=gfe_9wyfhdo
jag42

#25 Příspěvek od jag42 »

Lítá ti to pěkně a manželce pochvala za video - je to paráda. Jen tak dál. :wink:
Odpovědět

Zpět na „Akrobacie a 3D létání“