Blade 130 X
-
porschelo123456
Re: Blade 130 X
Na stránkách výrobce je uvedeno,že kompatibilní doporučené vysílače jsou pouze v modu 2.Jde to spárovat s vysílačem v MODE 1? 
Na stránkách výrobce je: Needed To Complete: A 6+ channel DSM2- or DSMX-compatible programmable transmitter
Mode s tím nemá nic společného
.
Takže odpověď na tvou otázku je ANO.
Mode s tím nemá nic společného
Blade 130X, FPV Quady QX90, 200, 210, 250, Mini Prôtos FBL Brain
DX7s, Phoenix
DX7s, Phoenix
- dagx
- Kontaktovat uživatele:
seltino píše:Tak zjistil jsem, že je lepší startovat se 130x na režim normal a na idle přepínat až ve vzduchu, vrtulník na normal vůbec nevibruje. Když startuju na idle, tak má helina problém se roztočit na 100 proc ihned a dost ji to trvá, kdežto na normál vystřelí jak smyslu zbavená. 4 baterky v rychlém sledu ozubené kolo stále drží. O víkendu jak bude čas rozhodím zadní vrtulku, při letu mi stále vibruje, řekl bych že problém bude v zadní T osce vrtulky, protože nebude asi uplně přesné T, ale trošku vyhnuté a tu bude příčina vibrací.
tady to zrovna řeší.křivé dvě ze tří. http://www.helifreak.com/showthread.php?t=433660
https://www.youtube.com/user/dagxcz/videos
http://dagx.rajce.idnes.cz/
http://dagx.rajce.idnes.cz/
vylizplech píše:S těmi originál baterkami si dělají snad srandu 500kč za kus,já už mám doma Foxy Li-Pol 320mAh 7,4V 40/70C za nějakých 174 kč za kus a určitě budou lepší než originál,pouze přepájím konektor na vrtulníku na JST-EH a zkrátím silové kabely na baterii na nejkratší možnou délku a zajistím proti zkratování a budu na váze originál baterie.
Tak na vaze mozna budou,ale pokud se Ti tam vejdou tak to bude OK mam je doma a zapasim jak je tam dostat...nejak se jim tam nechce pokud je tam dostanu tak to kabinka nevydrzi...strasne na tesno !! To jen pro ty kdo si je chtej koupit.
Naposledy upravil(a) IVOSGSM dne čtv 19.07.2012 21:55, celkem upraveno 1 x.
Logo550 SE-HC3-SX,Kontronik Jive 80HV+AR8000,MSH-MiniProtos
Spektrum DX8-DSMX.DJI SPARK Combo
- vylizplech
Proč tam nechce jít ta kabinka?ty baterie jsou možná o něco delší,je to tím?Myslím,že nebude problém upravit kabinku,aby to tam vešlo.
Blade 130X, Blade Nano QX,3D, 200 QX, LA-PARAMOTOR, DX6i, Sim. Phoenix +Futaba T6EX.
vylizplech píše:Proč tam nechce jít ta kabinka?ty baterie jsou možná o něco delší,je to tím?Myslím,že nebude problém upravit kabinku,aby to tam vešlo.
Ano i toto je reseni nad kterym badam a to je posunout dirky na uchyceni kabinky,ale co to udela z tezistem to jeste nevim
Logo550 SE-HC3-SX,Kontronik Jive 80HV+AR8000,MSH-MiniProtos
RadekCe píše:Na stránkách výrobce je: Needed To Complete: A 6+ channel DSM2- or DSMX-compatible programmable transmitter
Mode s tím nemá nic společného.
Omlouvám se,nejsou to stránky výrobce,ale zde
http://www.bladehelis.com/Products/Rela ... ecommended Transmitters
seltino píše:pokud to ovšem zítra na Astře zase neprodlouží
a taky že jo do 3.8.2012
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
Taky jsem si všiml a proto objednal na Miracle-Mart ... ale těch peněz za jedno ozubené kolečkoseltino píše:a taky že jo do 3.8.2012seltino píše:pokud to ovšem zítra na Astře zase neprodlouží
DX7s, Phoenix
DX7s, Phoenix
Dal jsem nulový náběh a zkoušel vibrace vrtulky od 0-100% plynu a na začátku otáček (kolem 20%) se vrtulka tak rozvibruje, že má tendenci prasknout mechaniku vrtulkyseltino píše:O víkendu jak bude čas rozhodím zadní vrtulku, při letu mi stále vibruje, řekl bych že problém bude v zadní T osce vrtulky, protože nebude asi uplně přesné T, ale trošku vyhnuté a tu bude příčina vibrací.
Raději to nekomentuju, musím vychladnout ...
DX7s, Phoenix
DX7s, Phoenix
Chce se mi z toho Blejd...
tenhle vytvor mi pripada jako silna Walkerovina...prodavat za pet litru smejda, kde 2/3 kusu vibruje a dela neplechu je opravdu hnus velebnosti...stejne tak nemit pri zahajeni prodeje dostupne nahradni dily...to je proste padle na hlavu...clovek by rekl ze se pouci z Mcpx ale jede to zase ve stejnych kolejich...ovsem bonusem jsou nechutne ceny nahradnich dilu...tak jsem si zanadaval a jdu si ho objednat 
- vylizplech
gasolin píše:Chce se mi z toho Blejd...tenhle vytvor mi pripada jako silna Walkerovina...prodavat za pet litru smejda, kde 2/3 kusu vibruje a dela neplechu je opravdu hnus velebnosti...stejne tak nemit pri zahajeni prodeje dostupne nahradni dily...to je proste padle na hlavu...clovek by rekl ze se pouci z Mcpx ale jede to zase ve stejnych kolejich...ovsem bonusem jsou nechutne ceny nahradnich dilu...tak jsem si zanadaval a jdu si ho objednat
Blade 130X, Blade Nano QX,3D, 200 QX, LA-PARAMOTOR, DX6i, Sim. Phoenix +Futaba T6EX.
gasolin píše:Chce se mi z toho Blejd...tenhle vytvor mi pripada jako silna Walkerovina...prodavat za pet litru smejda, kde 2/3 kusu vibruje a dela neplechu je opravdu hnus velebnosti...stejne tak nemit pri zahajeni prodeje dostupne nahradni dily...to je proste padle na hlavu...clovek by rekl ze se pouci z Mcpx ale jede to zase ve stejnych kolejich...ovsem bonusem jsou nechutne ceny nahradnich dilu...tak jsem si zanadaval a jdu si ho objednat
Hold chce to nějaký ten pátek, než se všechny prvotní mouchy vychytají. Co se týče těch náhradních dílů tak v zahraničí jsou a je jich dostatek. Problém s dílama má naše banánová republika, jsme malý trh a proto jdem na řadu mezi posledními. Za měsíc či dva se to srovna a bude dílů i tady až na půdu. Co se týče vyzubení ozubených kol a jiných nedůhů, jsou to jevy které jsou nezřídka kdy k vidění i na jiných a dražších helinách takže bych to nijak tragicky neviděl. A cena dílů by nebyla taky tak ukrutná, kdyby se na tom neživilo tolik lidí než se to dostane z Čajny ke koncovému spotřebiteli. Hold, marže dovozců, prodejcu a super DPH tu cenu nechutně vyšroubuje nahoru.....
V porovnání s MCPX mám zatím stouhle helinou spíš žádné až minimální problémy, než aby to stálo za povyk
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
Měli by stejně jako u mCPX, kde byly od výroby vadné gripy, vyměnit tu hřídel ocasní vrtulky v rámci záruky (pokud je to tím).gasolin píše:Chce se mi z toho Blejd...tenhle vytvor mi pripada jako silna Walkerovina...prodavat za pet litru smejda, kde 2/3 kusu vibruje a dela neplechu je opravdu hnus velebnosti...stejne tak nemit pri zahajeni prodeje dostupne nahradni dily...to je proste padle na hlavu...clovek by rekl ze se pouci z Mcpx ale jede to zase ve stejnych kolejich...ovsem bonusem jsou nechutne ceny nahradnich dilu...tak jsem si zanadaval a jdu si ho objednat
DX7s, Phoenix
DX7s, Phoenix