Milan Nes píše:aha tak to bude ono, ja ty prijimacovky mel hned za motorem planovany a lehkej prijimac naopak vzadu na tezisti
a lipo sem tam mel 4S 2200 po upravach jak sem ti psal 4S 2200 compacta aby se tam pekne vesel
jinak taky sem planoval ze budu dovazovat tak 50 nebo 75 ale urcite ne 150
MN
Tak to jsem jouda zazdil...
A nemáš ji Milane k dispozici? Já bych objednal nové z HC a pak bych ti ji dal (novou). Je to divné ale fakt tady v těch různých Hyperionech atd. nemůžu stejně štíhlou 4S 2200mAh nikde najít.
No ale na 2,5kg nebudu nikdy jak tu někdo psal. Jestli to má krátký čumák netuším. Jestli si dobře vzpomínám, tak křídlo má samo o sobě nějak přes 1,3kg.
No zalétnu to i takto, níž než někam na 2850g (spíš 2900g) se stejně nedostanu a mám takové tušení, že 100g není u takovéhoto modelu rozhodujícím prvkem "letí-neletí"

Určitě to nebude větší mrcha než třeba tohle, to byla svině co se neustále přetáčela do nějakého "zvrtnutí" a vůbec jsem různými mými konstrukcemi myslím trochu vycvičen na jankovité modely.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tXqiyr-4Ur8[/youtube]
Jediné éro co jsem v poslední době rozbil byl ten čínský "hotliner" (a ten už je taky skoro opravený). Tím jsem si to doufám vybral na dlouho dopředu

Potřebuju to akorát dostat nějak do výšky a pak už to půjde. No a když se s tím nevejdu při přistání na golfáč, tak s tím měkkce sednu na čerstvě zkypřené povláčené pole, byl jsem to zkontrolovat, je to "vysoké a měkké"

Můžu to zajet zalétnout někam jinam, ale radši bych tam kde to znám a kde se dobře orientuju.