DX6i USB kabel
Re: DX6i USB kabel
Zdar ,mám nains. aerofly profesional k tomu dx6i ovladač tento kabel http://www.dealextreme.com/photogallery.dx/sku.4603 , nejsem schopen to rozchodit stale hledá ovladac
kantona píše:Zdar ,mám nains. aerofly profesional k tomu dx6i ovladač tento kabel http://www.dealextreme.com/photogallery.dx/sku.4603 , nejsem schopen to rozchodit stale hledá ovladac
Co je špatně, neporadí mně někdo Dík
Já jsem rozchodil Phoenix s Dx6i s jack <-> jack kabelem a nestálo mě to ani halíř. Můžu kdyžtak poradit, jestli máte zájem.
Zdar no tak to je parada , budu moc rad.
No asi jsi to už zapomněl. Třeba poradi nškdo jiný.
Nezapomněl, příšte zkus soukromou zprávu.
Na rozchození toho simulátoru potřebuješ:
Phoenix 3D, libovolná verze
SmartPropoPlus
ppjoy
SimEmu launcher
3,5mm MONO AUDIO kabel MALE<->MALE (to jediné stojí peníze)
Na rozchození toho simulátoru potřebuješ:
SmartPropoPlus
ppjoy
SimEmu launcher
-
rampa_mckvak
- Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko
SagiCZ píše:Na rozchození toho simulátoru potřebuješ:
SmartPropoPlus
ppjoy
SimEmu launcher
K čemu tolik hovadin? A co si zakoupit original. Pak nemusíš řešit problémy jen proto, že je ti líto dát +- 2400 za origo simulátor a tím podpořit i vývoj dalších verzí.
Co neubrzdíš neukecáš.
K čemu tolik hovadin? Protože s těmi hovadinami je to zadarmo.
Protože 2400 Kč je za takovou věc hodně moc. Počítačové hry s mnohem složitější fyzikou, u kterých stojí vývoj miliony dolarů se prodávají za 700 Kč, a simulátor se nějakou stovkou modelů letadýlek a pár panoramatických fotek má stát 2400 Kč? Díky nechci. Za předražené věcí neplatím rád.
Mně to takhle ušetří spoustu peněz, příjem mám asi 2000 Kč / měsíc, co stačím vydělat na brigádách a to radši vrazím do letadla.
Protože 2400 Kč je za takovou věc hodně moc. Počítačové hry s mnohem složitější fyzikou, u kterých stojí vývoj miliony dolarů se prodávají za 700 Kč, a simulátor se nějakou stovkou modelů letadýlek a pár panoramatických fotek má stát 2400 Kč? Díky nechci. Za předražené věcí neplatím rád.
Mně to takhle ušetří spoustu peněz, příjem mám asi 2000 Kč / měsíc, co stačím vydělat na brigádách a to radši vrazím do letadla.
-
rampa_mckvak
- Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko
SagiCZ píše:K čemu tolik hovadin? Protože s těmi hovadinami je to zadarmo.
Co se týče těch hovadin. Já si raději simulátor koupil abych jen zapojil a letěl a nemusel řešit a pak se ptát jak trotl, že mě nufunguje to a to a nehejbe se tohle a tohle atd. Már rád věci co fungujou hned i když (hlavně) za ně zaplatím. Pak nemusím nic řešit jen proto, že jsem to udělal jako spousta těch co nechtěj platit.
No v jistém pohledu máš tak trochu pravdu. Jenže kolik je herních hráčů a kolik je modelářů co si koupí simulátor. Ten rozdíl bude (je) kurevsky nevyváženej. Proto si můžou dovolit prodat hru za 700. Kdo se chce posunout v ovládání letadel a vrtulníků o kus dál a ví, že mu to ušetří spoustu peněz díky havárkám, prostě investuje. Myslím, že i ty patříš k těm co simulátor považujou za předraženou hru a nevěřím že, nějakaou hru máš legal když jejich vývoj stojí ty miliony a prodává se "jen" za 700. Nebo se pletu? Ale tady přece nejde o to co stojí vývoj. To mě jako koncového zákazníka nezajímá, protože s tím nic nenadělám.. A až místo brigád si začneš vydělávat a budeš si chtít pořídit auťák s kterým budeš jezdit do práce, tak ho taky ukradneš? A veřejně se k tomu přiznáš jako zde, že si simulátor vlastně čajznul?
Raději tu přestanu moralizovat, nebo se zvrtne zase jinam.
Co neubrzdíš neukecáš.
Každému, co jeho jest. Ten simulátor za předraženou hru nepovažuju a originálek vlastním spoustu.
Pro mně tohle bylo nejekonomičtější řešení, ta jejich cena mi připadá jako sprostota. To je celé. Doufám, že jsem někoho neurazil, kdyžtak si to smažte.
Pro mně tohle bylo nejekonomičtější řešení, ta jejich cena mi připadá jako sprostota. To je celé. Doufám, že jsem někoho neurazil, kdyžtak si to smažte.
-
rampa_mckvak
SagiCZ píše:Každému, co jeho jest.
"Hlášky" tohohle tipu bych raději vynechal...
SagiCZ píše: Ten simulátor za předraženou hru nepovažuju a originálek vlastním spoustu.
Tak vidíš, že to jde, ale přesto krást se nemá...
SagiCZ píše:Pro mně tohle bylo nejekonomičtější řešení, ta jejich cena mi připadá jako sprostota. To je celé. Doufám, že jsem někoho neurazil, kdyžtak si to smažte.
Krást je v jistém smyslu slova nejekonomičtější řešení pro každého. A co simulátory za šest tisíc. To už je vrchol sprostoty, že. A co dneska není předražený....
Co neubrzdíš neukecáš.