DX6i USB kabel

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Zpráva
Autor
Karas
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od Karas »

Zkoušel jsem to a ni, kašlu na to. Už mám objednanej ten kabel USB.
kantona

Re: DX6i USB kabel

#47 Příspěvek od kantona »

Zdar ,mám nains. aerofly profesional k tomu dx6i ovladač tento kabel http://www.dealextreme.com/photogallery.dx/sku.4603 , nejsem schopen to rozchodit stale hledá ovladac
kantona

#48 Příspěvek od kantona »

kantona píše:Zdar ,mám nains. aerofly profesional k tomu dx6i ovladač tento kabel http://www.dealextreme.com/photogallery.dx/sku.4603 , nejsem schopen to rozchodit stale hledá ovladac

Co je špatně, neporadí mně někdo Dík
SagiCZ

#49 Příspěvek od SagiCZ »

Já jsem rozchodil Phoenix s Dx6i s jack <-> jack kabelem a nestálo mě to ani halíř. Můžu kdyžtak poradit, jestli máte zájem.
kantona

#50 Příspěvek od kantona »

Zdar no tak to je parada , budu moc rad.
kantona

#51 Příspěvek od kantona »

No asi jsi to už zapomněl. Třeba poradi nškdo jiný.
SagiCZ

#52 Příspěvek od SagiCZ »

Nezapomněl, příšte zkus soukromou zprávu.

Na rozchození toho simulátoru potřebuješ:

Phoenix 3D, libovolná verze
SmartPropoPlus
ppjoy
SimEmu launcher
3,5mm MONO AUDIO kabel MALE<->MALE (to jediné stojí peníze)
rampa_mckvak
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko

#53 Příspěvek od rampa_mckvak »

SagiCZ píše:Na rozchození toho simulátoru potřebuješ:

Phoenix 3D, libovolná verze
SmartPropoPlus
ppjoy
SimEmu launcher
3,5mm MONO AUDIO kabel MALE<->MALE (to jediné stojí peníze)

K čemu tolik hovadin? A co si zakoupit original. Pak nemusíš řešit problémy jen proto, že je ti líto dát +- 2400 za origo simulátor a tím podpořit i vývoj dalších verzí.
Co neubrzdíš neukecáš.
SagiCZ

#54 Příspěvek od SagiCZ »

K čemu tolik hovadin? Protože s těmi hovadinami je to zadarmo.
Protože 2400 Kč je za takovou věc hodně moc. Počítačové hry s mnohem složitější fyzikou, u kterých stojí vývoj miliony dolarů se prodávají za 700 Kč, a simulátor se nějakou stovkou modelů letadýlek a pár panoramatických fotek má stát 2400 Kč? Díky nechci. Za předražené věcí neplatím rád.

Mně to takhle ušetří spoustu peněz, příjem mám asi 2000 Kč / měsíc, co stačím vydělat na brigádách a to radši vrazím do letadla.
rampa_mckvak
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko

#55 Příspěvek od rampa_mckvak »

SagiCZ píše:K čemu tolik hovadin? Protože s těmi hovadinami je to zadarmo.
Protože 2400 Kč je za takovou věc hodně moc. Počítačové hry s mnohem složitější fyzikou, u kterých stojí vývoj miliony dolarů se prodávají za 700 Kč, a simulátor se nějakou stovkou modelů letadýlek a pár panoramatických fotek má stát 2400 Kč? Díky nechci. Za předražené věcí neplatím rád.

Mně to takhle ušetří spoustu peněz, příjem mám asi 2000 Kč / měsíc, co stačím vydělat na brigádách a to radši vrazím do letadla.

Co se týče těch hovadin. Já si raději simulátor koupil abych jen zapojil a letěl a nemusel řešit a pak se ptát jak trotl, že mě nufunguje to a to a nehejbe se tohle a tohle atd. Már rád věci co fungujou hned i když (hlavně) za ně zaplatím. Pak nemusím nic řešit jen proto, že jsem to udělal jako spousta těch co nechtěj platit.
No v jistém pohledu máš tak trochu pravdu. Jenže kolik je herních hráčů a kolik je modelářů co si koupí simulátor. Ten rozdíl bude (je) kurevsky nevyváženej. Proto si můžou dovolit prodat hru za 700. Kdo se chce posunout v ovládání letadel a vrtulníků o kus dál a ví, že mu to ušetří spoustu peněz díky havárkám, prostě investuje. Myslím, že i ty patříš k těm co simulátor považujou za předraženou hru a nevěřím že, nějakaou hru máš legal když jejich vývoj stojí ty miliony a prodává se "jen" za 700. Nebo se pletu? Ale tady přece nejde o to co stojí vývoj. To mě jako koncového zákazníka nezajímá, protože s tím nic nenadělám.. A až místo brigád si začneš vydělávat a budeš si chtít pořídit auťák s kterým budeš jezdit do práce, tak ho taky ukradneš? A veřejně se k tomu přiznáš jako zde, že si simulátor vlastně čajznul?
Raději tu přestanu moralizovat, nebo se zvrtne zase jinam.
Co neubrzdíš neukecáš.
SagiCZ

#56 Příspěvek od SagiCZ »

Každému, co jeho jest. Ten simulátor za předraženou hru nepovažuju a originálek vlastním spoustu.
Pro mně tohle bylo nejekonomičtější řešení, ta jejich cena mi připadá jako sprostota. To je celé. Doufám, že jsem někoho neurazil, kdyžtak si to smažte.
rampa_mckvak

#57 Příspěvek od rampa_mckvak »

SagiCZ píše:Každému, co jeho jest.

"Hlášky" tohohle tipu bych raději vynechal...

SagiCZ píše: Ten simulátor za předraženou hru nepovažuju a originálek vlastním spoustu.

Tak vidíš, že to jde, ale přesto krást se nemá...

SagiCZ píše:Pro mně tohle bylo nejekonomičtější řešení, ta jejich cena mi připadá jako sprostota. To je celé. Doufám, že jsem někoho neurazil, kdyžtak si to smažte.

Krást je v jistém smyslu slova nejekonomičtější řešení pro každého. A co simulátory za šest tisíc. To už je vrchol sprostoty, že. A co dneska není předražený....
Co neubrzdíš neukecáš.
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“