Ono se to pak divne argumentuje hele vis nemuzeme si zajet na dovolenou, musim si za dvacet koupit novy sedmikilo
Manzelka vs. Heli
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Re: Manzelka vs. Heli
Rebeka to dobre napsala, jenom Howking to proste nechape. Navic kdyby mel doma nekomu priznat ze zase rozmrdal vrtulnik za dvacet litru

Ono se to pak divne argumentuje hele vis nemuzeme si zajet na dovolenou, musim si za dvacet koupit novy sedmikilo
Nak
Nakadah píše:Rebeka to dobre napsala, jenom Howking to proste nechape. Navic kdyby mel doma nekomu priznat ze zase rozmrdal vrtulnik za dvacet litru![]()
Ono se to pak divne argumentuje hele vis nemuzeme si zajet na dovolenou, musim si za dvacet koupit novy sedmikiloNak
ĎAKUJEM
FlyBear píše:Howking píše:Fakt dobře dělám.Tohle mít doma, tak si to hodím.
No pokud to vidíš takhle, tak je to asi fakt dobře.
Hlavně ale pro ty holky...
ĎAKUJEM
- tak začnem s logikou a argumenty. Argumentuje se v případě, že je třeba o něčem vysvětlit, zda je pravdou, či nepravdou, pak se vznášejí logické argumenty, pokud jsou vyžadovány, na podporu nějakého faktu. Já pouze konstatoval, že v případě soužití s tebou bych si to hodilrebeka píše:nedal si jediný logický argument
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
- a nenapsal jsem už před tvou připomínkou zcela jasně, že i pro ty holky? Nebo si jen přetvářkou kasanovy potřebuješ šplhnout před dámou, že je třeba to zopakovat?FlyBear píše:Hlavně ale pro ty holky...
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
- 55, ne dvacetNakadah píše:hele vis nemuzeme si zajet na dovolenou, musim si za dvacet koupit novy sedmikiloNak
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
- na to jsem nereagoval. Jistě svému synovi radost dělá (ano, přistupuje k němu jako k dašímu dítěti - dovolila mu i ve svém sadu postavit heliport. Jak dlouho škemral "mami můžu?"AR1 píše:A proč? Já nemám vůbec problém s tím co píše, naopak! Vždyť mu kupuje modely, podporuje ho.
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
- googie
- Kontaktovat uživatele:
ešte napíšte niečo pekné chalani, sedím v Chorvátsku a žena vedla mňa. A pochopila to. 
F-86 Sabre EDF 92mm, Parkzone Typhoon, Haikong Spitfire, Zero
Já to vidím tak,že autor je sobec a ještě se veřejně lituje.

Loop VA Models ; Spacewalker II SIG 1/4 ve výstavbě
- já to vidím, že sobec není. Jestli dvakrát za týden jde do fitka (cca 4 hodiny) a přes víkend jde na letiště (dejme tomu cca 10 hodin), tak to není nijak sobecké, ale je to legitimní nárok na "svůj čas". Spíš mám pocit, že jeho žena něco jako "svůj čas" nechápe. Je třeba prostě nonstop v čase mimo práci být spolu a účastnit se vzájemného "neprogramu", to prostě žádný chlap nedá.milode píše:Já to vidím tak,že autor je sobec a ještě se veřejně lituje.![]()
![]()
![]()
15 hodin volného času pro sebe z cca dejme tomu 60 hodin mimopracovního a mimospánkového času co mu zbývá není sobectví, ale podle mě legimní nárok. Věřím, že on by jí poskytl naprosto stejný čas pro ni samotnou, kdyby měla zájem. Což možná má, ale nemá ho čím vyplnit, jak jsem z jeho vět pochopil. Tady vůbec nejde o to že by zanedbával rodinu, to ani náhodou, on ji živí (já bych tedy kvůli financí pro rodinu asi 200 km denně nejezdil) a ze svého času ji věnuje dvě třetiny. Prostě já mu věřím a stojim za ním.
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
Nechtěl jsem to rozebírat,ale budiž. Slyším jen já já já.... a tomu říkám jájínek...
tedy sobec. Autor píše,že o víkendu je 3 hodiny na letišti .... ale určitě mu heliny nebo letadla nikdo nespravuje,nevylepšuje atd....takže si to někde bastlí v dílničce nebo prostě někde. A to budou další hodiny za týden.......Ale mě to je fuk. Stejně mu tím tady problém nepomůžeme vyřešit.
Každopádně bych to nepsal na foru........ za chvíli budeme radit,jak přivádět partnerky k orgasmům

Každopádně bych to nepsal na foru........ za chvíli budeme radit,jak přivádět partnerky k orgasmům
Autor je v podstate plačka a hleda rekneme spriznene duse, kamarady co ho poplacaji po zadech se slovy utechy.
K tomu se nam pridali mistni exoti s Howkingem v cele. Ten kdyz zapocne dusevni pohyb a sdeli nam jej pisemne na foru, zacnou se otevirat brany pekla a clovek by najednou chtel mit za pritele radeji samotnyho Satana.
Kamarad ma tri deti, zvlada rodinu i svoje konicky a ma muj hluboky obdiv. Cas na svoji zabavu si proste vzdycky najde. Kdyz nekdo tvrdi ze to nejde, jsou to kecy - vsechno jde. Je treba prestat myslet sobecky panove, rodina je priorita cislo jedna. Nak
K tomu se nam pridali mistni exoti s Howkingem v cele. Ten kdyz zapocne dusevni pohyb a sdeli nam jej pisemne na foru, zacnou se otevirat brany pekla a clovek by najednou chtel mit za pritele radeji samotnyho Satana.
Kamarad ma tri deti, zvlada rodinu i svoje konicky a ma muj hluboky obdiv. Cas na svoji zabavu si proste vzdycky najde. Kdyz nekdo tvrdi ze to nejde, jsou to kecy - vsechno jde. Je treba prestat myslet sobecky panove, rodina je priorita cislo jedna. Nak
- jj, to udělal kravinu, ale zoufalí lidé dělají zoufalé věci. Nezatracoval bych ho za to.milode píše:Každopádně bych to nepsal na foru........ za chvíli budeme radit,jak přivádět partnerky k orgasmům![]()
![]()
![]()
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
V žádném případě ho nezatracuji......nemám důvod. Fandím mu,ať to zvládne.Spíše by se hodilo ZVLÁDNOU
Souhlasím s nakadahem.
Rodina je na 1. místem a chtěl bych vidět toho blázna co by vyměnil děti a ženu (pokud mu za to stojí) za helinu.Je pravda, že je to i o toleranci.
zdeněk
Rodina je na 1. místem a chtěl bych vidět toho blázna co by vyměnil děti a ženu (pokud mu za to stojí) za helinu.Je pravda, že je to i o toleranci.
zdeněk
T-REX 700N/ Goblin 700Spirit ,PROTOS, EXTRA 330L 3W157 futaba FG12 2,4Ghz