jyrry píše:Zatim jsem se nesetkal s reglem bez moznosti aktivovat brzdu.
Tak to já jo - nějaký stejnosměrný 15A BlueArrow z HK. Docela mě to tehdy vyzuřilo - koupil jsem dva na RCEJ a byly úplně k prdu
jyrry píše:Zatim jsem se nesetkal s reglem bez moznosti aktivovat brzdu.
madbull píše:ahojte pratele,
jiz nejakou dobu toto vlakno pouze ctu a pomalu ale jiste se ztracim ve vasich upravach.koukam,ze uz i kompletne menite streva vysilacu a to uz si nedam.
Proto se na mne nezlobte ze se optam na vec ktera se tu resila uz davno ale ja ji dodnes nerozumim a moc se v tom nevyznam.chci si koupit frsky modul a je jich na webu tolik,ze si nejsem jist jakej spravnej vybrat.v podstate ani nejsem rozhodnut jestli ten modul dovnitr a nebo ten venkovni.rozhodne nechci prehravat soft ve vysilaci,to si nedam a hlavne jsem se v nem i trochu naucil,a za dalsi nechci pouzivat obrazovku ve vysilaci jako zobrazovace dat z telemetrie a to z toho duvodu,ze mam velkej pupek a tak se chci radeji podivat na obrazovku kterou umistim na antenu.
Protoze chci kupovat na goodluckybuy.com a tam toho je pro frsky prestavbu mnoho,mohli by jste mi nekdo doporucit co odtamtud koupit?jestli je vestaveny diy modul nutne pouze umistit a pripajet ti kable to mozna dam,ale nevim jestli k nemu jde nasledne pripojit externi display a jaky...z duvodu pouziteho umisteni anteny se mi tato varianta libi.
Pokud vsak je mozne display pouzit jen na rimrem zvanou hloupou telemetrii tak jakou zakoupit?vysilac mam klasiku co vsichni tady a mam v ni releas asi r.433
prosim najdete si na mne nekdo chvilku cas a zkouknete mi co poridit vcetne tech programovacich kabelu k vf modulu?.dekujia omlouvam se ze otravuju s takovou prkotinou.
p.s. na goodlucky buy je i u nekterych telemetrickych modulu napsano neco jako 2way a nebo 2way comunication a to vubec nevim co je a jakej teda prijimac k tomu...mam v tom maglajz
madbull píše:rad bych pouzival u telemetrie asi to nejdulezitejsi a to je dosah a sila signalu
madbull píše:a kapacita baterky popripade voltaz na jednotlivych clancich coz jsem koukal se da udelat samodomo dle rady a popisu zapojeni u kluku z rcmodely.cevaro.sk
madbull píše:Nikde jsem se ale nedocetl o te sd karte ale to pro mne bude dulezite asi jen v pripade padu modelu a pouziti nejakeho gps modulu ale jestli to jiz obsahuje tak jedine dobre.
A ty tri kable teda pouze nacvaknout na ty piny co zustanou po vysunutem origo modulu jo? Snad v tom bude alespon navod kam.
RiMr píše:No ale jestli tam budeš mít režimy, tak použij letové režimy z Open9x, je to prudce elegantní
Videonávod na Open9x mám hotový, jen ho dokončit. A další jsou na cestě, jenže néni času...
coro píše:Nezafunguje náhodou na to, ak nastavíš T-trace nie na knipel plynu ale na ten výstupný kanál kde máš regulátor? Akože napr. CH4. ?
mhotar píše:Tak jsem to vyzkoušel, a zdá se že to funguje jak má, nebo mám něco jinak než ty. Můžeš sem postnout tvoji EEPROM, rád se na to podívám.