Nevydržel jsem a v tak krásným počasí jsem jel do školky. Ještě že to mám tak blízko. Vzal jsem si Beavera první start v pohodě ale pořád se to točilo doprava, tak jsem po minutě přistál a trochu trimoval, startuju, ale asi 2m nad zemí se to zase točí doprava a mě se to moc nelíbilo, tak jsem rychle přistál a když jdu k letadlu vidím, že levé kolo šmatlá. Příjdu blíž a koukám, že se mi povolila matička od kola a kolo tam drželo jel tak silou vůle, ještě štestí, že jsem přistál, kdybych letěl dál ztratil bych kolo a to přistání na jedno by nebylo nic moc. Chyby byla u mne, věděl jsem o tom, že tam mám krátký šroubek, ale zapoměl jsem ho vyměnit. Tak jsem to po minutě letu sbalil a jel domů. Ale v celku.

Až když jsem vyjel na silnici, tak jsem si uvědomil, že mám v kufru Kubu a mohl jsem odlítat 5 baterek
Stejně se mi ale zdá, že ten Bobr nějak málo tahá, motoru je dost, utáhne letadla o kilo těžší, vrtule je taky velká, 13x8 když jsem pročítal zahraniční fóra tak lítají s 12x6" nebo 13x6,5" a zdá se mě , že ta akcelerace při přidání plynu je větší.