Kompozit - vtip je v tom , že v tom slově je víc magie než je reálné , pokud někdo v domácích podmínkách uplácá relativně lehké kompozitové křídlo , není na tom pevnostně o mnoho lépe než konkurent s papírovým křídlem , klidně vám přinesu ukázat profi křídla z Ambrozie (kevlarový kompozit) - hned pochopíte proč je mám zabalený doma a šetřím si je pro nějakou velkou příležitost (

) . Na kompozitu vznikají otlaky mnohem snáze než na lepence. Ale výrobně mi to přijde bližší , u laminátu je daleko víc možností jak ho zpracovat - dokonce se ani nebráním myšlence zkombinovat laminát s papírem.
Já osobně bych šel cestou laminování bez vakua (zkusil jsem na VOP), vzniklý povrch mi přijde přijatelný , ba i výhodnější pro pomalé větroně. Ale to by asi ukázalo srovnání v soutěži.
To: Abu , kompresor ti klidně půjčím - bohužel bez školení , moje vědomosti o technologických možnostech vakuování , rozhodně nejsou větší než ty tvoje. V tom vidím právě tu novou zábavu - hledání něčeho nového.
To : Kope . "se svým "lepeňákem" nebudu mít proti kompozitům šanci, tak co bych tam lezl." To je nesmysl, to že je někdo horký favorit v soutěži není způsobeno jen nejlepším letadlem , je to souhrn okolností : Dobrý pilot , dobrý pohon , správně zvolená koncepce letadla , taktika létání , a samozřejmě kopec zkušeností.
Dobrým příkladem je Hawk - díval se , ptal se , selektoval myšlenky . Výsledek je dobré éro a zpravidla dobré umístění - přestože větroňářem se nazývá asi jen jeden rok. Je vidět že mu ještě chybí trochu zkušeností a promyšlená taktika letu - ale až si dá tohle dohromady , bude prostě bojovat o první místa .
Není to jen v letadle .
Rádio a nabíječ = základ modeláře .