kdyz by mel fix tak dolital, takhle dal jeste jeden okruh a mel sanci s tim neco udelat
jako treba u celouhliku bych dva fixi dal, tam se nic nehne a kdyz hne tak uz je to jedno
ale takhle to resim taky radsi jeden fix a jeden volnej
Milan Nes píše:jinak kamaradovi se na svahu stalo ze dal nechtene toutch and go a vyjely mu kridla ven ...
kdyz by mel fix tak dolital, takhle dal jeste jeden okruh a mel sanci s tim neco udelat
jako treba u celouhliku bych dva fixi dal, tam se nic nehne a kdyz hne tak uz je to jedno
ale takhle to resim taky radsi jeden fix a jeden volnej
timi píše:Doktore, si tu někde? Help me pls.
timi píše:Jako jediné levnější řešení mi vychází motor 2820/8 s vrtulí 10x7 a zbytek použít co mám doma. (3s2200,60-100regl a rx life)
timi píše:Jenže si nejsem jistej jestli kvůli 170g ušetřené váhy se vzdávat funkčního a ověřenýho pohonu.
timi píše:AXI 2814/16 GOLD LINE. Aku použiji 3s2200. Regl dám jen plush 40. A zachovám přijímačovky. Uvidím jak mě pomalej pohon bude bavit a pak se rozhodnu co dál.
Jinak Díky.
Doktor píše:S tímhle pohonem bych si asi při lítání vyrval všechny vlasy nudou!![]()
Nakonec ale proč ne.
Abu píše:Doporucit si troufnu jedine to s cim sam litam - Etalon od Leose Svobody (mam verzi zvetsenou na 2,5m, nevim jestli ji ma na webu, ale na prani ji bezproblemu vyrobi, uz jich lita po Cechach vic).
Spatny pry neni ani Cumulus od Reicharda, ale ten bude asi o trochu drazsi a mene bytelny (je to precejen uz ultralehky zavodni special a je potazen balzou a ne dyhou jako Etalon).
Nebo potom modely od polskeho ArtHobby, treba Castor 2.5m,.....
Milan Nes píše:zasadni otazka, zkousel sis rozhodit zavazi do mist komponent abys to dovazil ?
protoze co si pamatuju tak serva uz osazena mas takze moc moznosti s posunem komponent pak nemas,
zacal bych prave tim a motor zvolil tak, aby to dovazil pri posunu ostatnich komponent max dopredu ...