Dzordzik píše:Ahoj, ano, zítra ráno odjíždíme na Donovaly, budeme tam do neděle. Já bohužel bez Dinga
No uzite si to, ale podla predpovede to nevyzera bohvie ako.. tento rok sme tam uz 2x prekladali termin sutaze.. nefuka a nefuka
Dzordzik píše:Ahoj, ano, zítra ráno odjíždíme na Donovaly, budeme tam do neděle. Já bohužel bez Dinga
coro píše:Čiste prakticky, do motýla sa to asi nedalo natiahnuť origo káblikom rovno od príjmača,... či?
Keď už to je rozobraté, pichol by som tam hroty meráku či ukáže napätie, alebo dokonca aj frekvenciu (pulzy ale to nebude reálne u oboch naraz).
Teda ak tam namiesto nič medzi príjmačom a servami nie je konektor ktorý by stačilo zasunúť.
petrajksner píše:dotaz na graup15
pročítám tohle vlákno a na začátku upozorňuješ na přetěžování NEU 1115/2d/6.7 na provoz na 6s s vrtulí 17/13 při 2.5kW, že se pastorek odlepí. Stává se to na 100% nebo se tomu dá nějak předcházet?
Graf vyčtený z Castlu na první stránce je graf z letu nebo měřený na zemi? Zkoumám jestli mi neměknou baterie, mají cca 20 letů, protože při prvních startech jsem se dostával na cca 130A 2.5kW a po přečtení tohoto vlákna se snažím si stím plynem trochu hrát, že ho nechám rozjet cca 100metů a až pak ho zalomim nahoru, tím si trochu fandím, že by to mohl vydržet. Teď jsem cca do 106A a cca 2.2kW.
Jedná se o model DINGO, takže jak se tu zmiňovala ultra gynda, mohu potvrdit, ikdyž jsem model koupil rozestavěný, vše bylo vymyšleno a připraveno jen to tam namontovat, byl to týden práce.
Jinak ty serva JR HV používám taky všech 6 přímo z lipol přes FUTABA fasst HV a nemám problém, jen furt nepříjemně řvou.

cuki píše:Valenta Dragon: 2850mm, uhlíkový D-box
komár píše:Jaká je výsledná hmotnost a kolik má odběr pohonná jednotka?