Hláška a zážitky z dovolených

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
FlyBear

Re: Hláška a zážitky z dovolených

#16 Příspěvek od FlyBear »

RayBan píše:Tohle video je trefné, úplně to sedí...

Tak to ti fakt nezávidím :mrgreen:
Joza

#17 Příspěvek od Joza »

To ja se taky podelim. Na Rhodosu pujcime auto jedem na druhou stranu ostrova, tam koupani a ja kreten kam schovat klice od auta? No do plavek to da rozum! LOL samozrejme se utopily, ja dostal drzkovou atd. 3 hodiny cekani na typka z autopujcovny, kerej jel pres ostrov s nahradnima, pokuta 500 euro, dekujem pekne!
MarthiR

#18 Příspěvek od MarthiR »

předem se omlouvám za špatní výraz :-)

Dojde borec do obchodu do rakouska a žádá prodejce o tužkové baterky, prodejce se zeptá ví bite?? ne vybité ale nabité ti p**o :-)
Minulost: T9X,Graupner MZ 24 Hoot, Futaba T10J
Součastnost : Návrat k Graupner MZ 24 Hoot
DAF
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od DAF »

Tak původně jsem měl na myslí opravdové hlášky z dovolených, protože našinec si mnohdy neuvědomí, že už vícero občanů dá dohromady na zahraniční dovolenou a že mu tam může kdekdo rozumět.
My zaslechli rodinku (nebudu říkat, že byli z Moravy), kteří seděli u stolku v areálu, na kterém byla hromada kelímků zmrzlin (hotel all inclusiv) plných a asi stejně velká prázdných:
"Tož Franto daj si ešče jednu!"
"Mámo nee, nechcu, já měl včil 4, ať si dá Jozka."
"Já taky nechcu, já měl taky od každýho aspoň jednu. Tož víš co tato, dajme jich nazpátky tam do tej lednice!"
Hitec Aurora 9X
googie
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od googie »

To teraz nie je na čechov, videl som takto aj slovenské aj nemecké sliepky. Ja sa snažím správať sa v cudzej krajine ako návštevník a nie ako keby mi to tu patrilo, lebo ja som turista, kto je viac. Situácia z Primoštenu - úzka ulička, ženská si kráča po prostriedku cesty s dvojročným deckom, za ňou kolóna chorvátov (trpezlivých - netrúbili), chodník prázdny. A počúvame ten priblbý monológ: Žofko, co si dáš k papání, jogurt, jó dáme jogurt, neboj žofko dáme neco k papání a blabla dokola. Slovenky hneď počujem na sto metrov, keď hulákajú na deti. Mali by asi vyhradiť nejaké obdobie, keď budú mať povolený vstup len muži.
F-86 Sabre EDF 92mm, Parkzone Typhoon, Haikong Spitfire, Zero
googie
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od googie »

Jeden trapas som mal z Plitvických jazier. Kto tam bol v sezóne vie, že je to tam ako mravenisko, treba šlapať dopredu, aby Vás Japonci neušlapali :D Išli sme okolo jazierok, tam si fotili dve babeny nejakú rybu, neviem presný druh no u nás ich pláva tiež mrte. Žena kričí, mohol by si odfotiť tú rybu, všetci ju fotia. Už som bol nervózny z japonskej skupiny a chcel som vypadnúť, tak jej zakričím, že ryby, ktoré plávajú aj u nás v rybníkoch si fotí len kretén z Bratislavy,ktorý bol naposledy v prírode v nákupnom centre v chovateľských potrebách. Okamžite sa ozval dvojhlas babeniek NO TO SI VYPROSUJEM!!! Tiež si treba dávať trochu pozor na hubu :D Sa ospravedlňujem BA, je to jednoducho trochu klišé.
F-86 Sabre EDF 92mm, Parkzone Typhoon, Haikong Spitfire, Zero
DAF
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od DAF »

K focení mám také pár historek. Než jsem si pořídil stativ, vždycky jsme někoho požádali o vyfocení rodinného fota, tedy abychom tam byli všichni. Vyhlédli jsme si nějakého důvěryhodného cizince, o kterém jsme se domnívali, že nám s foťákem neuteče a oslovili ho. Znamenalo to odhadnout, jaké řeči by asi tak mohlk rozumět. Němčina - ještě dobrý, angličtina - trochu problém, na ruštinu, kterou jsem se učil celou základku a pak střední, jsem raději zapomněl (některé turistické destinace byť berou od rusáků jeji děngy jim jinak nijak nakloněny nejsou). Takže vyhlídnutý turista a na něj německá, či anglická věta s prosbou, odpověď "na nás možetě hovorit česky, my sme zo Slovenska"(nemám SR klávesnici, tak nepřesnosti přehlédněte). Případně to jindy také češi.

Když jedeme ven, snažím se naučit pár slov v dané řeči, hostitel se pak tváří potěšen, že ho pozdravím poděkuju apod. U Kreténů v Řecku jsem se takto pokoušel vytvořit větu - objednávku pití k večeři. Zjistil jsem, že ač řecká abeceda vzhledem k mému technickému vzdělání mi až takové problémy nečinila, ovšem skládání do slov, kdy se to čte jinak, než píše, to už byl problém. No, nevadí! Přejdeme na švabach. Přišla servírka, já připraven na "ein helles Bier und zweimall limonade" a ozvalo "dobryj věčer, što vy buděte pit?" a po zbytek dovolené jsem paradoxně piloval azbuku 8) . Hoteliér měl téměř výhradně personál z občanů býv. států CCCP.
Hitec Aurora 9X
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“