Pošleme každý 100,- zasláno 152 příspěvků Aktualizace !!!

Pokud máte nějaké dotazy nebo připomínky k ovládání nebo fungování tohoto diskuzního fóra, nebo třeba náměty na zlepšení, tak sem s nimi. Naleznete zde i pravidla tohoto fóra.
Odpovědět
Zpráva
Autor
jyrry
Kontaktovat uživatele:

Re: Pošleme každý 100,- ! zasláno 75 příspěvků

#106 Příspěvek od jyrry »

arda1 píše:Kluci buďme tolerantní ....

Ale jo, at si nesouhlasi, to je jasne, ale naznacovat ze poslane penize budou pouzite na dovolenou nebo na vanocni darky ... Trochu silnejsi kafe, ne?
jyrry.webnode.cz
cilek

Re: Pošleme každý 100,- ! zasláno 53 příspěvků

#107 Příspěvek od cilek »

AR1 píše: A jestli nemáš kilo na podporu Mánie, tak se vyprdni na RC a navlíkej korálky.

To myslíš vážně? :roll: Taky trochu silnější kafe.
jyrry
Kontaktovat uživatele:

#108 Příspěvek od jyrry »

zdendys píše:...
Nechápu, kupecké počty mi říkají, že když náklady na provozování něčeho stojí např.
10 000,-, které musím musím vydat ze svých úspor, a někdo mi tyto náklady zasponzoruje,
tak si mohu ty své ušetřené užít, nebo snad máš jiný názor?
Neříkám, že Ty Vaše dary budou zneužity, to bych si nedovolil tvrdit ani náhodou...

Takze kdybych neco takoveho sponzoroval ze sveho, slouzilo to z 99.99% pro ostatni a kvuli tomu mel mene na vanoce, to je spravne? A jeste cist takovehle nazory? To bych se na takovy sponzorink pekne zvysoka vis co? A hned. Server OFF a tma.
To nejsou kupecke pocty, to je vychcanost, uzivat si neco co plati nekdo jiny a jeste mu to takhle opeprit.
jyrry.webnode.cz
2952

#109 Příspěvek od 2952 »

Pro zdendys :

Napsal jsi to tak, že jsme všichni pochopili, že mluvíš o zneužití...
A vůbec...nebaví mě číst tyhle myšlenky...
Asi už popáté:
Mám to tu rád, když něco potřebuji, tady mi pomohou a nejsem na vše sám...
dal jsem málo, ale dal. A příště dám víc.
zdendys
Kontaktovat uživatele:

#110 Příspěvek od zdendys »

AR1 píše:
zdendys píše:Jinak vůbec nejsem proti, aby jste dary pro majitele RCmánie posílali, to ani náhodou,
vždyť podzimní dovča není k zahození, a vánoce se taky kvapem blíží...

Tak tohle jsi podle mě už docela přehnal. Mě zrovna Tomáš nedávno přes SZ taky slušn nas.al, dokonce na podobný téma, ale tvrdit, že ty peníze zneužije na dovolenou...Tak co sem lezeš? Nečti to tu, neotravuj, nauč se nastavit prohlížeč - tedy, nauč se ho nerozjebat - abys tam jako jedinej neměl reklamy na hubnutí. A jestli nemáš kilo na podporu Mánie, tak se vyprdni na RC a navlíkej korálky.
Že nepřispěješ je jedna věc, ale vysírat přitom ostatní je věc jiná.

Edit než to dodatluju jsem třetí...

Prosím, si aby jsi nebyl na mě hrubý, a uklidnil se.
Lezu sem, protože mě to baví, je zde mnoho informací.
Čtu to, protože mám oči.
Neotravuju, to je jen Tvůj mylný názor.
Prohlížeč jsem si "nerozjebal", to neumím. (to slovo se mi taky nelíbí).
A jestli mám nebo nemám kilo na podporu někoho nebo něčeho je, moje věc, a nic Ti do toho není...
"Je těžké být debilem, protože konkurence je veliká."
bayerische

#111 Příspěvek od bayerische »

zdendys píše:Prosím, si aby jsi nebyl na mě hrubý, a uklidnil se.
Čtu to, protože mám oči.
A jestli mám nebo nemám kilo na podporu někoho nebo něčeho je, moje věc, a nic Ti do toho není...

Tak se tady prosím nenavážej do ostatních, když chtěl někdo přispět-přispěl.
Ten kdo nechce, tak ať tady nenas... ostatní a jde jinam
A hlavně neobviňuje provozovatele
Mikrokopter OctoXL2, HEXACOPTER s Wookong, EDGE 540 RedBull,GRAUPNER HOTT
zdendaK

#112 Příspěvek od zdendaK »

chlapi máte to tam :wink: , rád podpořím dobré věci.
Zdenda
T-REX 700N/ Goblin 700Spirit ,PROTOS, EXTRA 330L 3W157 futaba FG12 2,4Ghz
AR1
Kontaktovat uživatele:

#113 Příspěvek od AR1 »

zdendys píše:Jinak vůbec nejsem proti, aby jste dary pro majitele RCmánie posílali, to ani náhodou,
vždyť podzimní dovča není k zahození, a vánoce se taky kvapem blíží...

Prosím, si aby jsi nebyl na mě hrubý, a uklidnil se.
Čtu to, protože mám oči.
[/quote]

Tvou prosbu jsem zvážil - resul negativní.

Tobě není nic do toho, jestli jsme přispěli nebo ne. Já taky původně nechtěl, ale když jsem viděl jak se to rozjelo, přidal jsem se. Přesto jsem do té doby neblinkal žádný moudra jako ty.
http://ar1.rajce.idnes.cz/
CharlieCh

#114 Příspěvek od CharlieCh »

Kluci, prostě to přestaňte řešit, to, jestli jsem poslal nebo neposlal někomu peníze, je čistě má osobní věc. Peníze jsem odeslal, protože jsem se rozhodl RCM podpořit. A je mi jedno, jakým způsobem to Tomáš udělá. Proč? Protože je to stejně na něm.
Pokud někdo zastává jiný názor/názory, OK, je to jen a jen jeho věc, ale kvůli tomu ho nehodlám pranýřovat.

Nicméně!
Pokud chci poslat peníze, tak je pošlu a pokud ne, tak je prostě nepošlu. Celá akce je naprosto nezavazující a vyloženě dobrovolná, takže je rozhodně zbytečné tu rozdmýchávat emoce, nebo celou akci negovat. Howgh, CharlieCh.
...s větrem o závod.
Jardátor

#115 Příspěvek od Jardátor »

Toš kurňa chlapi,začíná se to tu dost nechutně zvrhávat.Vyprdněme se na hádání,to přenechejme politikům,ti na to mají žaludek.Kdo chce poslat "kilo",ať pošle,kdo nechce,nic posílat nemusí.Mi osobne RC mania moc pomohla a ušetřila spoustu nervů a určitě i peněz.Stává se pro mě takovým každodenním rituálem jako ranní "kafíčko".99,9% z nás ví!,že peníze budou smysluplně využity,těm trošku pochybujícím se nedivte,média nás denně "masírují",kde co bylo zneužito,a my zase víme,že mezi modeláři to nehrozí.Toš sa na to hádání už kurňa vyserte,běžte létat,nebo na vás pošlu moju "stíhačku,a ta vás kurňa srovná do "latě" všecky! :lol:
2952

#116 Příspěvek od 2952 »

Jardátor píše:Toš kurňa chlapi,začíná se to tu dost nechutně zvrhávat.Vyprdněme se na hádání,to přenechejme politikům,ti na to mají žaludek.Kdo chce poslat "kilo",ať pošle,kdo nechce,nic posílat nemusí.Mi osobne RC mania moc pomohla a ušetřila spoustu nervů a určitě i peněz.Stává se pro mě takovým každodenním rituálem jako ranní "kafíčko".99,9% z nás ví!,že peníze budou smysluplně využity,těm trošku pochybujícím se nedivte,média nás denně "masírují",kde co bylo zneužito,a my zase víme,že mezi modeláři to nehrozí.Toš sa na to hádání už kurňa vyserte,běžte létat,nebo na vás pošlu moju "stíhačku,a ta vás kurňa srovná do "latě" všecky! :lol:

Tož ta Tvoje stíhačka mě zaujala!...mám doma něco podobnýho:-)

A jak to máš osazený?..mocli to žere?...a jaká spotřeba?. moja má vydrž dobrou :-)))3
Ale blbne regulátor-někdy se to úplně vymkne kontrole a jede na plný plyn :-)
A ovládání vůbec...ještě to ani po 40 letech nemám pořádně v ruce :-)))
Drobec

Re: Pošleme každý 100,- ! zasláno 77 příspěvků

#117 Příspěvek od Drobec »

Na začiatku som bol jedným z prvých "blbcov", ktorý prispel. A svoju voľbu neľutujem, keby som nemal rcmániu tak by som minimálne vyhodil peniaze do luftu na veci pochybných kvalít a verte, nebola by to stovečka v korunách. Okrem toho nikto neplače, že potrebuje prachy, našiel sa jeden "ťuťko" (prepáč za oslovenie :) ), ktorý poukázal na existenciu tlačítka DONATE na tomto fóre. A to je v podstate celé čo sa udialo. Tak nejak nerozumiem, prečo tu niekto rozoberá, či poslať a kam tie prachy idú atd... Povedzme si narovinu, buď cem prispieť v dobrej viere, že to je pre podporu tejto geniálnej stránky, alebo sa na to VY*** (však už viete čo...), ale potom netrepte a neriešte hlúposti. Kazíte chuť z niečoho, čo je podľa mňa nič iné len radosť!
HAWK
Drobec

#118 Příspěvek od Drobec »

jej a teraz som si všimol tej malej zmeny mecenáša. Chlapci nesklamali ste a potešili ste ma v blbej chvíli (včera som prišiel o peňaženku a doklady)
Takže ešte raz dík. 8)
TomasC
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#119 Příspěvek od TomasC »

Přiznávám, že některé příspěvky se nečtou snadno...Pokud si to někdo po "spekulování" rozmyslel, nechť mi napíše, příspěvek vrátím, všechny náklady zaplatím.

Ale většina se čte opravdu s radostí. Díky za to.

V současnosti jsem dost zasekán, jak v práci, tak modelářsky. V pondělí odjíždíme na mistrovství světa v elektroletů do Rumunska, tak docela dost trénuji (včera 14startů, dnes jen 10).

Takže jsem alespoň založil hodnost "Mecenáš serveru". Hledal jsem jsem vhodné slovo. Sponzor, ani Donátor se mi tak nelíbilo. Richard vyrobil bleskově ikonku, díky. Začal jsem přidělovat hodnost. Chvilku mi bude trvat, než to nastavím, mějte prosím trpělivost. Pokud se nebude nic dít, tak mi prosím pošlete do SZ z jaké emailové adresy jste příspěvek poslali (paypal), případně číslo účtu (příspěvky přes účet) a nějaké číslo transakce pro ověření. Prosím ještě o trošku spolupráce, myslím, že každý kdo přispěl, tak si označení zaslouží.

Díky.

P.S.
Moderátoři kteří přispěli, tak těm zůstane titul Moderátor, pokud nechtějí jinak.
bekmen
Kontaktovat uživatele:

#120 Příspěvek od bekmen »

...tak jsem taky přispěl a požaduji aby byl můj příspěvek prolit hrdlem, utracen v šantánu či jinak kvalitně využit :lol: !!!
Beta 1400, Spitfire (Dynam), P - 51 Mustang (SDM), F 18 Blue Angel (Robbe), Minimag (Multiplex), Easy Glider El. (Multiplex), Futaba T6EX 2,4 GHz, Easy Star Set (Multiplex) prodáno
Odpovědět

Zpět na „O tomto fóru“