arda1 píše:Kluci buďme tolerantní ....
Ale jo, at si nesouhlasi, to je jasne, ale naznacovat ze poslane penize budou pouzite na dovolenou nebo na vanocni darky ... Trochu silnejsi kafe, ne?
arda1 píše:Kluci buďme tolerantní ....
AR1 píše: A jestli nemáš kilo na podporu Mánie, tak se vyprdni na RC a navlíkej korálky.
zdendys píše:...
Nechápu, kupecké počty mi říkají, že když náklady na provozování něčeho stojí např.
10 000,-, které musím musím vydat ze svých úspor, a někdo mi tyto náklady zasponzoruje,
tak si mohu ty své ušetřené užít, nebo snad máš jiný názor?
Neříkám, že Ty Vaše dary budou zneužity, to bych si nedovolil tvrdit ani náhodou...
AR1 píše:zdendys píše:Jinak vůbec nejsem proti, aby jste dary pro majitele RCmánie posílali, to ani náhodou,
vždyť podzimní dovča není k zahození, a vánoce se taky kvapem blíží...
Tak tohle jsi podle mě už docela přehnal. Mě zrovna Tomáš nedávno přes SZ taky slušn nas.al, dokonce na podobný téma, ale tvrdit, že ty peníze zneužije na dovolenou...Tak co sem lezeš? Nečti to tu, neotravuj, nauč se nastavit prohlížeč - tedy, nauč se ho nerozjebat - abys tam jako jedinej neměl reklamy na hubnutí. A jestli nemáš kilo na podporu Mánie, tak se vyprdni na RC a navlíkej korálky.
Že nepřispěješ je jedna věc, ale vysírat přitom ostatní je věc jiná.
Edit než to dodatluju jsem třetí...
zdendys píše:Prosím, si aby jsi nebyl na mě hrubý, a uklidnil se.
Lezu sem, protože mě to baví, je zde mnoho informací.
Čtu to, protože mám oči.
Neotravuju, to je jen Tvůj mylný názor.
Prohlížeč jsem si "nerozjebal", to neumím. (to slovo se mi taky nelíbí).
A jestli mám nebo nemám kilo na podporu někoho nebo něčeho je, moje věc, a nic Ti do toho není...
[/quote]zdendys píše:Jinak vůbec nejsem proti, aby jste dary pro majitele RCmánie posílali, to ani náhodou,
vždyť podzimní dovča není k zahození, a vánoce se taky kvapem blíží...
Prosím, si aby jsi nebyl na mě hrubý, a uklidnil se.
Lezu sem, protože mě to baví, je zde mnoho informací.
Čtu to, protože mám oči.
Neotravuju, to je jen Tvůj mylný názor.
Prohlížeč jsem si "nerozjebal", to neumím. (to slovo se mi taky nelíbí).
A jestli mám nebo nemám kilo na podporu někoho nebo něčeho je, moje věc, a nic Ti do toho není...
Jardátor píše:Toš kurňa chlapi,začíná se to tu dost nechutně zvrhávat.Vyprdněme se na hádání,to přenechejme politikům,ti na to mají žaludek.Kdo chce poslat "kilo",ať pošle,kdo nechce,nic posílat nemusí.Mi osobne RC mania moc pomohla a ušetřila spoustu nervů a určitě i peněz.Stává se pro mě takovým každodenním rituálem jako ranní "kafíčko".99,9% z nás ví!,že peníze budou smysluplně využity,těm trošku pochybujícím se nedivte,média nás denně "masírují",kde co bylo zneužito,a my zase víme,že mezi modeláři to nehrozí.Toš sa na to hádání už kurňa vyserte,běžte létat,nebo na vás pošlu moju "stíhačku,a ta vás kurňa srovná do "latě" všecky!