Graupner MX-20 HOTT (1)

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Zamčeno
Zpráva
Autor
Polynom
Kontaktovat uživatele:

Re: Graupner MX-20 HOTT

#136 Příspěvek od Polynom »

nefunguje... :(
Lark

#137 Příspěvek od Lark »

Mělo by to podle manuálu (zatím jí nemám :( tak jen študuju) jak píše jyrry současným stiskem protějších šipek (vertikálních nebo horizontálních) u pravého ovladače SET.
jyrry
Kontaktovat uživatele:

#138 Příspěvek od jyrry »

jo a ta mazana hodnota musi byt aktivni, zvyraznena tim prostrednim tlacitkem jako pri jejim zadavani/editaci
jyrry.webnode.cz
malcomx

#139 Příspěvek od malcomx »

jyrry píše:jo a ta mazana hodnota musi byt aktivni, zvyraznena tim prostrednim tlacitkem jako pri jejim zadavani/editaci

presne tak, a je potreba stisknout levou a pravou sipku na pravem touchpadu
malcomx

#140 Příspěvek od malcomx »

Lark píše:Skvělé. Víš o tom něco víc? Nebuď labuť a poděl se :mrgreen:

vim jen to, ze mi vysilac mluvi cesky a jeste ladim detaily......
coming soon..... :)
Naposledy upravil(a) malcomx dne sob 08.09.2012 21:03, celkem upraveno 1 x.
jyrry
Kontaktovat uživatele:

#141 Příspěvek od jyrry »

malcomx píše:vim jen to, ze mi vysilac mluvi cesky....

vyborna a pro ted zcela postacujici informace :-)
Dik.
jyrry.webnode.cz
Lark

#142 Příspěvek od Lark »

malcomx díky a držím palce.
mihlit
Kontaktovat uživatele:

#143 Příspěvek od mihlit »

Tak jsme se stále ještě neskamarádili. Dobu jsem bojoval (už jsem málem dával inzerát na prodej), zkoušel udělat různá nastavení a většinu již mám. Už mi zbývá jen poslední funkce. Stále nemůžu přijít na to, jak udělat zakřivení odtokovky (2AIL2FL) a to pomocí potenciometru. Nevíte někdo, jak na to? Asi jsem natvrdlý.

EDIT: Hm, zdá se, že se musí nastavit nějaký ovladač pro input 6 na úplně jiné stránce.
malcomx

#144 Příspěvek od malcomx »

mihlit píše:Tak jsme se stále ještě neskamarádili. Dobu jsem bojoval (už jsem málem dával inzerát na prodej), zkoušel udělat různá nastavení a většinu již mám. Už mi zbývá jen poslední funkce. Stále nemůžu přijít na to, jak udělat zakřivení odtokovky (2AIL2FL) a to pomocí potenciometru. Nevíte někdo, jak na to? Asi jsem natvrdlý.

EDIT: Hm, zdá se, že se musí nastavit nějaký ovladač pro input 6 na úplně jiné stránce.

v menu Control Adjust, vyberes na radku Input 6 ze chces priradit spinac a otocis potenciometrem kterym chces ovladat ty klapky - a jeto
klapky se pak pripoji na kanal 6 a 7 - je to videt na servo monitoru
je doporuceno pro vetsi jemnost ovladani v menu Control Adjust pro Input 6 nastavit drahu treba jenom 30% (-travel+ na +30% +30%)

nakonec se skamaradite ...... :)
kope
Kontaktovat uživatele:

#145 Příspěvek od kope »

Nemáte náhodou někdo k oskenování 1. část testu tohohle rádia, která vyšla v RCR 6/2012? Já mám až tu druhou část (RCR 7/2012) a docela by mne ten test zajímal. No a v knihovně na tohle konkrétní číslo mám nějakou smůlu-je pořád půjčené...
Wind Dragon slow 2,4 GHz byl první...
Lark

#146 Příspěvek od Lark »

Pošli mi v SZ mailovku a játi to pošlu. Nerad bych aby mě někdo napadal kvůli autorským právům.
malcomx

#147 Příspěvek od malcomx »

chlapi kdo mate doma GPS/Vario modul a Electric Air Module2-14S nebo General Air-Module 2-6S a chteli
by jste mi pomoci otestovat ceske hlasky?
prosim SZ
petris

#148 Příspěvek od petris »

Prosím o bližší informace o displeji tohoto vysílače. Dá se nějakým způsobem nastavit zobrazení nejdůležitějších informací (např. stopky, napětí aku, nastavený letový režim apod.) větším písmem aby to bylo k přečtení letmým pohledem bez brýlí na čtení? Na snímcích displeje, které jsem doposud viděl mně připadá, že je tam těch informací zbytečně mnoho a malým písmem, což se mě zdá dost nepřehledné. Pokud ano, potěšila by mě fotka takto nastaveného displeje.
janch

#149 Příspěvek od janch »

petris píše:Prosím o bližší informace o displeji tohoto vysílače. Dá se nějakým způsobem nastavit zobrazení nejdůležitějších informací (např. stopky, napětí aku, nastavený letový režim apod.) větším písmem aby to bylo k přečtení letmým pohledem bez brýlí na čtení? Na snímcích displeje, které jsem doposud viděl mně připadá, že je tam těch informací zbytečně mnoho a malým písmem, což se mě zdá dost nepřehledné. Pokud ano, potěšila by mě fotka takto nastaveného displeje.

Měl jsem jí doma půjčenou jen několik dnů, ale myslím, že to nelze. To umí JETI DC-16.
MAXION,IONPRO i mini,Jantar 3,6m MVVS 8E, EDGE 540-MVVS 80ccm, Graupner MC-20 HOTT.
OK1VOX
petris

#150 Příspěvek od petris »

janch píše:
petris píše:Prosím o bližší informace o displeji tohoto vysílače. Dá se nějakým způsobem nastavit zobrazení nejdůležitějších informací (např. stopky, napětí aku, nastavený letový režim apod.) větším písmem aby to bylo k přečtení letmým pohledem bez brýlí na čtení? Na snímcích displeje, které jsem doposud viděl mně připadá, že je tam těch informací zbytečně mnoho a malým písmem, což se mě zdá dost nepřehledné. Pokud ano, potěšila by mě fotka takto nastaveného displeje.

Měl jsem jí doma půjčenou jen několik dnů, ale myslím, že to nelze. To umí JETI DC-16.

Tak to je velká škoda. Myslel jsem, že to nějak půjde. Přesto dík za odpověď.
Zamčeno

Zpět na „Vysílače“