Graupner MX-20 HOTT (1)
-
Polynom
- Kontaktovat uživatele:
Re: Graupner MX-20 HOTT
nefunguje... 
Mělo by to podle manuálu (zatím jí nemám
tak jen študuju) jak píše jyrry současným stiskem protějších šipek (vertikálních nebo horizontálních) u pravého ovladače SET.
jo a ta mazana hodnota musi byt aktivni, zvyraznena tim prostrednim tlacitkem jako pri jejim zadavani/editaci
jyrry.webnode.cz
jyrry píše:jo a ta mazana hodnota musi byt aktivni, zvyraznena tim prostrednim tlacitkem jako pri jejim zadavani/editaci
presne tak, a je potreba stisknout levou a pravou sipku na pravem touchpadu
Lark píše:Skvělé. Víš o tom něco víc? Nebuď labuť a poděl se
vim jen to, ze mi vysilac mluvi cesky a jeste ladim detaily......
coming soon.....
Naposledy upravil(a) malcomx dne sob 08.09.2012 21:03, celkem upraveno 1 x.
malcomx píše:vim jen to, ze mi vysilac mluvi cesky....
vyborna a pro ted zcela postacujici informace :-)
Dik.
jyrry.webnode.cz
malcomx díky a držím palce.
Tak jsme se stále ještě neskamarádili. Dobu jsem bojoval (už jsem málem dával inzerát na prodej), zkoušel udělat různá nastavení a většinu již mám. Už mi zbývá jen poslední funkce. Stále nemůžu přijít na to, jak udělat zakřivení odtokovky (2AIL2FL) a to pomocí potenciometru. Nevíte někdo, jak na to? Asi jsem natvrdlý.
EDIT: Hm, zdá se, že se musí nastavit nějaký ovladač pro input 6 na úplně jiné stránce.
EDIT: Hm, zdá se, že se musí nastavit nějaký ovladač pro input 6 na úplně jiné stránce.
mihlit píše:Tak jsme se stále ještě neskamarádili. Dobu jsem bojoval (už jsem málem dával inzerát na prodej), zkoušel udělat různá nastavení a většinu již mám. Už mi zbývá jen poslední funkce. Stále nemůžu přijít na to, jak udělat zakřivení odtokovky (2AIL2FL) a to pomocí potenciometru. Nevíte někdo, jak na to? Asi jsem natvrdlý.
v menu Control Adjust, vyberes na radku Input 6 ze chces priradit spinac a otocis potenciometrem kterym chces ovladat ty klapky - a jeto
klapky se pak pripoji na kanal 6 a 7 - je to videt na servo monitoru
je doporuceno pro vetsi jemnost ovladani v menu Control Adjust pro Input 6 nastavit drahu treba jenom 30% (-travel+ na +30% +30%)
nakonec se skamaradite ......
- kope
- Kontaktovat uživatele:
Nemáte náhodou někdo k oskenování 1. část testu tohohle rádia, která vyšla v RCR 6/2012? Já mám až tu druhou část (RCR 7/2012) a docela by mne ten test zajímal. No a v knihovně na tohle konkrétní číslo mám nějakou smůlu-je pořád půjčené...
Wind Dragon slow 2,4 GHz byl první...
Pošli mi v SZ mailovku a játi to pošlu. Nerad bych aby mě někdo napadal kvůli autorským právům.
chlapi kdo mate doma GPS/Vario modul a Electric Air Module2-14S nebo General Air-Module 2-6S a chteli
by jste mi pomoci otestovat ceske hlasky?
prosim SZ
by jste mi pomoci otestovat ceske hlasky?
prosim SZ
Prosím o bližší informace o displeji tohoto vysílače. Dá se nějakým způsobem nastavit zobrazení nejdůležitějších informací (např. stopky, napětí aku, nastavený letový režim apod.) větším písmem aby to bylo k přečtení letmým pohledem bez brýlí na čtení? Na snímcích displeje, které jsem doposud viděl mně připadá, že je tam těch informací zbytečně mnoho a malým písmem, což se mě zdá dost nepřehledné. Pokud ano, potěšila by mě fotka takto nastaveného displeje.
petris píše:Prosím o bližší informace o displeji tohoto vysílače. Dá se nějakým způsobem nastavit zobrazení nejdůležitějších informací (např. stopky, napětí aku, nastavený letový režim apod.) větším písmem aby to bylo k přečtení letmým pohledem bez brýlí na čtení? Na snímcích displeje, které jsem doposud viděl mně připadá, že je tam těch informací zbytečně mnoho a malým písmem, což se mě zdá dost nepřehledné. Pokud ano, potěšila by mě fotka takto nastaveného displeje.
Měl jsem jí doma půjčenou jen několik dnů, ale myslím, že to nelze. To umí JETI DC-16.
MAXION,IONPRO i mini,Jantar 3,6m MVVS 8E, EDGE 540-MVVS 80ccm, Graupner MC-20 HOTT.
OK1VOX
OK1VOX
janch píše:petris píše:Prosím o bližší informace o displeji tohoto vysílače. Dá se nějakým způsobem nastavit zobrazení nejdůležitějších informací (např. stopky, napětí aku, nastavený letový režim apod.) větším písmem aby to bylo k přečtení letmým pohledem bez brýlí na čtení? Na snímcích displeje, které jsem doposud viděl mně připadá, že je tam těch informací zbytečně mnoho a malým písmem, což se mě zdá dost nepřehledné. Pokud ano, potěšila by mě fotka takto nastaveného displeje.
Měl jsem jí doma půjčenou jen několik dnů, ale myslím, že to nelze. To umí JETI DC-16.
Tak to je velká škoda. Myslel jsem, že to nějak půjde. Přesto dík za odpověď.