Špatný vtip
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
- Kontaktovat uživatele:
Re: Špatný vtip
Je to sice žert, ale žert dost nemístný. Nejsem puritán, ale s praxí v IZS souvisí i nepříjemná zkušenost - podobné zneužívání. Problém je jednak v tom, že vozidlo, jednotka,... je mimo dosah těch, kdo pomoc potřebují a navíc to stojí peníze a peníze nemalé, kór když je to pořád dokola. To není, že by to bylo 1x za dekádu, jak se může zdát. Smyšlené výzvy pro ZZS, HZS a PČR jsou na bíledni a stojí v důsledku statisíce, které pak třeba chybí na naftu PČR, výcviky hasičů atp.
qq píše:Smyšlené výzvy pro ZZS, HZS a PČR jsou na bíledni...
- Kontaktovat uživatele:
Čemu na tom nerozumíš? Zkus sedět týden na dispečinku některé ze složek IZS. Děti tam volají, že se stalo tamto a toto, nepřizpůsobiví občané si volají sanitku místo taxíku, lidi vidí opilce a zavolají záchranku "ať si s ním něco udělají" protože se nechtějí na opilce v parku dívat, nebo pitomci volají, že hoří les a on se jen paří... To je pořád něco 
------------------
Mě se zase občas v mysl vloudí myšlenka zavolat na tísňovou linku při pohledu v supermarketu na ceduli s nápisem : Cenová bomba ...
prostě nahlásit že v marketu je bomba ... Já nebyl na vojně a tak co já vím jaké jsou bomby ... atomová, neutronová, cenová
Mirek
prostě nahlásit že v marketu je bomba ... Já nebyl na vojně a tak co já vím jaké jsou bomby ... atomová, neutronová, cenová
Mirek
Hrom do vrtule !!
Co je to ocasní křídlo??? 
SuPa píše:Co je to ocasní křídlo???
Asi slangový výraz, který pochází od modelářů: http://www.modelfun.cz/art-tech-mustang ... ridla.html
cilek píše:....www.modelfun.cz/art-tech-mustang-p-51d/767-at5031-ocasni-kridla.html
Modelfune, modelfune, ...
... do roka a do dne....!
Kiwira píše:... Cenová bomba ...
Onehdá posunovač procházel osobní soupravu v konečný stanici. V posledním vagoně zapomněla nějaká babka 2 kg propanbutanovku flašku. Tak to zavolal ze zpěťáku (rozhlasová skříńka na sloupku mezi kolejema) výpravčímu. Výpravčí si byl zrovna odskočit, operátorka vedle v kanclu to slyšela z pultu. Když se výpravčí vracel, řekla, že prej posunovač hlásil bombu ve vagoně - no a ten plašan hned zavolal policajty.
Naštěstí se vše vysvětlilo, když posunovač vlezl do dopravy s bombičkou v ruce....
- googie
- Kontaktovat uživatele:
Kvôli pár kokotom musia nastúpiť zložky policia, hasiči, záchranári atď..... čiže humor tak na basu. Môj názor.
F-86 Sabre EDF 92mm, Parkzone Typhoon, Haikong Spitfire, Zero
Keď si človek ešte predstaví ako išli celú cestu s majákmi. (Križovatky atď.).
Nejsem žádný puritán z katolické školy, ale ty, kdo to oceňují jako dobrý vtip nechápu.
Jak by asi mluvili , kdyby jim třeba zemřelo dítě, protože sanitka právě zasahovala u "letecké nehody?"...
Za mě tedy na...bleju velebnosti, ...nad tím debilním nápadem. Ale etika v tomhle a nejen v tomhle národě je v háji...Po nás potopa!...
Jak by asi mluvili , kdyby jim třeba zemřelo dítě, protože sanitka právě zasahovala u "letecké nehody?"...
Za mě tedy na...bleju velebnosti, ...nad tím debilním nápadem. Ale etika v tomhle a nejen v tomhle národě je v háji...Po nás potopa!...
Jsem z Travčic a dozvěděl jsm se to až tady od vás .Deník nečtu.Je to na starém rameni řeky kousek od Travčic.Občas tam stojej auta asi rybáři.Asi nemaj co dělat ,že vymejšlej blbosti.Ale že to tak pěkně natřeli.