Špatný vtip

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
qq
Kontaktovat uživatele:

Re: Špatný vtip

#16 Příspěvek od qq »

Je to sice žert, ale žert dost nemístný. Nejsem puritán, ale s praxí v IZS souvisí i nepříjemná zkušenost - podobné zneužívání. Problém je jednak v tom, že vozidlo, jednotka,... je mimo dosah těch, kdo pomoc potřebují a navíc to stojí peníze a peníze nemalé, kór když je to pořád dokola. To není, že by to bylo 1x za dekádu, jak se může zdát. Smyšlené výzvy pro ZZS, HZS a PČR jsou na bíledni a stojí v důsledku statisíce, které pak třeba chybí na naftu PČR, výcviky hasičů atp.
cilek

#17 Příspěvek od cilek »

qq píše:Smyšlené výzvy pro ZZS, HZS a PČR jsou na bíledni...

:?: :roll:
qq
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od qq »

Čemu na tom nerozumíš? Zkus sedět týden na dispečinku některé ze složek IZS. Děti tam volají, že se stalo tamto a toto, nepřizpůsobiví občané si volají sanitku místo taxíku, lidi vidí opilce a zavolají záchranku "ať si s ním něco udělají" protože se nechtějí na opilce v parku dívat, nebo pitomci volají, že hoří les a on se jen paří... To je pořád něco :roll:
cilek

#19 Příspěvek od cilek »

------------------
Kiwira
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Kiwira »

Mě se zase občas v mysl vloudí myšlenka zavolat na tísňovou linku při pohledu v supermarketu na ceduli s nápisem : Cenová bomba ...
prostě nahlásit že v marketu je bomba ... Já nebyl na vojně a tak co já vím jaké jsou bomby ... atomová, neutronová, cenová :-)
Mirek
Hrom do vrtule !!
SuPa

#21 Příspěvek od SuPa »

Co je to ocasní křídlo??? :D
cilek

#22 Příspěvek od cilek »

SuPa píše:Co je to ocasní křídlo??? :D

Asi slangový výraz, který pochází od modelářů: http://www.modelfun.cz/art-tech-mustang ... ridla.html :D
corona

#23 Příspěvek od corona »

cilek píše:....www.modelfun.cz/art-tech-mustang-p-51d/767-at5031-ocasni-kridla.html :D

Modelfune, modelfune, ...
... do roka a do dne....!
:lol: :lol: :lol:
corona

#24 Příspěvek od corona »

Kiwira píše:... Cenová bomba ...
prostě nahlásit že v marketu je bomba ... Já nebyl na vojně a tak co já vím jaké jsou bomby ... atomová, neutronová, cenová :-)

Onehdá posunovač procházel osobní soupravu v konečný stanici. V posledním vagoně zapomněla nějaká babka 2 kg propanbutanovku flašku. Tak to zavolal ze zpěťáku (rozhlasová skříńka na sloupku mezi kolejema) výpravčímu. Výpravčí si byl zrovna odskočit, operátorka vedle v kanclu to slyšela z pultu. Když se výpravčí vracel, řekla, že prej posunovač hlásil bombu ve vagoně - no a ten plašan hned zavolal policajty.
Naštěstí se vše vysvětlilo, když posunovač vlezl do dopravy s bombičkou v ruce....
googie
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od googie »

Kvôli pár kokotom musia nastúpiť zložky policia, hasiči, záchranári atď..... čiže humor tak na basu. Môj názor.
F-86 Sabre EDF 92mm, Parkzone Typhoon, Haikong Spitfire, Zero
Fenius
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Fenius »

Keď si človek ešte predstaví ako išli celú cestu s majákmi. (Križovatky atď.).
2952

#27 Příspěvek od 2952 »

Nejsem žádný puritán z katolické školy, ale ty, kdo to oceňují jako dobrý vtip nechápu.
Jak by asi mluvili , kdyby jim třeba zemřelo dítě, protože sanitka právě zasahovala u "letecké nehody?"...
Za mě tedy na...bleju velebnosti, ...nad tím debilním nápadem. Ale etika v tomhle a nejen v tomhle národě je v háji...Po nás potopa!...
jumper

#28 Příspěvek od jumper »

Jsem z Travčic a dozvěděl jsm se to až tady od vás .Deník nečtu.Je to na starém rameni řeky kousek od Travčic.Občas tam stojej auta asi rybáři.Asi nemaj co dělat ,že vymejšlej blbosti.Ale že to tak pěkně natřeli. :lol:
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“