Jaký vysílač za rozumnou cenu?
Pravidla fóra
Než položíte dotaz, jaký vysílač koupit, tak pročtěte zde již napsané, ať se témata neopakují.
Do názvu tématu uveďte, které vysílače zvažujete.
Myslete na to, že výběr vysílače je otázkou osobních preferencí!!!
Než položíte dotaz, jaký vysílač koupit, tak pročtěte zde již napsané, ať se témata neopakují.
Do názvu tématu uveďte, které vysílače zvažujete.
Myslete na to, že výběr vysílače je otázkou osobních preferencí!!!
Re: Jaký vysílač za rozumnou cenu?
Už jsem to psal víckrát.Jakkoliv mám despekt ke všemu létajícímu od Walkery,tak s vysílačem WK 2801pro jsem spokojen naprosto.Bazarovka za 2.500 i s osmikanálovým přijímačem.Jiný od nich nebrat,mají menší výkon (dosah).Ty nový DEVO možná jo,ale zase budou jinde cenově.
Nelítá to? A zkusili jste to nakopnout?
-
vojta mansfeld
- Kontaktovat uživatele:
Pájím dost, nejčastěji slaboproudou elektroniku-spíš si hraju s merkurem atd. ale pájím to k sobě a trochu to vylepšuju takže bych si tu druhou koupil jestli by se hodila i pro tyhle účely co jsem popsal. No jinak pájet s ní nějaký malý díly je teror! (myslím s tou trafou)
Pioneer,Superzoom XL,Rally XP,F3K Manta,E-Hawk 1500,FPV MaxiSwift,MiniExtra 330,Quad500,FPV Swift2.
Ahoj ifin.
S Walkerou WK 2801 přijímače řady Devo nefungují mají jiný systém párování.
S Walkerou WK 2801 přijímače řady Devo nefungují mají jiný systém párování.
ještě dodám k DrondySmu
Já používám taky na pájení gravírovačku z lidlu dostal jsem ji na vánoce a nenašel jsem jiné využití
Já používám taky na pájení gravírovačku z lidlu dostal jsem ji na vánoce a nenašel jsem jiné využití
co si sám neuděláš, nedostaneš.