Obrázky jsem nahrál a kdyby mi to třeba někdo v malování pospojoval, nebo vysvětlil ale blbuvzdorně, byl bych vděčný.

já se ti omlouvám, ale nějak jsem to nepochopil. Právě jsem psal, že to musíš vysvětlit blbuvzdorně. No z toho obrázku je vidět pendrek. Je to 300px rozlišení a nevidím ostatní součástky, ale děkuji za snahu. Samozřejmě ty +/- vodiče na ESC je jediné co jsem tušil, chápu, že se nesmí prohodit, ale jinak z toho příspěvku není co poznat.
zskal píše:CyCo píše:vedle portu pro FTDI je UART port pro BT GPS nebo lcd, je to UART a ten tvuj GPS má taky rs232 TTL takže ten i2c / rs232 konvertor neni nutny.
No ano není nutný, ale potom přijdu o možnost nastavovat hodnoty přes BT a nebo připojit coptera na GUI.

JirkaA píše:...V U-center je potřeba otevřít "configuration view", v položce PRT nastavit rychlost 115200 Bd, kliknout vlevo dole na "send", potom znovu nastavit baudrate aby se gps připojila. Následně v položce RATE změnit Measurement period na 200ms (5Hz), opět "send". Potom v položce CFG označit (resp. nechat, je to defaultně) volbu Save current configuration a opět "send". Následně otevřít "message view" kde v levé části kliknout pravou myší na položku UBX a z roletky vybrat volbu "disable child messages". Rozbalit křížkem u NMEA submenu a postupně u položek GGA, GSA a RMC dvakrát kliknout na GPGGA, GPGSA a GPRMC - položka vždy ztmavne a když si otevřeme "text console", je možné v ní zkontrolovat, že tyto zprávy z GPS opravdu chodí. Po tomto je nutné v menu Receiver otevřít Action a kliknout na Save Config, aby si to modul pamatoval jednou pro vždy....
Dejfak píše:Ahoj nedal by sem někdo odkaz jak spustit acro režim, tu tabulku jak se co vypíná a zapíná vysílačem. Vím že to tu je ale nemůžu to najít, díky....
Dejfak píše:...Budu ho tedy muset nastavit v Multiwi na páčku místo barometru který stejně nefunguje. Nebo ACC vypnu a zapnu přes PC