MODEL HOBBY

Byli jste na nějaké akci a chcete ji zhodnotit nebo se podělit o dojmy? Tady můžete.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Keltek
Kontaktovat uživatele:

Re: MODEL HOBBY

#16 Příspěvek od Keltek »

Kdo nechce platit 100,- za parkovné (tedy alespoň tak nějak si to vybavuji) doporučuju použít P+R parkoviště u metra za 20,- na celý den.
jyrry
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od jyrry »

Ono to na MSV Brno neni o moc jine - kdyz jsem tam hledal byvaleho spoluzaka (je u dost silne firmy), rekl mi do telefonu - Nasi firmu si nasi zakaznici najdou sami. Penize a sily vlozene do ucasti na veletrhu zdaleka nejsou umerne prinosu z te ucasti.

Svuj predchozi prispevek jsem umyslne trochu nadnesl, ale opravdu jen trochu, ono to vsechno z meho pohledu tak nejak plati :-)
jyrry.webnode.cz
Fenius
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Fenius »

Zrovnávať MSV a modelhobby, to už je fakt sila.
Zwobot
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Zwobot »

Vasa píše: nevím jestli si to pamatuješ ale před 10lety modelhobby bylo uplně oněčem jiným, stánek na stánku, mraky malých výrobců, a lidí že se pomalu nedalo projít, takže Modelhobby by potřebovalo změnu a to pořádnou

Jasně že si to pamatuji. Kupoval jsem si magazín Modelhobby už když mi bylo 7let :D svůj první veletrh jsem navštívil asi o ty 3 roky později.
Pravda že lidí a prodejců bylo víc! Nevím čím to je že lidi nechodí, podle novin prý rapidní pokles zájmu o modelařinu. Což je smutné.
Možná i rozvoj technologií/prodejců nákupů po internetu kdy 8 kanál lze koupit za 40babek od strýčka kwanga. Já si kupoval Optica6 za 3500kč protože jsem nevěděl nic o eshopech kde by se něco levnějšího dalo sehnat.
Mňo musím jinak říct že FOR XXX nemám potřebu navštěvovat neb chodím vždy sám bez přítelkyně, tchýně atd. Což mě ve chvíli psaní prvního příspěvku nenapadlo že je to využití pro celou rodinu.
Já jsem byl vždy spokojen s úrovní akce.
jyrry
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od jyrry »

Fenius píše:Zrovnávať MSV a modelhobby, to už je fakt sila.

Proc sila? Oboji kraci milovymi kroky do pr.ele ... Z obdobnych duvodu ...
jyrry.webnode.cz
Fenius
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Fenius »

Na MSV sa odjakživa chodilo hlavne kvôli kontaktom. Deje sa to aj na MH?
Vasa
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Vasa »

Buckeye-Blitz píše: Další otázka - je vůbec v dnešní době reálné za přijatelné náklady takovou akci realizovat?

To určitě možné je, když to jde v DE může to jít i u nás. A proč nejsou vystavovatelé z oblasti malých výrobců je jednoduché,vysoký nájem, není to z důvodu nezájmu. Já jsem se včera vrátil z výstavy v DE Jetpower, je to neskutečná akce, je teda soustředěná výhradně na turbíny, edf a vše stím spojené, ke všemu celé tři dny letový program jetů od rána do večera. Tato výstava s cestou, ubytováním pro 3os, a výstavní plochou 18m/2 mě vyšla na stejný peníz jako kdysi MH se stánkem pouhých 6m/2, a to bydlím doma, výstaviště mám 5km, takže co se týká financí za pronájem neskutečný rozdíl. Cena za běžný metr tam je 100eur (hloubka stánku 3m) a to je vše, už žádné poplatky (poplatek za registraci, za přípojku eletriky atd..) a to v té ceně je i místo na karavan v kempu, holt se máme ještě hodně co učit
jyrry
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od jyrry »

Fenius píše:Na MSV sa odjakživa chodilo hlavne kvôli kontaktom. Deje sa to aj na MH?

Ted uz ne. Poslednich 4-5 let je to vystava na houby i v tomto ohledu.
jyrry.webnode.cz
opisk

#24 Příspěvek od opisk »

ja sa tam tiez chystam len koli tomu ze to mam par minut od bytu, minuly rok som tam bol prvykrat a bolo to celkom sklamanie... dost male mi to prislo...
chcel som sa ale spytat, mate nejake info o zlavach ktore budu prodejci davat? kto a kolko? planujem tam nejaky peniaz minut....
Bea Hawk EDF 90mm-FLY FLY, Partenavia Victor P68B-MS MODELL
graup15

#25 Příspěvek od graup15 »

jyrry píše:
Fenius píše:Na MSV sa odjakživa chodilo hlavne kvôli kontaktom. Deje sa to aj na MH?

Ted uz ne. Poslednich 4-5 let je to vystava na houby i v tomto ohledu.

Jediná cesta je zvednout počet občanů ČR na 100 milionů. Vyzbrojit armádu a pak anektovat dojčland. Do té doby jsme pidizemička, s chudnoucí střední vrstvou, plus naše nátura (čechů) a tak se nediv že to jde do hajzlu.
Já do dojčlandu jezdím třikrát do roka na školení...hm nejde si nevšimnout, že je jejich životní úroveň trošku jinde..:-(
honti

#26 Příspěvek od honti »

tomajz píše:Tak co chystá se někdo? bude tam toho ještě míň než loni? :)

Nejjednodušší je podívat se sem http://www.modelhobby.cz/model-hobby.ph ... der&stream a sem http://www.modelhobby.cz/model-hobby.ph ... doprovodny
jio

#27 Příspěvek od jio »

Byl jsem jednou v době kdy ještě modely měly více prostoru jak hračky. I to stačilo. Nebýt toho, že jsem se zdarma svezl Supebem a nemusel platit za vlak z Olomouce a ztratit tak i hromadu času navíc, tak bych to jednoznačně prohlásil za zbytečně ztracený den. Ta cesta by za to nestála. Když něco potřebuji vidět, zajdu k Bidovskému do Olomouce a mám to i s výkladem a netlačím se v davu.

V případě, že bych bydlel v Matičce Praze nebo blízkém okolí v dosahu MHD a měl na ten den přidělené na starost malé děti nebo vnuky, mohl by to být zajímavě strávený den. Lepší než bloumat někde po parku.
jyrry
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od jyrry »

no, asi se nakonec podivat pojedu... Proc? Napovi posledni 3 radky:
http://eldar.cz/cimrman/cimr_poha.htm
jyrry.webnode.cz
BOSS8
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od BOSS8 »

Fenius píše:Ako v Norimbergu :D.

Letos jsem byl (a to jsem původně nechtěl jet) ..... naprostý úžas. Nakonec jsem litoval že tam nemůžem být aspoň dva dny - za jediný den to bylo všechno jen v poklusu.

Další co mě překvapilo - dokonalá organizace (holt německo je německo) . Už při příjezdu na parkoviště je mi jasné že jsem na akci pořádané němci - to se musí zažít. S Prahou se to nedá vůbec srovnávat .
Pražská výstava zhyne na vysoké ceny - pro vystavovatele a následně i pro zákazníky (to co je v Praze k vidění - za cenu parkovného a vstupného - rozhodně nestojí ).
Rádio a nabíječ = základ modeláře .
fin

MODEL HOBBY 27.9-30.9.2012

#30 Příspěvek od fin »

Promiňte hloupý dotaz.
Tato akce má být 27.9 - 30.9.2012. Je možno vidět zhruba vše každý z těchto dní? V který den je pro leteckého modeláře nejvhodnější, aby toho viděl co nejvíc. (aby teprve nenaváželi výrobky, nebo nebo nebyla polovina vystavovatelů už pryč?).
Odpovědět

Zpět na „Minulé“