MODEL HOBBY
Re: MODEL HOBBY
Taky jsem se tam zastavil a moc tam toho není. Osahal jsem si DX osmnáctku, což byl hlavní účel, a viděl jsem v reálu některé modely, které jsem zatím znal jen z fotografií. Naděje, že už by tam někdo mohl vystavovat Blade Nano, se nesplnila. Suma sumárum jsem toho viděl asi tak stejně jako při návštěvě dobře zásobené modelářské prodejny.
ex Modela T4, QB-15
Phoenix, DX6i, Easystar II, Blade Nano CP X
Zdravim vas,ci se optat,nevideli jste tam nejaky stanek s helinama??diky
- kocour
- Kontaktovat uživatele:
Vyrazím zítra. S manželkou, dcerou a vnučkou přijde vlezné na 470 Kč. Nějak mi to přerůstá přes hlavu. Loni nejvíc zabralo Lego ve hračkové expozici na vnučku. Z modelářské části Jeti, výrobci klasických stavebnic (Classic models, Hiesbok) a pár dalších na mně. Je to stejné jako u časopisů, pořád si říkám, že nemá cenu to kupovat, ale pořád to dělám. Dnes by bylo asi lepší mít všechno na Internetu a platit (míň než za papír) za prohlížení a stahování. Já bych nejvíc bral stavebnice s vyřezanými žebry, přepážkami atd, stačilo by ve formě "short kits", tedy jen ty frézované nebo vypalované prvky, zbytek z vlastních zásob.
Lítám blbě, ale rád http://www.kocour111.rajce.idnes.cz
- sechy
- Kontaktovat uživatele:
Takže třeba LM Model bych tam hledal zbytečně co?
- kope
- Kontaktovat uživatele:
sechy píše:Takže třeba LM Model bych tam hledal zbytečně co?
Tady je seznam všeho, co bys tam měl najít:
http://modelhobby.cz/model-hobby.php?ac ... der&stream
Wind Dragon slow 2,4 GHz byl první...
- sechy
- Kontaktovat uživatele:
Noo nenašel.Mě zaskočil ten Pecka že tam ani nebude
Za mě veliké sklamání a zbytečná cesta (250km) do Prahy. Převážně výstava hraček,které jsou v každém hypermarketu.Pavilón kde předváděly modely byl ale pěkný.
DX8 za 9200,- (akční cena na výstavě) je na netu za 8910,-
DX8 za 9200,- (akční cena na výstavě) je na netu za 8910,-
Naposledy upravil(a) Back dne čtv 27.09.2012 20:23, celkem upraveno 1 x.
Logo 400 SE
Hirobo Lepton EX DFC + Spirit
DH 82A Tiger Moth ,L-39 EDF
EB-4 S2 Thunder Tiger
Hirobo Lepton EX DFC + Spirit
DH 82A Tiger Moth ,L-39 EDF
EB-4 S2 Thunder Tiger
- sechy
- Kontaktovat uživatele:
To je jak loni.U Pelikána byl Fox za 4000, a vedle u RC Káně
za 3500.
za 3500.
-
ExperimentatorPetr
- Kontaktovat uživatele:
Model Hobby 2012
Zdravím,
dnes jsem navštívil veletr Model hobby a byl jsem nemile překvapen účastí vystavovatelů.....
byl zde také někdo kdo ohodnotí výstavu ?
Petr
dnes jsem navštívil veletr Model hobby a byl jsem nemile překvapen účastí vystavovatelů.....
byl zde také někdo kdo ohodnotí výstavu ?
Petr
Hitec Aurora 9
3DP mini, Loop a další
3DP mini, Loop a další
- Kuba78
- Kontaktovat uživatele:
Re: Model Hobby 2012
jel sem tam s tim ze jedem primarne na to ostatni a modylky se du jen podivat. pritelkyni s prckem sem vypustil s kamaradkami a hotovosti vedle na For Toys a For babies, ukol splnila- prolezla si vsechno a nezbyla ji ani koruna.. Ja sem se sel hlavne podivat k Jeti, osahat si manualne DS16 a vyzkouset. ukol splnen. a zbytek?
moc sem od toho neocekaval a taky sem moc nedostal, tudiz nejsem ani moc zklaman. Ve zkratce - par prodejcu cinskych vrtulniku a hracek, hodne vlacku, z vyrobcu hiesbok, potensky, va models a jeti. Zajimavejsi byla predvadeci hala, hezke lodicky, hodne kamionu a auticek a hlavne me uchvatila zahradni zeleznice s parnimi masinkami, pan co vystavoval srdcar od pohledu, pokecal sem si s nim velmi prijemne. Takze ted uz zbyva jen koupit barak se zahradou a budovani zahradni zeleznice muze zacit
jet tam jen kvuli modelarine se asi nevyplati. jet tam s tim ze rodinu odlozite vedle a jdete na cumendu klidne.
PS prohlidnete si v predvadeci hale i vystavu papirovych modelu (me druhe hobby), kolegove tam maji fakt uchvatne kousky.
moc sem od toho neocekaval a taky sem moc nedostal, tudiz nejsem ani moc zklaman. Ve zkratce - par prodejcu cinskych vrtulniku a hracek, hodne vlacku, z vyrobcu hiesbok, potensky, va models a jeti. Zajimavejsi byla predvadeci hala, hezke lodicky, hodne kamionu a auticek a hlavne me uchvatila zahradni zeleznice s parnimi masinkami, pan co vystavoval srdcar od pohledu, pokecal sem si s nim velmi prijemne. Takze ted uz zbyva jen koupit barak se zahradou a budovani zahradni zeleznice muze zacit
jet tam jen kvuli modelarine se asi nevyplati. jet tam s tim ze rodinu odlozite vedle a jdete na cumendu klidne.
PS prohlidnete si v predvadeci hale i vystavu papirovych modelu (me druhe hobby), kolegove tam maji fakt uchvatne kousky.
-
ExperimentatorPetr
- Kontaktovat uživatele:
Tak letošní modelhobby,to je jedním slovem tragédie.Je to snad nejhorší ze všech ročníků,které jsem absolvoval.Škoda benzínu,času a vstupného.Příští rok už nemám zájem.
sechy píše:Noo nenašel.Mě zaskočil ten Pecka že tam ani nebude
Pecka tam není, ale má veletržní slevy na prodejnách.
ex Modela T4, QB-15
Uvědomuju si že to bude jednostranné , ale uvítal bych den otevřených dveří Pelikána nebo Jetiny , Reicharda , Kostky , Valenty , JP atd .... Ohmatat si věci , koupit se Zřetelnou slevou což je motivace( i já mám rodinu , poctivě se živím a chtěl bych si sem tam něco koupit a tím to dát taky druhým vydělat ) ... a tak nějak ... být na tom taky dobře ...
Zatím slídím po slevách , kupuji hodně na modelbazaru staré hoba....nejsem sám ...existuji !!!
Na hobbykinu kupuji baterky , poprvé taky regl 60-70A asi za 17 dolců a fachčí . Co bude dál ? jednostrannost uniformita ?
Chci nakupovat v za podobné ceny tady.....
Končím radši půjdu na letíště , ale zítra .
Zatím slídím po slevách , kupuji hodně na modelbazaru staré hoba....nejsem sám ...existuji !!!
Na hobbykinu kupuji baterky , poprvé taky regl 60-70A asi za 17 dolců a fachčí . Co bude dál ? jednostrannost uniformita ?
Chci nakupovat v za podobné ceny tady.....
Končím radši půjdu na letíště , ale zítra .
No to jste mne navnadili... kdybych nemel domluvene nejake schuzky tam ... :-(
Ale dalo se to cekat, po lonsku ...
Ale dalo se to cekat, po lonsku ...
jyrry.webnode.cz