špunt píše:a ještě se zeptám, když už paypal založim na jeho jméno a chci objednávat z hobbykingu, tak asi bude lepší registrovat se i na hk s jeho jménem, že?
Ano.
špunt píše:a ještě se zeptám, když už paypal založim na jeho jméno a chci objednávat z hobbykingu, tak asi bude lepší registrovat se i na hk s jeho jménem, že?
Jim píše:Zdravím, nemá někdo zkušenosti s dobitím paypal účtu příkazem k úhradě přes Komerční banku? Nechci svou kartu propojovat s pp účtem, internet. bankovnictví nemám, takže služba okamžité dobití pro mě není... A na příkazu není kolonka ´´Zpráva pro příjemce´´ k uvedení id.
Drondys píše:Jim píše:Zdravím, nemá někdo zkušenosti s dobitím paypal účtu příkazem k úhradě přes Komerční banku? Nechci svou kartu propojovat s pp účtem, internet. bankovnictví nemám, takže služba okamžité dobití pro mě není... A na příkazu není kolonka ´´Zpráva pro příjemce´´ k uvedení id.
Přímo s převodem z pobočky Komerční banky zkušenost nemám.
Pokud nemáte bankovnictví tak se zkuste domluvit na přepážce v pobočce Komerční banky ohledně toho zadání zprávy pro příjemce platby. Na pobočce by měli mít možnost to tam z jejich terminálu na ústní požádání explicitně k příslušnému příkazu k úhradě zapsat i když třeba kolonka "Zpráva pro příjemce" na papírovém formuláři nemusí být uvedena. Takže o to požádejte ústně při podávání příkazu k platbě na přepážce v pobočce Komerční banky kde to budete podávat a příslušný popis vašeho ID určeného PayPalem k provádění bankovních převodů na váš PayPal účet si napište na ten formulář do volného místa třeba někam na okraj formuláře apod., aby to z něj mohla obsluha u přepážky v Komerční bance opsat.
Jen pro jistotu upozorňuji na to, že pro úspěšné provedení převodu na Paypal účet je podmínkou to, že účet u Komerční banky, ze kterého platba půjde musí být vedený na stejné jméno a adresu jako účet u PayPalu.
Azy píše:No dostal jsem v bance kartu maestro a dneska jsem zjistil že asi nejde propojit s paypal ...neví někdo jak by to šlo udělat nebo to nejde vůbec
PayPal píše:What type of credit or debit cards can I use with PayPal?
PayPal accepts the following cards:
- Visa / Delta / Electron
- MasterCard / Eurocard
- Maestro
- American Express.
Debit cards (also known as bank cards) are accepted if they have a Visa or MasterCard logo.
Azy píše:no dám přidat kartu a není tam možnost maestro
koulinek píše:Tak možná máš smůlu, ještě před chvílí na tom helpu byla v seznamu i Maestro a není tam píší že updatují informace tak možná ze seznamu možných karet vypadne...