takze oprava, na zadnim viku je vyrazene datum vyroby, takze je v provozu od cca 8/2009
Futaba 8FG
Re: Futaba 8FG
a to co ?
takze oprava, na zadnim viku je vyrazene datum vyroby, takze je v provozu od cca 8/2009
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Už několikrát jsem přeslechl alarm časovače. 90-tka helina dělá přeci jen větší randál. Googlim a googlim a nikde nenacházím, jak zvednout hlasitost alarmu. Budu muset spáchat nějaký bastl, nebo je i jiná cesta?
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
Bastl. Jiná cesta k zesílení zvuku tady, bohužel, není.
Howking píše:Už několikrát jsem přeslechl alarm časovače. 90-tka helina dělá přeci jen větší randál. Googlim a googlim a nikde nenacházím, jak zvednout hlasitost alarmu. Budu muset spáchat nějaký bastl, nebo je i jiná cesta?
...nebo si tam dej vibrační motorek
- Přílohy
-
- img.asp.jpg (11.41 KiB) Zobrazeno 1133 x
Ahojte.Mam T8FG +TREX500+AlignGP900+align setove digi serva.Chcem sa spytat ake zapojenie serv pouzit S-BUS alebo klasicke? dakujem
Zdravím včera jsem si pořídíl futabu fg 8 a nějak jsem nepochopil nastavení fregvence můžete mi prosím popsat co tam mam nastavit?Jestli GENERRAL NEBO FRANCIE a Pak jsem nepochopil co znamená to pod tím :FASST a je tam na výběr 7CH nebo MLT2 nebo MULT.Dík moc.....
petr6600 píše:Zdravím včera jsem si pořídíl futabu fg 8 a nějak jsem nepochopil nastavení fregvence můžete mi prosím popsat co tam mam nastavit?Jestli GENERRAL NEBO FRANCIE a Pak jsem nepochopil co znamená to pod tím :FASST a je tam na výběr 7CH nebo MLT2 nebo MULT.Dík moc.....
generrral, ak mas primac do 7 kanalu tak 7ch a pokial viac kanalou tak mult.
Extra 300 60´ EXP Extreme Flight , Thunder 3D Krill 1,92, S-BACH 342 29% RC-PILOT 2,2m
generrral, ak mas primac do 7 kanalu tak 7ch a pokial viac kanalou tak mult.[/quote]
a prosimtě co znamená to MLT2?
a prosimtě co znamená to MLT2?
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
Režim MULTI2 je pro S-bus.
OPR píše:Režim MULTI2 je pro S-bus.
Neni to spíš tak, že původní FASST Multi v 8FG posílá jen 8 kanálů a MLT2 (dostupný od aktualizace na 8FG Super) posílá 14 kanálů...? Tzn. s MLT2 můžeš použít plnohodnotně 14 kanálový přijímač, i "neS-BUS".
Live smart, die happy...
- koulinek
- Kontaktovat uživatele:
MLT = 8 kanálů + 2 neproporcionální + 4 virtuální
MLT2 = 12 kanálů +2 neproporcionální (žádné virtuální)
T14SG, PhoenixRC 5, Hexacopter Y6, GoPro 3 Black, FPV
QAV250, TF2, SWIFT2, TREX450, FunCub, SuperCub
koulinek píše:MLT = 8 kanálů + 2 neproporcionální + 4 virtuální
Není to nějaká mýlka?
MLT jsou přijímače 8 a 14 kanálů, vysílač dává 12 pro + 2 spínané. Virtuální nemají s přenosem nic společného, jsou to interní kanály TX, které používá pro výpočty mixů a zpřístupnění jinak nedostupných věcí, např. poloha výškovky a křidélek u elevonů, kde na vysílané kanály už jde mix výškovka s křidélkem a tyto údaje jsou nedostupné.
- koulinek
- Kontaktovat uživatele:
zdzd píše:koulinek píše:MLT = 8 kanálů + 2 neproporcionální + 4 virtuální
Není to nějaká mýlka?
MLT jsou přijímače 8 a 14 kanálů, vysílač dává 12 pro + 2 spínané. Virtuální nemají s přenosem nic společného, jsou to interní kanály TX, které používá pro výpočty mixů a zpřístupnění jinak nedostupných věcí, např. poloha výškovky a křidélek u elevonů, kde na vysílané kanály už jde mix výškovka s křidélkem a tyto údaje jsou nedostupné.
To se ale nijak nevylučuje s tím co jsem napsal, prostě v režimu MLT2 je možné využít kanály 9-12 pro function / sub-trim / servo revers / fail safe / end point / trainer (nastavit mechaniku křídla na 2AIL+4FLP nebo 4AIL+2FLP).
No, T8-FG nemám, ale z principu virtuálních kanálů vyplývá, že je rádio má v jakémkoliv režimu jak pro Mhz, tak pro GHz. Se způsobem vysílání to vůbec nesouvisí.
Vždycky jsou potřeba, aby rádio mohlo mixovat a nikdy nejsou vysílány.
Proto se mi ta tvá definice nějak nezdá. Můžeš to nějak prověřit?
- koulinek
- Kontaktovat uživatele:
zdzd píše:No, T8-FG nemám, ale z principu virtuálních kanálů vyplývá, že je rádio má v jakémkoliv režimu jak pro Mhz, tak pro GHz. Se způsobem vysílání to vůbec nesouvisí.
Virtuální kanály V1-V4 se v režimu MLT u T8FG využívají jak popisuješ v mixech atd. a v režimu MLT2 ale T8FG bohužel žádné virtuální kanály neposkytuje. Prostě po přepnutí do MLT2 ti v menu function zmizí kanály V1-V4. Toto mě ale zatim nikterak neomezuje a i proto tu máme na výběr také vyšší řady TX